Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a zastupujem spoločnosť Baliarne obchodu Poprad, a.s. Budem tu s Vami celý týždeň a budeme sa baviť o našich bylinných čajíkoch MISTRAL. Rovnako nás čakajú aj rôzne súťaže a verím, že nás moje moderovanie bude baviť minimálne tak ako pred rokom. Teším sa na Vás. Každopádne, dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických bylinných čajíkov Mistral z fotografie. Majte krásny pondelok a úspešný vstup do novembra. - Jano Marton
@marton_popradske Dobré ránko. Určite by som uvítala šípkový čajík, pretože zbožňujem vôňu nazbieraných, susiacich sa šípok a čerstvo zaliateho čaju 🥰
Šípka-mandarinka-jablko alebo trnka-citrón- safran alebo hruška- limetka- škorica ..... presne takéto príchute lekvarov sme tento rok s mužom vymysleli a sú úžasne , takze verím , že aj čaje by boli 😉
@marton_popradske my kupujeme mistral uz dllho,dcerka ma oblubeny s mackom-malina jahoda,ale aj ine prichute kupujeme.ja mam rada zazvor-citron
@marton_popradske my sme pravidelní nakupujúci vášho čaju pre deti - toho medvedikoveho jahoda, malina - a pijeme ho aj ako rodičia. Novú príchuť možno niečo osviežujúce s citrónom, limetkou, niečo, čo v lete osvieži. Zimné čajíky máte perfektné.
@marton_popradske myslim,ze sipkovy som este nepostrehla z vasej znacky,inak mate prichuti vela,mam ich rada,aj bazovy
@marton_popradske Kombináciu slivky - jablka - škorice, na spríjemnenie sychravého počasia 😉.
@marton_popradske čierny masala chai. Pretože je super a na Slovensku sa ťažko zháňa.
Puncovy s prichutou rumu 😊
Mne by sa pacili rozne prichute rooibosu 🤗 a preco? Lebo rooibos milujem, je to kvalitny, zdravy a chutny caj a vzdy ma bavi skusat jeho nove prichute ✌🏻 Mnam ☕️☕️
@marton_popradske mozno by bola zaujimava prichut sladkost jahody a ibisteka s jemnym podtonom citronovej kory 🙂 alebo cevreny grep+broskyna+mata 🙂
My by sme uvitali visnovo-skoricovy cajik, je nas oblubeny a zial na SR sa neda kupit tato kombinacia
pacil by sa mi caj s prichutou sipka-mandarinka alebo jablko-med 🥰
@marton_popradske ja by som brala nejaký ukľudňujúci/ na dobrý spanok ❤️Nejaká kombinácia byliniek a ovocia. Hlavne v tento situácii ako sme sa ocitli.Ja si rada davam čaj pred spaním takze take niečo by sa hodilo
Každý deň pijeme s manželom citrón zázvor ale radi by sme ochutnali aj iné príchute v tomto obdobi imunitu napr
Ja milujem bylinkové, asi by ma potešila kombinácia bazy a harmančeka alebo fenikel,niečo nie veľmi výrazne 🙂
moje baby piju zazor a zazvor extra a este nejaky silny zazvor, ale asi zabera, su fit
Dobre rano,ja by som vyskusala nejaku kokosovu prichut alebo napr cokolada-vanilka
Kupujeme pravidelne Mistrál čajíky, zatiaľ sme nemali čajík na imunitu, ten by sme radi vyskúšali, hlavne v tomto období pre deti v školskom a škôlkarskom prostredí.
Privítala by som kombinácie, napr na migrénu, na spánok, na žlčník, na stres, na pľúca, .... kvalitne namiešané liečivé čaje.
Rakytnik so sipkami 🤩
Tak do dnešných ťažkých dní by som privítala čajík s názvom Dobrá nálada,alebo niečo,čo povzbudí a bola by to kombinácia čierneho čaju s pomarančom,štipkou škorice a punču😉 ( najlepšie ešte pribaliť štamperlík rumu🤣🤣🤣,ale to len tak pre srandu🤣🤣🤣)
Ránečko , pokiaľ ide o tip na novú príchuť , privítala by som perníkovú ako vianočnú edíciu ,ďalej čaj so zenšenom a arónie koli ich liečivými účinkom , no a z obrázku sú všetke super , keďže ideme do obdobia chrípok a prechladnutia , čiže super edícia 😉, pekný dnik prajem
Ja by som privítala kombináciu hruška a zázvor🙂
Ja som práve kúpila ten šípkovy Nachladnutie a v tejto dobe by som si určite vybrala rakytnikovy,ktorý si pripravujeme aj zo sušených plodov.A potom u nás ešte vyhráva kombinacia byliniek keďže aj pri nachladnuti sa doma liecime len a len bylinkami a prírodnými vitamínmi a zatiaľ to funguje.🙂🍀
@mirkka85 jablko škorica máme v našom e-shope. nech sa páči: https://www.popradske.sk/caj/mistral-jablko-sko...
@marton_popradske ja mám rada svieže čaje. Napríklad by mohlo byť super Pomaranč, citrón, jazmín. Alebo malina, ruža. A samozrejme klasika zázvor a zelený čaj. Synovi zas vyberám ovocné, bez pridaného cukru. Najlepšie černice, maliny, jahody.
@marton_popradske my kupujeme túto značku, teraz máme pomaranč,ale nenašla som aroniovi, šípkový...teraz by bodnul čajík na imunitu ako zázvor s rakytníkom a iné keď okolo nás koluje ten vírus Covid.
@eva1985 máme 100percentný šípkový čaj. Nech sa páči: https://www.popradske.sk/hladat?q=šípky
@ira25 A ako vám chutí pomaranč? Aróniu už nemáme, vyradili sme ju z našej produkcie. Šípky však máme. Rovnako tam zázvor s rakytníkom. Pozrite si náš e-shop na www.popradske.sk
V tomto obdobi by sa nam hodili presne tie cajiky z foto- nachladnutie,imunita,priedusky...ale z inych prichuti milujem jablko so skoricou☺