Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a budem s Vami komunikovať celý týždeň. Skúsme sa hneď na začiatku podeliť o Vaše tipy: Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných bylinno ovocných čajíkov Mistral z fotografie. Krásne pondelkové ráno Vám prajem.
Levanduľovým s citrónovou kôrou ❤️ To by bol pre mňa top najmä pred spaním 🙂
@marton_popradske Ja by som najviac privítala, keby sa do ponuky vrátil čistý zázvor. V prvom tehotenstve mi pomáhal zmierniť rannú nevoľnosť, teraz v druhom tehotenstve som zistila, že sa už nepredáva.
@petulda333 tak to je veľmi zaujímavé. Egreš 🙂 Ďakujeme za tip.
@anniii Zázvorový čajík máme s citrónom v ponuke: https://www.popradske.sk/caj/ovocny/mistral-cit...
Čaj s lesným medom a pre deti tutti frutti
Za mňa by na potešil čierny čaj ochutený citrón alebo pomaranč. malina s mätou a môj syn ľúbi ovocný s medvedikom tak aj nejaky iný detský čajík by bodol to portfólia vašich výrobkov. Kľudne aj bylinkové detské čaje
Medovkovy caj (pijem pred spanim na upokojenie) s nejakou vianocnou prichutou, napr. s pomarancom, jablkom alebo skoricou.
Chmelový 🍺🍺🍺🍻
Rada doma experimentujem s limonadami aj cajmi, a moje oblubene kombinacie su napriklad brusnica-citrusy, mango-mata, hruska-citron-zazvor alebo pomaranc-ibistek 🤩
@1989lenka dobrý nápad 🙂
@mimca77 hrušku s karamelom sme mali. Ale to je asi 10 rokov. Mne osobne ten čaj veľmi chutil, ale žiaľ nenašiel si stálu klientelu
@dopolbokaodrata tak taký by som osobne bral, len neviem, či by mi návrh prešiel na našom vývoji. Každopádne, môžem to skúsiť 🙂 🙂
biely caj s hruskou, alebo cierne ribezle a materina duska, alebo slivkovy s ibistekom
Ja som raz v Indonezii pila príchuť banan a kokos. Možno sa to zdá divná chuť,ale ten čaj bol fakt super 😊 a ja by som velmi uvítala na SK trhu čaj Dragon Fruit 👌
jablko so škoricou na zahriatie počas zimných večerov alebo harmanček, príp. iné bylinky určené na upokojenie počas zimných a aj tých sviatočných dní 🙂
Mistral ma uz teraz bohaty vyber cajov, u nas doma najviac pijeme ten s mackom (jahoda+malina). Z takych pre zdravie by som rada vyskusala napriklad zeleny caj s aloe vera 🙂
@1kriosa1 TAK toto znie super. Veľmi sa mi to páči 🙂
@chocolate_cake MACKA mám aj ja veľmi rád. Aloe Vera sme ešte nemali, ďakujeme za tip.
Ja by som bola za zeleny caj s grepom. Robim si zeleny caj a kvapkam si don grep,kazdy vecer pred spanim. Milujem to
Možno by nebolo zlé vyskúšať kombináciu zemolezu s marhuľou..
@marton_popradske ja by som "nesebecky" uvítala viac čajov pre deti, napr. feniklovy 😉
@marton_popradske ja by som uvítala čokoládový čaj v kombinácii s nejakým ovocím alebo mätou
za mna levandulovy spolu s limetkou by som privitala.....
Mňa by potešil najviac čaj šípky+malina a potom ešte viac kombinácii čierneho čaju - s citrónom, pomarančom alebo malinou
U nás čajová sezoná už fičí mesiac! A musim povedať, že drahý je väčší čajofil ako ja 🤭😂.
Ale! Najnovšia jeho kombinácia Mäta mistral (ine sa u nas ani nekupujú) a čúčoriedky- tie si odšťavuje zatvorkova poznamka č.2 😂 (koľko pri tom frfle, je hrozne!) A staršia dcéra stale len macík macík, to ma priamo cestu v obchode vydlaždičkovajú priamo k tomu.. a pre mňa najviac je jahoda melón. Ale, ja by som ocenila novú chuť ANANÁS MANGO ❤️😍
@marton_popradske , privítala by som čaje detský motív- rozdelený pre chlapcov a dievčatá...my napr.pijeme čaje, ale poznám detičky, kde je s tým problém 🙂 možno keby si to dieťatko dalo ten čajík do košíka samo, aj s mamkou, bola by tam väčšia šanca že ho vypije 🙂 my mamky by sme vedeli o tom narozprávať...koľko niekedy treba dohovoriť vypi to a to lebo....čo sa týka príchute, myslím,že ich máte už veľa, nič nové ma nenapadá, možno pretie deti by som pomenovala nejakým názvom, napr.ovocníčková 🙂 alebo vitamínková zmes pre chlapcov a vitamínková zmes pre dievčatká...aby aj tie deti to zaujalo ... / 🙂
@marton_popradske ja by som uvítala materinú dúšku ale milujem jeseň sviečky teplú deku a vaše čajíky od nepamäti idú k sebe 😉
mňa by určite potešila príchuť kokosu s malinami ❤ zbožňujem tú chuť 🙂 alebo čierne ríbezle s čučoriedkami ❤ z bylinných určite mäta s mandarínkou ❤
U nás doma máme radi rôzne druhy čajov, sme taká čajíková rodinka. Najviac nám chutí mäta a veľmi nám pomáha pri rôznych ťažkostiach. Veľmi rada by som ochutnala nejakú kombináciu trebárs levandule so zázvorom alebo grapefruitom. A keďže má synček občas problémy s kakaním, tak určite taký slivkový by bol fajn. Myslím, že veľa mamičiek by uvítalo viac druhov čajíkov pre detičky, to by bolo tiež super zaradiť k ostatným čajíkom.
Tak na toto sa tesim, zboznujeme vase caje, ci uz bylinkove ci ovocne, zelene ❤️ a aky by som privitala? Ja biely s prichutou egresa. Milujem toto ovocie a zatial som taky caj nevidela. A syn vravi, ze on by chcel caj Oreo 😁