Už ste u nás boli?

marton_popradske
Moderátor
7. nov 2020

Už ste boli v našom eshope www.popradske.sk? Nie, tak šup šup. Okrem čajíkov Mistral, tam nájdete aj Popradskú kávu a Popradské čaje. Samozrejme v kompletnom sortimente na jednom mieste. Krásny sobotný večer.

noami12
7. nov 2020

Toto nieje žiadny bazár ale diskusie. Prosím vymažte tento "inzerát, reklamu" jasne ste pri registrácii súhlasil s podmienkam!

aduskatt
7. nov 2020

@noami12 toto je promo😀

aduskatt
7. nov 2020

@marton_popradske máte v ponuke aj čaj višňa a mandľa? kedysi bol na Slovensku dostať a neviem ho nikde zohnať. ďakujem za info

noami12
7. nov 2020

@aduskatt to je jedno ale tu sa ma diskutovať nie robiť promo a podobne veci

aduskatt
7. nov 2020

@noami12 to je oficiálne promo, sponzorské, aby si nemusela platiť za koníka🙂))

simsalabim
7. nov 2020

@noami12 si v promo diskusii Dni s cajickami Mistral. Tak co cakas?

noami12
7. nov 2020

@simsalabim aha tak beriem späť, ale prečo to ukazuje v diskusiách?

noami12
7. nov 2020

@marton_popradske tak to sa ospravedlňujem, nakoľko používam koníka ohľadne diskusii tak som nevedela, že tu aj nejaké promo je 😊

aduskatt
7. nov 2020

@noami12 lebo to má rozprúdiť diskusiu, aby sa eshop dostal do nášho povedomia a má sa tu debatiť🙂

noami12
7. nov 2020

@aduskatt lebo nedávno som niečo podobné videla na diskusii a žiadali to zmazať, ale beriem späť 😊 a ďakujem za upozornenie 😊

aduskatt
7. nov 2020

@noami12 za máličko. Samozrejme máš pravdu v tom, že od užívateliek sú takéto príspevky zakázané🙂

marton_popradske
autorModerátor
7. nov 2020

@aduskatt nie, ten sme ani nikdy nemali

aduskatt
7. nov 2020

@marton_popradske a nejaký s mandľou máte?

marton_popradske
autorModerátor
7. nov 2020

@noami12 nevymažem😄

marton_popradske
autorModerátor
7. nov 2020

@aduskatt ďakujem

noami12
7. nov 2020

@marton_popradske nevadí 😂👌

aduskatt
7. nov 2020

@marton_popradske za čo?🙂

ada1981
8. nov 2020

Dobry den,
niekolko rokov dozadu som kupovala caj od Vas s prichutou pomaranc, marcipan, skorica. Myslim, ze sa volal Karol a jeho Klara, nejake zimna edicia. Mali ste aj letnu, myslim, ze tam bolo mango.
Navrat tohto caju by ma velmi potesil, uz dlho ho nikde neviem najst. Okrem ineho mal aj velmi pekny obal.

marton_popradske
autorModerátor
8. nov 2020

@ada1981 ten čajík som vymyslel ja. Žiaľ nepredával sa, tak sme ho stiahli.

ada1981
8. nov 2020

@marton_popradske skoda :( bol fakt vyborny

ovaaa
8. nov 2020

Skuste kombinaciu nastruhany cerstvy zazvor, citron + kusky ovocia napr maliny, jahody, hrozno, ribezle, zmes lesneho ovocia / a k tomu med. Vyborny na osviezenie, imunitu aj spalovanie.

evajt
8. nov 2020

Chválim vo vašom e-shope krásne darčekové balenia čajíkov, to v drevenej kazete poteší mamku pod stromčekom ☺️ 🤫

curcuma
8. nov 2020

V e-shope som ešte nebola, mrknem. Ale priznám sa, ja skôr kupujem, keď sú čaje v akcii a hlavne tento, priložené foto ☺️. A vymyslieť nejakú kombináciu s drienkou, keďže nestráca svoju dávku vitamínu C ani pri tepelnom spracovaní?