Milé mamičky. Krásne štvrtkové dopoludnie. Máme pre vás funkčný čaj priaznivo pôsobiaci pri problémoch s močovými cestami. Tento čajík obsahuje tie najlepšie ingrediencie. Jeho chuť je vďaka funkčnému zloženiu a vysokému obsahu brusníc - až 25% veľmi lahodná. Ochutnali by ste ho? Dajte nám vedieť. Krásny štvrtok.
@marton_popradske Jasné, určite by som ho rada ochutnala a hlavne, keď viem, že pijem niečo prospešné zdraviu. 🙂
Urcite by som ochutnala ja mam doma take pre istotu 🤩🤩
Ešte som ho neochutnala, ale musím povedať, že brusnice zbožňujem, takže čajík je isto super.
@marton_popradske samozrejme, že by som ho ochutnala, veľmi rada. Brusnice mám rada, hlavne sušené, alebo v omáčke k mäsku 👍
Velmi rada by som ho ochutnala,kedze si takyto typ caju obcas doprajem
Veľmiiii aj s tou knihou v tepluckej perinke a pri sviecke 😍😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏
Mám "škaredé" spomienky na detstvo a urologické čaje , dnes už viem, že je to to naj naj pre močové ústrojenstvo a obličky. Som Vám veľmi vďačná za tento dnešný tip na tento čajík, určite kúpim, ochutnám, a bude u nás doma ako prvá pomoc . Som presvedčená , že brusnice budú perlou v tomto čaji. Ďakujem
@danicka27 skúste teda aj náš čajík 🙂
@katarinka26 dajte nám potom vedieť ako Vám chutil.
@anka2103 🙂
@sperka k mäsku aj ja. veľmi 🙂
@zuziko80 áno, je super.
@marton_popradske určite dám, akurát som si prezrela Vašu stránku, a zistila som , že Mistrál a Popradské čaje (tie sú moje top, akurát pijem tento, nikdy u nás doma nechýba) patria pod tú istú "firmu" . Aj sa dočítam niekde , že prečo ste sa rozhodli takto pod 2 rôznymi produktovými radmi predávať ? Som hrdá, že máme na Slovensku takéto úspešné a kvalitné podniky.
Urcite by som ho ochutnala, ak by mi ho syn nevypil skor 😁
Zloženie má lákavé, zlatobyľ je naozaj nápomocná a pomáha, je super, že je súčasťou tohto čajíka.
Ja ho mám doma. Veľmi mi chutí.
@marton_popradske ano ! 🙂
To by aj mna zaujimalo, ze preco je takto ako keby dve znacky a pritom jedna 🙂
Ja by som ho chcela ochutnať❤️ ..brusnice ľúbim❤️
Čo sa mňa týka, určite by som tento urologický čajík s obsahom brusníc ochutnala, keďže tento z rady čajov Mistral som ešte nemala to šťastie odskúšať🙂 Mám totižto problémy s močovými cestami (žiaľ) a čaje s obsahom brusníc, ktoré som doteraz ochutnala, sú výborné, mám ich veľmi rada pre ich výraznú chuť. A keď ich už musím piť kvôli svojim problémom, tak nech sú aj chutné, no nie?
Určite áno, brusnice mám rada.
určite je lepší ako klasický urologický , pridala by som si tam med 🙂
Ak budem mat urologicky problem,tak si kupim😁...
Jasne ze by sme ho ochutnali;)
Určite ho vyskúšam
Ja určite nakoľko čaje pijem...👍
Prečo nie?Ostáva len veriť,že ho tá kodaňskå kaviarnička bude mať v ponuke🙂
urcite. hlavne preventivne po kupani niekde vo welnese alebov bazene alebo len tak pre jeho vybornu chut
@marton_popradske ochutnali...ako som uz pisala moje oblicky a urologicke caje su najlepsi priatelia uz dlho spolu zaciname rano....