Vypínate na chvíľku milé mamičky? Dá sa Vám to? Dajte nám vedieť, akým čajíkom dávate prednosť po obede. My máme pre Vás tip. Vyskúšajte čajík Trávenie, ktorý pôsobí blahodarne na tráviace ústrojenstvo. Obsahuje koriander a rascu, ktoré sú ako stvorené po akejkoľvek maškrte. Vyskúšali by ste ho?
Poobede zelený čaj.
Ja pravidelne mätový, na trávenie.
my si po výdatnom obede varíme mätu, egyptská mäta od Mistralu je top, ak už nie je domáca 🙂
Ja vôbec neriešim, či ráno, večer, pred jedlom, po jedle. Najradšej mám zelené čaje a ich variácie, jasmínový a potom rôzne bylinkové.
mätový,bylinky 🙂
jednoznacne bylinkovy a to vzdy nie len poobede
@maruskaw ahoj. ďakujeme za tip. skús niekedy tento. je priamo na trávenie. ideálny po jedle.
@punar ďakujeme za tip.
@cilkau súhlas, kým som nevyskúšal čajík trávenie, tak isto som pil mätový
@ivkazba ďakujeme za tip
@lienka175 výborná voľba. ten čajík milujem aj ja 🙂
@marton_popradske my si aj pred obedom aj poobede dávame čaj. Ale caj. A nie bylinný odvar.
Preferujeme oolongy a biele čaje.
@ckatka biely čaj je čaj gurmánov. oolong žiaľ netuším čo je, ale rád sa dozviem. naše čajíky nie sú bylinné odvary 🙂
Môj obľúbený čaj poobede je Pozitívna myseľ ❤
Caj s cerstvym zazvorom+ kusky ovocia/jahody, maliny.../ citronova stava a med. Uzasna kombinacia na relax a imunitu.
@ovaaa ďakujeme za tip. Krásny večer 🙂
@marton_popradske momentalne som podlahla mistral biely čaj jazmin a mango,dokonca mi chuti aj studeny,tak pochlipkávam aj celý deň,keď nestihnem vypiť svoju rannú šálku😂...
Taketo cajiky na travenie mam velmi rada 😊
@luchajda sme radi.
@86488648 ten zbožňujem aj ja🙂🙏
Váš čajík na trávenie som ešte neskúšala, ale rascou nemožno nič pokaziť, pri bolestiach brucha vždy varím rascovú polievku.
Ja zvyknem po obede piť mätový čajík.
@alena671 mätový aj ja. Je to tutovka.
Ja som si velmi oblubila caj ,,lesna jahoda a brusnica,, uvarim do kanvicky a pijem teply alebo studeny s medom...ale teento na travenie by som rada vyskusala
poobede kááávu :D ak caj.. tak zeleny, pepermint.. 🙂
mätový väčšinou
@marton_popradske Ďakujem, niekedy vyskúšam. 🙂
Ja momentálne pijem čajík pre kojace matky, aby mal drobec dostatok mliečka 😌 čiže ráno, poobede a večer 0,5 l čaju 🤗
davam si matovy cajik, tento by som urcite vyskusala, nakolko ma trapia zhorsujuce sa traviace tazkosti a niekedy si musim dat aj pangrol
@marton_popradske
ČAJ je odvar z listov rastliny thea sinensis
https://sk.wikipedia.org/wiki/Čajovník_čínsky
Všetko ostatné je bylinný /ovocný odvar. (Ale to len pre nás...čajových maniakov...😂, väčšina populácie, keď je to teplé, mokré a dá sa to piť, tomu hovorí čaj...
Oolong je špeciálna príprava lístkov čajovnika...je to taky polofermentovany typ, pre začiatočníkov odporúčam Milk Oolong, chuti úžasne.
Ahojte.🙂 Tento konkrétny čajík TRÁVENIE som ešte nevyskúšala, ale poznám čajíky Mistral. Poobede si zvyknem dávať zelený alebo čierny čaj.