Koľko hviezdičiek kvality by ste priradili novému väčšiemu 500ml baleniu Umývacej peny Bupi? Hodnotiť môžete od 1 po 5 (*****). Tešíme sa na vaše hodnotenia. Zajtra ráno žabka Bupi odmení jednu z vás Bupi darčekom.
Bupi umyvacia pena ma u nas 5 hviezdiciek,dlho vydrzi stale ju pouzivame ,u nas 1 miesto v drogerii pre dceru pre super kupel
Určite maximum pretože rodinné balenia sú nielen ekonomickejšie ale aj trošičku priateľnejšie k prírode 🙂
Bupi hodnotím na 5*, už pri prvom synovi (7r.) sme ju používali vo veľkej spokojnosti a aj teraz pri malej (1r.) sa nám osvedčila najlepsie
KEĎŽE JE TO NAŠA OBĽUBENÁ ZNAČKA URČITE DÁVAME 5 HVIEZDIČIEK 🙂
@michaela_bupi no...tiez davam 5z 5 😀 ..lebo ako som uz pisala...ja drobcom zvyknem "kradnut" BUPI,takze konecne vydrzi dlhsie...a minule som videla,ze aj manzel zacina 😉
takze toto bol od vas dobry napad
Kto nie je skupi kupi svojmu dieťatu Bupi. Bupi ma nas ráda s 5 hviezdičkami si hrava.🙂
Určite odporučam. Spokojnosť aj kvalita na 1.
ja určite 5 bodov, sme spokojní, vyhovuje nám 🙂
Hodnotim na ***** je to najlepsia pekna na umyvanie(mam odskusane uz aj ja 😀), krasne vonia a moj syncek sa s nicim nechce umyvat len s nou. obcas ho prichytim pri tom, ze si s nou umyva aj rucky mimo sprchy a kupania 😀 velke balenie je velkym plus pre mna...ked spolu nakupujeme uz vie kde ju ma hladat 😀 nemam ziadne vyhrady 🙂 spokojnost na strane miska aj na mojej strane ;) ************
Ešte sme ju nevyskúšali.
Vasu penu mozme hodnotit len na jednotku mame ju radi ,krásne vonia.a zvikneme si aj snou umivat ruky .takže hviezdičky 5.
Určite 5 ⭐☺ akurát sa nám míňa, padla by vhod 😊😊😊😊 väčšie balenie je ekonomickejšie akurát ho míňam dosť rýchlo, lebo pumpujem pumpujem aby moja žabka voňala čo najviac a zrazu je po Bupi 😀
Taktiež hodnotíme s 5*****, pena je skvelá, krásne voňavá, nedráždi pokožku ani oči deti, a nevisusuje pokožku, pre mňa je asi to najlepšie čo môžem dať deťom.
Jednoznacne 5* ,od narodenia pouzivame zn.Bupi jednine ta nedrazdi citlivu pokozku mojej zabky 🙂
5* pretoze pokracuje v dlhorocnej slovenskej tradicii kvalitnej kozmetiky pre deticky
Udelujem 5***** pouzivali sme mnohe vyrobky a poslednu dobu sa mi dcera zo vsetkeho vyhadzovala. Povedala som si ze kupim bupi a posledna moznost ked uz sa aj z tohto vyhadze tak nemozeme nic . A osvedcilo sa nam . Nevyhadzala sa a pritom aj krasne vonia 😊
Ja som s vyrobkami bupi velmi spokojna,udelujem 5 *****.
Určite 5 hviezdičiek 🙂
5***** skvelá značka a aj cenovo dostupná
Za nas len 5☆. Jej jemnucka vona je krasny relax
Mame Bupi radi za nas 5 *, krasna vona,prijatelna cena a velke balenie vydrzi dlho.
za nas maximalna spokojnost s *****, lebo mame 2 baby a obe chcu vzdy tu istu "kozmetiku" a nemusim behat do obchodu kupovat ju kazdy druhy tyzden 😉 a hlavne sa mi nestazuju ze ich svrbi buchta po umyvani 😉 ako pri mnohych inych ruzovych sprchovacich geloch a penach
Skoda, este sme ju nevyskusali :(, ale radi by sme. Urcite ked sa nam minie co mame teraz kupime penu BUPI 🙂
určite 5*.. je vynikajúca.. má jemnú vôňu.. pena neskutočne mydlí.. ľahúčko sa aplikuje.. má pútavý obal..
Urcite by ich bolo ☆☆☆☆☆ umyvacia pena bola pre mna velkym prekvapenim napriek tomu,ze som na kozmetiku pre maleho velmi citliva a vlastne od narodenia som pouzivala len jednu znacku,nikdy ma ani nenapadlo vyskusat nieco ine.O to viac milo prekvapena som ostala😊
Jasne že 5 🙂
Budí je úžasné,zachránilo nám našu malú riťku vždy,keď bolo v plienke nejaké prekvapenie 🙂 Filipko má už tri roky a ešte stále ste u nás top!
Bupi ;)
za nás tiež 5 ***** 😉
Umývacia pena je úžasná, čo sa kvality týka rozhodne prideľujem 5* 🙂 Ale nám viac páčilo to menšie balenie, lebo to si blška sama zložila z poličky a dávkovala si. Pre ňu je večerné kúpanie najkrajšia časť dňa. Taká je hrdá keď sa sama namydlí 😀
Davam 5* s kozmetikou bupi sme velmi spokojni 🙂