Káva, alebo čaj? Čo Vás prvé napadne pri slove piatkový RELAX? Dajte nám vedieť do komentárov. Jedna z vás získa kávu, alebo čaj. Podľa vlastného výberu z www.popradske.sk Krásny večer☺️
Káva alebo čaj na piatkový relax?hmmmm ja radšej víno 🤣
Pri slovách piatkový relax mi napadnú úplne iné nápoje. 😁
@luzzia ☺️
@h2 víno? Lebo mne pivo😋
@marton_popradske No, ja sa musím priznať, že takmer vôbec alkohol nepijem. Len som napísala, čo mi prvé napadlo v súvislosti s tým relaxom. 😉
@marton_popradske ☕️☕️☕️
Ked piatkovy relax,tak to pre mna znamena vecer okolo 21h,tak jedine moj oblubeny caj,horiaci krb oproti a manzel vedla mna a spiaci syncek vo vedlajsej izbe😄😄😄(neviem ako ostatni,ale ja po cca 16h nemozem pit kavu,ked chcem v noci spat)....
káva ☕
V takomto počasí rozhodne čajík. Ten zahreje telo aj dušu.
Ja som cajova a nie len v piatok, ale cely tyzden a cely rok. Akurat v lete pijem vychladeny caj, vzdy neochuteny.
V piatok vecer si vychutnam vonavy caj a dam si k nemu nejaky fajny kolacik a tesim sa na sobotne rano, ked manzel pripravi kavu ☺️
@marton_popradske pre mna jednoznacne kavicka a vylozit nohy a pokoj ked uz deti zaspia🥰🥰😜😜
Ráno kávu a večer čajík <3
Relax, to je pre mňa bylinkový čaj s medom a nielen v piatok 🙂
Jedinecna a vonava kava vychutnavam si ju spolu s priatelom
@marton_popradske ak mám na výber iba z týchto dvoch možností,tak čaj.. inak by bolo fajiiin aj kakauko s vianockou
aj kávu aj čaj
@onmaria dobrá voľba😋
celý den pijem hlavne čaj, ale v piatok večer si dám teda uplne iny napoj😝😎
Piatkový relax si predstavujem uz neskôr na vecer takze jasná voľba teplý cajik 🙂
neodmyslitelna vona kavy patri k ranu , no na piatkovy vecer si nevieme predstavit pri vecernicku s detmi teply cajik so susienkami a sup do positelky, tak zacina piatkovy vecer s manzelom👏👏👏
Pre mňa znamená piatkový relax- večerné posedenie s manželom pri dobrom čajíku a manžel niekedy aj pri káve. Ale samozrejme až keď zaspia naši dvaja synčekovia.
Čaj. Ovocný. Naj kvalitný sypaný
Čaj, zázvorový s pomarančom je u mňa teraz top
čaj bylinkový aj ovocný 🙂
@marton_popradske obidve naraz. Najprv si vypiť a vychutnať výbornú šálku kávy a medzitým mi stihne vychladnúť aj čaj.
Piatkový relax? Že nemusím vkĺznuť do postele v rozumnom čase, lebo viem, že v sobotu mi nebude nad hlavou zvoniť budík 😂 a čo k tomu relaxu u mňa nesmie chýbať? Rozhodne teplučký čajík, ktorý pijem pravidelne každý večer, ale teda piatok mi chutí najlepšie 😃 Kávu mám síce tiež veľmi rada, ale ak by som ju vypila večer, tak cez noc nespím.. 😐
Vonava kavicka ,,popradska,,
@marton_popradske hlavne NAJSKOR KAVU, potom urcite CAJ 😉
@marton_popradske milujem obe, ale ak si mam vybrat, tak naozaj dobra kava s krasnou vonou ☕