Dajme si malú súťaž milé dievčatá. Aké čaje sú Vám najbližšie a prečo. Napíšte do komentára...
a) ovocné
b) zelené
c) čierne
d) biele
e) bylinkové
Jednu výherkyňu, ktorej pošlem čajík presne podľa jej chuti, označím zajtra. Krásny večer a dobrú noc.
Bylinkové
@marton_popradske zeleny,ten mi doda energiu,kedze nepijem kavu
Ja mam najradsej ovocne, maju peknu farbu, uzasnu vonu a skvelu chut.
Zeleny s ovocnú príchuťou, nepijem kavu, tein mi nahrádza kofeín
U nás ovocné,deti ich zbožňujú
Momentalne som vymenila kavu za zeleny caj, takze ten u mna vedie 🙂.
zelené
B - zelené.. pre ich špecifickú zaujímavú chuť
Biely s opunciou kvôli aróme.
@marton_popradske bylinkové.. Milujem chuť rôznych byliniek.. Mojmu srdcu su najbližšie 😁
Za mna ovocne 🙂
e) bylinkové.... pre chuť a vôňu byliniek 🌜🙂
@marton_popradske u nas doma či svieti slniečko,ci vonku padá dážď,ci husto sneží teplý cajik bylinkový na nohách nad drží.Bylinky nám energiu dodajú, vôňa cajiku sa po celom byte roznesie a pokoj na duši nám prinesie.
u mňa jednoznačne c) čierne, už dlhé roky a mierne osladené...mám rada tú mierne trpkú a horkastú chuť
e) bylinkové aj kvôli chuti a aj kvôli zdravotným benefitom
Ak si mám vybrať len jednu odpoveď, tak e) bylinkové, lebo ich pijeme najčastejšie práve kvôli ich priaznivých účinkov na naše zdravie. Ale ak mám byť úprimná a povedať, aký mám čaj skutočne najradšej, tak je to "lyžiarsky" od môjho milovaného manželíka 😊
Zelene. Lebo tu chut proste milujem
U nas ovocne,chutia velkym aj malym ..
ovocne, lebo nam najviac chutia 🍀
Vyhravaju bylinkove, pre mna chut prirody v hrnceku
maminka, maminka ovocný čajík ten ja chcem,
ten ja zo všetkých najviac milujem,
najviac malina jahoda,
od nich je v mojom brušku tá správna nálada,
krásnu noc Vám všetkým prajeme,
a pri jednom z nich sa najbližšie virtuálne stretneme 😊
@marton_popradske ja som sa naucila pit biely caj, pretoze je lahucky a jemny a navyse velmi prospesny 🙂
@marton_popradske Mne je to jedno ale najčastejšie vyhráva ovocný 😉
Bylinkove,vychutnavam si ich zemitu chut akoby zmiesanu s rosou,dazdom a slnkom.Uz len si lahnut niekde na luku a nechat cas a myslienky plynut...
Varievam si bylinkove prevazne pre ich ucinky a ovocne najma pre ich vonu a chut. Ale biely? Hmm... Taky som este nemala. Chcela by som skusit 🙂
Určite bylinkove u mňa. SU ZDRAVE.
Keď privoniam k šálke bazového a ríbezľového čaju,cítim nielen ich vôňu, ale aj jemný závan detstva,domáce sirupy mojej starkej, aj preto ich mám rada.
Či stačilo len a/ ovocné😜
@marton_popradske najradšej mám zelené čajíky ;) jednak sú veľmi chutné, jednak ma dokážu prebrať a nakopnúť 🙂
tazka otazka, pretoze uplne kazdy z moznosti pijem. zeleny a biely na povzbudenie, ovocne pre chut, cierny po prehyrenom veceri, alebo ked chcem ukludnit zaludok, teda k tzv. diete so sucharmi 🙈 ale mne su najblizsie hlavne bylinkove. a to z jedneho dovodu. kazda bylinka je totizto zazracna. dokaze pomoct s roznymi problemami a skutocne vieme v prirode najst na vsetko ten spravny liek. nase stare matere a tetky bylinkarky by nam vedeli porozpravat 😊 no a castokrat mi nejaka vona pripomenie konkretne obdobie v zivote, alebo chvilu, kedy som si ho vychutnavala.
U mňa naj bylinkové 🙂❤️ lebo milujem vôňu a chuť rôznych byliniek a navyše sú zdravé 😉