UTORKOVÁ MINISÚŤAŽ: Ohodnoťte produkt Bupi a vyhrajte

michaela_bupi
24. máj 2016

Koľko hviezdičiek kvality by ste priradili novému väčšiemu 500ml baleniu Umývacej peny Bupi? Hodnotiť môžete od 1 po 5 (*****). Tešíme sa na vaše hodnotenia. Zajtra ráno žabka Bupi odmení jednu z vás Bupi darčekom.

jamelia
24. máj 2016

Davam 5* s kozmetikou bupi sme velmi spokojni 🙂

natalia1985
24. máj 2016

Bupi umyvacia pena ma u nas 5 hviezdiciek,dlho vydrzi stale ju pouzivame ,u nas 1 miesto v drogerii pre dceru pre super kupel

ivankajar
24. máj 2016

Určite maximum pretože rodinné balenia sú nielen ekonomickejšie ale aj trošičku priateľnejšie k prírode 🙂

baranka2
24. máj 2016

Bupi hodnotím na 5*, už pri prvom synovi (7r.) sme ju používali vo veľkej spokojnosti a aj teraz pri malej (1r.) sa nám osvedčila najlepsie

monicka821
24. máj 2016

KEĎŽE JE TO NAŠA OBĽUBENÁ ZNAČKA URČITE DÁVAME 5 HVIEZDIČIEK 🙂

terezka1947
24. máj 2016

@michaela_bupi no...tiez davam 5z 5 😀 ..lebo ako som uz pisala...ja drobcom zvyknem "kradnut" BUPI,takze konecne vydrzi dlhsie...a minule som videla,ze aj manzel zacina 😉
takze toto bol od vas dobry napad

luciola
24. máj 2016

Kto nie je skupi kupi svojmu dieťatu Bupi. Bupi ma nas ráda s 5 hviezdičkami si hrava.🙂
Určite odporučam. Spokojnosť aj kvalita na 1.

mija51
24. máj 2016

ja určite 5 bodov, sme spokojní, vyhovuje nám 🙂

majik66
24. máj 2016

Hodnotim na ***** je to najlepsia pekna na umyvanie(mam odskusane uz aj ja 😀), krasne vonia a moj syncek sa s nicim nechce umyvat len s nou. obcas ho prichytim pri tom, ze si s nou umyva aj rucky mimo sprchy a kupania 😀 velke balenie je velkym plus pre mna...ked spolu nakupujeme uz vie kde ju ma hladat 😀 nemam ziadne vyhrady 🙂 spokojnost na strane miska aj na mojej strane ;) ************

denisa2019
24. máj 2016

Ešte sme ju nevyskúšali.

zuzkaleng
24. máj 2016

Vasu penu mozme hodnotit len na jednotku mame ju radi ,krásne vonia.a zvikneme si aj snou umivat ruky .takže hviezdičky 5.

lucia211
24. máj 2016

Určite 5 ⭐☺ akurát sa nám míňa, padla by vhod 😊😊😊😊 väčšie balenie je ekonomickejšie akurát ho míňam dosť rýchlo, lebo pumpujem pumpujem aby moja žabka voňala čo najviac a zrazu je po Bupi 😀

magdalena459
24. máj 2016

Taktiež hodnotíme s 5*****, pena je skvelá, krásne voňavá, nedráždi pokožku ani oči deti, a nevisusuje pokožku, pre mňa je asi to najlepšie čo môžem dať deťom.

olivka26
24. máj 2016

Jednoznacne 5* ,od narodenia pouzivame zn.Bupi jednine ta nedrazdi citlivu pokozku mojej zabky 🙂

astarte123
24. máj 2016

5* pretoze pokracuje v dlhorocnej slovenskej tradicii kvalitnej kozmetiky pre deticky

trudy1717
24. máj 2016

Udelujem 5***** pouzivali sme mnohe vyrobky a poslednu dobu sa mi dcera zo vsetkeho vyhadzovala. Povedala som si ze kupim bupi a posledna moznost ked uz sa aj z tohto vyhadze tak nemozeme nic . A osvedcilo sa nam . Nevyhadzala sa a pritom aj krasne vonia 😊

hauinka
24. máj 2016

Ja som s vyrobkami bupi velmi spokojna,udelujem 5 *****.

maryon1
24. máj 2016

Určite 5 hviezdičiek 🙂

hefta
24. máj 2016

5***** skvelá značka a aj cenovo dostupná

anka2103
24. máj 2016

Za nas len 5☆. Jej jemnucka vona je krasny relax

pillipilli
24. máj 2016

Mame Bupi radi za nas 5 *, krasna vona,prijatelna cena a velke balenie vydrzi dlho.

lucik194
24. máj 2016

za nas maximalna spokojnost s *****, lebo mame 2 baby a obe chcu vzdy tu istu "kozmetiku" a nemusim behat do obchodu kupovat ju kazdy druhy tyzden 😉 a hlavne sa mi nestazuju ze ich svrbi buchta po umyvani 😉 ako pri mnohych inych ruzovych sprchovacich geloch a penach

marisa90
24. máj 2016

Skoda, este sme ju nevyskusali :(, ale radi by sme. Urcite ked sa nam minie co mame teraz kupime penu BUPI 🙂

oriesok
24. máj 2016

určite 5*.. je vynikajúca.. má jemnú vôňu.. pena neskutočne mydlí.. ľahúčko sa aplikuje.. má pútavý obal..

kittyjuliette
24. máj 2016

Urcite by ich bolo ☆☆☆☆☆ umyvacia pena bola pre mna velkym prekvapenim napriek tomu,ze som na kozmetiku pre maleho velmi citliva a vlastne od narodenia som pouzivala len jednu znacku,nikdy ma ani nenapadlo vyskusat nieco ine.O to viac milo prekvapena som ostala😊

erikaemkina
24. máj 2016

Jasne že 5 🙂

chmurkaxy
24. máj 2016

Budí je úžasné,zachránilo nám našu malú riťku vždy,keď bolo v plienke nejaké prekvapenie 🙂 Filipko má už tri roky a ešte stále ste u nás top!

chmurkaxy
24. máj 2016

Bupi ;)

marecek1
24. máj 2016

za nás tiež 5 ***** 😉

luchajda
24. máj 2016

Umývacia pena je úžasná, čo sa kvality týka rozhodne prideľujem 5* 🙂 Ale nám viac páčilo to menšie balenie, lebo to si blška sama zložila z poličky a dávkovala si. Pre ňu je večerné kúpanie najkrajšia časť dňa. Taká je hrdá keď sa sama namydlí 😀