Ochladzuje sa a do Popradu má koncom týždňa prísť už sneh a takéto zmeny počasia majú vplyv na našu imunitu. Mitral pre Vás, milé dievčatá, pripravil čajík na Priedušky. Je veľmi vyvážený a veľmi chutný. V tomto čajíku bol najväčší dôraz kladený na lipu. Je to skutočne mimoriadne harmonická zmes. Chcete ju vyhrať? Napíšte nám, ako posilňujete svoju imunitu pri prudkých zmenách počasia. Trom z Vás tento čajík pošleme 🙂 Krásny deň ešte.
Vitamín C, teplý čaj, otužovanie
Robim taky sirup med-citron-zazvor-skorica ;). Chuti vsetkym a pomaha !
Prechádzky, med, čaj, ovocie
Keď už slniečka pomenej svieti,
treba posilňovať imunitku,hlavne tých našich detí...
Každé ráno čajík teplý,
Vitamínky C- ecko,D-ecko,
A šup,jabĺčko, plní naše vrecko...
Potom vonku vzdušik zdravý,
Aj deduska vonku zdravím...
Večer čajík šípkový,
otecko nám pripravi...
Veď ich zbieral pre nás,
Aj mamičku a svoje deticky❤️
@marton_popradske
Snažím sa piť veľa čaju s citrónom. Samozrejme jem veľa ovocia a keď viem, že idem medzi veľa ľudí alebo je okolo mňa viac chorých, dám si vitamín C + zinok. 🙂
vitamín C + čaj, čaj veľa čaju, plávanie, prechádzky, ovocie
bylinkový čaj ochutený citronom a lyžičkou medu, večerné prechádzky a pozitívne myslenie🙂
No ja moc dobru imunitu nemam 😪😪pre moju chorobu ale stale si ju posilnujem vitaminmi a ovocim a cajmi aspon trosku to pomoze no co uz 😋😋😋😘
Vitaminmi, vela C-ecka a cajikom s domacim medom 🙂
@marton_popradske bylinkove čaje sú super tie u nas nesmú chýbať.Dceru dokonca pri prechladnuti liecim len bylinkami.A samozrejme na imunitu je u nas kazdy den skvely rakytnik
pri prudkých zmenách med, citron zázvor - a ide sa do boja 🙂
@marton_popradske vitamin C a ovocie.
Vhodne oblecenie(viac vrstiev,ktore mozno podla menit) a vitaminy prirodne aj chemicke....
My jednoznačne najlepším včelím produktom, aký existuje, a to propolisom.
Prechádzky, zelenina, ovocie, bylinkový a zázvorový čaj s medom
odkedy zacali deti chodit do skolky byvaju casto chore. nenasla som este vitaminove doplnky ktore by naozaj pomahali, pripravujem im aspon kazdy vecer do termosky teply caj s citronom a medom a nemozu ist spat kym nie je termoska prazdna.
Je to predovšetkým teplý čaj s medom a citrónom alebo zábaly kuracej masti na hruď, aby sa omastili priedušky 🙂
@marton_popradske lipovy cajik, otuzovanie, vitaminy 🙂
@marton_popradske Ahoj 🙂 ja som nedávno začala otužovať. Viem, že to asi nie je nič špeciálne, ale pre mňa to bol splnený sen. Nastavila som sa na to v hlave a okrem pozitívnych účinkov na imunitu mi to veľmi pomáha aj v zlepšovaní nálady 😊 Zvládam aj ľadovú vodu po saunovaní, čo ma zakaždým dobije úžasnou energiou. Čerešničkou je už len výborný čajík 🍵 po relaxe 🥰 Okrem toho si ešte spolu so synčekom dopĺňam vitamín D, ktorý sa tiež stará o našu imunitu. A taktiež vitamín C, ktorý dopľňame zeleninkou a ovocím 🌶🍋🍊🍐🍎🍏🥝
Vitamíny, čajík, pohyb na čerstvom vzduchu
veľa tekutín, ovocie a zelenina denne, niekoľko kusov, prechádzky, so synom teraz aktuálne je to semtam dokonca beh 😁 a tiež dopĺňame vit. D - syn v kvapkách, my tabletkový, aj zinok a Cčko 🧡
pozitína myseľ, tešiť sa z každého počasia aj keď prší veď predsa príroda to potrebuje 🙂, čajíky z byliniek nazbieraných v lete, včelí peľ 🙂
My sa snazime jest vela domacej kyslej kapusty, domaci pupavovy med a medik od vcelara, cesnakovu polievku a taketo podobne domace receptiky 😉
Na to sú najlepšie bylinkové čaje s medom a ďalšie vitamínové bomby z prírody v podobe cesnaku a chrenu.
Imunitu posilňujem počas celého roka,aby práve pri prudkých zmenách bola pripravená odolať . Rada pijem rôzne bylinné čaje, jem medovicový med,vystavujem sa slniečku, užívam preventívne vit.D (hlavne počas dní bez slnka) ,zinok, vitamín A,C aj v prírodných formách aj v doplnkoch. Rada by som začala aj so saunovaním a možno sa raz pridám aj ku ľadovým medveďom 🙂
Vela caju, vitaminu C, prechadzky po cerstvom vzduchu, konzumacia vela ovocia a zeleniny, cvicenie 🙂
Ovocie,zelenina,prechadzky za kazdeho pocasia,vetranie...a hlavne caje,rozne
@bebe30 máme aj poetku. ĎAKUJEME 🙂
@cadulka2908 super, vďaka.
u nas vitaminyyyy a dlhe prechadzky po nasom krasnom parku
a vecer posedenie pri dobrom horucom cajiku 🙂