Tak čo milé mamičky, pri nákupoch sledujete aj obal a jeho funkčnosť, alebo kupujete len "vnútro" na ktoré ste zamerané? Pri vývoji našich čajíkov Mistral sme nemysleli iba na ich chuť a kvalitu, ale aj na praktickosť balenia. Špeciálne uzatváranie na našom čaji MISTRAL nesie názov „Aroma seal bag“. Táto špeciálna technológia umožňujem sáčok s čajovými vrecúškami otvárať a uzatvárať. Tento zalepený sáčok tak drží kvalitu čajovej zmesi na vysokej úrovní. Po vybratí sáčku zo škatuľky navyše ušetrí miesto vo Vašej poličke pre iný čaj, keďže papierovú škatuľku už potrebovať nebudete. Čo na to poviete?
@evajt presne tak, myslel sme pri vývoji tohto balenia aj na kancelárie, kde nie je veľa priestoru na veľa škatuliek 🙂
@marton_popradske super 🙂 pri nákupoch sledujem aj obal výrobkov, a toto je fajn riešenie pre čajík. napr. pri koreninách tiež pozerám, či majú sáčok uzatvárateľný, sa mi zdá, že sa potom tak rýchlo "nevyvoňajú".
@marton_popradske obal veľmi neriešim, nakoľko si doma aj v práci cajiky prekladám do plastového zásobníka na viac čajov. Oceňujem, ak sú hygienicky balené, a na prebale vidím, aký cajik to je. Ale nemusí byt, v tom prípade si vystrihnem k cajom názov z krabicky.
Takze kupujem “vnútro”
@marton_popradske je to veľmi dobre riešenie aj do malých kuchynských liniek a samozrejme na internáty 🤪
@maryon1 presne tak. Nevyvoňajú🙂
@pseudomonas87 presne tak, mysleli sme aj na internáty🙂
@hettinka ďakujeme za komentár. Ja osobne som tiež za vnútro.
Super nápad 👍
Určite oceňujem, praktické riešenie, nielen obal predáva, ale hlavne čo je v ňom 😉
@henuskah ĎAKUJEME, tiež si myslíme že je to veľmi praktické
@curcuma my to máme ruka v ruke. Pekný a funkčný obal a kvalita vo vnútri.
ocenujem pokial je obalu - odpadu co najmenej...
@lumi66 áno, súhlasím.
@marton_popradske Určite aj obal predáva. A tie má Mistral veľmi pekné, lákavé. 🙂 Takéto veľké balenia sme ešte nemali, možno niekedy vyskúšame.
@maruskaw určite vyskúšajte 🙂 A potom dajte vedieť.
@marton_popradske ...ak mam viac takychto vnutornych obalov pri sebe,zakaždym musim otvorit a pozriet dnu,aky čaj konkretnej chuti mam dnu...treba dať cely nazov caju aj na tento obal napr.mistral jazmin mango..
zaujímavé obaly na čaj 🙂
@trema dá sa na to pozrieť aj z tohto uhla. Ale aj z inébo🙂
@cilkau ano su.
@86488648 dole to je napísané. Čajíky si nepomýlite.
@marton_popradske zapojím sa i sem..áno,je super,že sa dá čaj skladovať i takto a nestaca ani arómu. Aj keď ja osobne mám radšej,keď sú čaje balené samostatne.
A keby ja mám možnosť nejak samotný obal,alebo aj sáčok čaju nejak vylepšiť,presne by som vedela ako 😉
@marton_popradske na danej fotke nevidno😁... môžte pridať ďaľsi obrázok,ak vás to nezaťaži?poteším sa☺...vďaka
@marton_popradske... niekde som tu čítala,že ste básnik?čo takto na každom obale krátka básnička hoci aj o jednej slohe?týmto by boli vaše čajíky jedinečné,ocenili by to vsetky básnické črevá a ich ratolesti ....
@86488648 áno som 🙂 https://www.martinus.sk/knihy/autor/Jan-Marton ... a básnička snáď nejaká bude 🙂
@86488648 aký obrázok?
@86488648 aha, prepáčte 🙂 .... páči sa.
@marton_popradske ja si to z tohoto balenia presypavam do doziciek. Ale na cesty a dovolenky fajn.
@marton_popradske len ked to je bez krabicky tak tazko rozoznat jeden od druheho. Mna najma hneva kolko zbytocneho plastu je z tych minivrecusok mistral cajov ktore su jednotlivo balene. To je sialene kolko denne odpadu z toho vyprodukujeme. To je u mna minus u mistral cajov. Ak by neboli moje oblubene tak ich okamzite prestanem kupovat kvoli tomu. Neda sa s tym nieco robit?
@marton_popradske skvelé oceňujem takýto typ balenia hlavne do kancelárie 👍