Milé mamičky, napíšte nám vaše postrehy k témam, informáciám aj súťažiam, ktoré sme vám tento týždeň s Bupi žabkou priniesli. Vopred ďakujeme 🙂 .
Urcite kazdu mamicku na koniku tesia dni ako su tieto a este ked sa k tomu da nieco vyhrat pre deticky tak to je len plus 😉. Ja za seba by som rada vyskusala este z rady zabky bupi tekuty prasok a avivaz to je asi jedine co som este od vas nemala. A vam Miska vela takychto peknych dni
@michaela_bupi dni so žabkou bupi boli fajn 😉
dozvedela som sa o Vašich novinkách, určite vyskúšame Váš prací prášok 😉
Dakujeme za krasne dni,sutaze a zabke prajeme vsetko len to naj.a hlavne veeeela,veeeeela spokojnych detskych zakaznikov😊
Bolo super čítať názory mamičiek, čo u mňa zavážilo najviac. Získala som nové informácie. Ďakujeme veľmi krásne za tento týždeň.
Dni s Bupi su na koniku vzdy prijemnym spestrenim 🙂Mne sa pacia ako diskusie,tak aj sutaze,a to,ze sa dozviem o novinkach a produktoch vela informacii 🙂Trosku ma mrzi,ze som pre synceka nevyhrala plysovu zabku Bupi,ale nevadi,snad nabuduce 😉Prajem vsetko dobre a zabke Bupi este raz vsetko najlepsie k narodeninam 🙂Krasny vecer 🙂
Milé mamičky, ďakujem za vaše pozitívne slová. Teší ma, že náš týždeň s Bupi má pre vás význam a že si v ňom nájdete vždy niečo, čo vás zaujme 🙂
Žabka Bupi vám zároveň zo srdiečka ďakuje za milé priania k jubileu 🐸 !
@michaela_bupi ďakujem veľmi pekne za pekný príspevky aj súťaže, Bupi je naša najobľúbenejšia značka, takže som sa veľmi potešila tomuto týždňu, škoda že to skončilo a budem veľmi rada ak k nám čoskoro znovu zavítate.
Ešte raz ďakujem a prajem všetko dobré 🙂
@michaela_bupi týždeň bol super, krásny , ako vždy infá super, škoda, že nevyšla to veľká súťaž, škoda, že žabke Bupi sa nepáčila básnička ani blahoželanie, ale nevadí, veď každá mamička si to zaslúžila, takže žabke BUPI prajem krásne narodeninky a teším sa na ďalšie stretnutie. Krásny zvyšok nedele.