Chodíte na šípky milé dievčatá? Lebo ja s frajerkou pravidelne. Každopádne ak ste aj nenazbierali, máme pre Vás úžasný čajík NACHLADNUTIE. V Poprade od rána leje a niečo na mňa lezie. Tento čajík je tou najideálnejšou voľbou. Už ste ho ochutnali? V kombinácii spomínaných šípok so zázvorom tvorí naozaj zázračnú zmes. Krásny deň 🙂
u nás zbierajú detičky 🙂 a my s manželom sme len takí pomocníci 🙂
Zatiaľ sme ešte nevyskúšali, ale šípky zbierame, vždy ideme na prechádzku a spojíme príjemné s užitočným a potom celú jeseň a zimu pijeme šípkový čajík s medom - celá rodina
Ten určite ochutnám.
@maruskaw ochutnajte, je výborný.
@ali_z áno, skúste ho 🙂
@zuziko80 šípkový s medom je super.
@poleva máte to skrátka dobre zadelené.
Tento rok som zo zozbieranych sipok spravila lekvar, je vyborny 😉 a tento cajik som veru este nevyskusala
Sipky zbierame a robievam caj aj z cerstveho zazvoru robievam caj,ale pohromade spolu som to este neskusala,kedze rada skusam nove veci,tak vyskusam...
@marton_popradske áno, zbierame šípky, nielen na čaj ale robím z nich i likér 🍹
@sperka a recept? šup sem s ním?
máme nazbierané aj my 🙂
Zbierali sme susili v susicke a uz popijame cajik
Áno, zbierame na čaj, je to super aktivita v prírode na čerstvom vzduchu. Máme radi aj šípkový lekvár, ale priznám sa, že ten kupujem hotový.
ano mam ich už aj nasusene, robievam aj sipkovy dzem
@malinovka333 aj my
Sipky zbierame🙂 aj ine ovocie🙂 Tento cajik ochutnany este nemame.
@shilou ochutnajte
@malinovka333 👌👌👌
@matricia ✌️☺️
👍
Veru zbierame a mom.kazdy večer varíme♥️...elixír...☝️👌
Aj my zbierame, už sú vysušené a bude sa cajik variť
Tento musím ochutnať! Šípky zbierame, len na mňa je čistý šípkový čaj dosť chuťovo kyslý... vždy tam musím niečo primiešať na vyváženie
@marton_popradske recept mám zo stránky tinkninerecepty/šípkovylikér 👌😋
@marton_popradske
Áno, šípky zbierame, sú dobré na imunitu, obsahujú vitamín C a čajík z nich je veľmi chutný, či už samotný alebo s citrónom alebo medom. 🙂 Tento od Mistralu sme zatiaľ ešte neskúšali.