Môj synček, odkedy sa naučil chodiť, začal aj tancovať. Tancoval na čokoľvek, dokonca aj na zvučku k reklame ☺. A odkedy rozpráva, tak aj spieva. Neustále. Teraz ako veľký škôlkar každý týždeň nosí nejakú novú pesničku a vyspevuje - my sa celá rodina zabávame. Je „na zjedenie“. Máte podobné zážitky?
Ano u has fici FIBA spievankovo a aj Kristina ta ne 😉 a tancovanie odvrana do vecera takze sa nenudime
Nasi teraz ficia na pesnickach,od mira jaroša pre neposlusne deticky... miluju ho,cela skolka. Bol aj u nich v skolke
Maličká má len 17 mesiacov a ráno keď vstane už mi ovládač prináša a natriasa zadočkom a rúčkami si tľapká a už skoro ráno fičíme na spievankovo a fíha tralala. Väčšia chodí na tanečnú, zo začiatku ju to nebavilo, ale už sa jej tam páči.
Malá má 2 roky a najradšej počúva pesničku od Justina Biebera - Sorry, dokonca ju aj spieva a vrtí zadočkom o 106 😉
Naši si momrntalne ficia na spievankove už to poznáme od predu aj pd zadu 🙂musím nájsť aj niečo iné lebo niekedy sa pristihbem ako si tie pesničky pospevujem aj ja 🙂
Syn bude mat sest a ide sa zblaznit nad skupinou topolciansky chlapci tak ho tieto ciganske pesnicky bavia tak tancuje vyskakuje.. Ja uz som stoho ohucana lebo to u nas ide nonstop co uz ked ma stoho radost kolkokrat sa cudujem ze ho usta nebolia tak spieva odusu🎤🎤
Nasa fici na trance a techno ale nepohrdne ani aviciim
nasi ficia na dadyy yankee,akon a flo rida
No moje dcérky milujú hudbu, aj keď najstaršia tancovať nemusí, ale spievať to áno, to ju baví a ostatné 3 dcérky milujú tanec, a najmladšia 2 ročná by tancovala stále, odkedy chodí hneď keď počuje pesničku tak sa natriasa a točí a super, a stále volá staršie sestry aby išli tancovať a hovorí tomu du-du. Takže tanec a spievanie super vec. krásny víkend
Moj syncek milujr hudbu,ked mu nejaku pustime,hned sa usmieva a tancuje,staci,ked sa ho spytam,ci chce,aby som mu spievala a uz sa pohupuje zo strany na strany,jeho Top je Kukuliebja,kde si bola 🙂A ma rad Mira Jarosa a aj rozne ine pesnicky,napr.miluje Coco Jambo 😀
Moj syn ma rad hudbu odmala, no basnicky, ani pesn8cky sa clovek od neho nedocka. Pozna ich naspamat zo skolky, no nebude opakovat ani za svet. Ked ma naladu, spieva si sam v izbe 😉
Kedze moja dvojrocna ma osemrocnu sestru,ktora velmi rada tancuje a spieva tak vsetko od nej okukava. Tancuju a spievaju spolu okrem ineho Jarosa-ruky hore dam,ale bezne sa u nas stava-mama pockaj chvijku,lebo ide nejaka ,,zaujimava" reklama. Dokonca mi mala vrtela ritkou pri zvuku mixera..
Moja dcérka frčí na pesničkách od Mira Jaroša.
Mám ich celkom rada aj ja, hlavne preto, lebo majú zmysel - sú náučné - ako tá o čistých rúčkach.. ruky, ruky, čo ste robili.... Takto keď si to spolu pospevujeme, si malá ešte viac zapamätá, že si treba po príchode zvonku domov umyť rúčky - keď sme sa hrali v piesku, hline, alebo sme niečo jedli.
Jeej nasa tancuje hned ako pocuje akukolvek hudbu. Milujeme video Rozcvicka so zabkou Bupi. So zabkou zaciname kazde rano. 😉
naše prvé tančeky začali so zeleným gumi mackom, stačilo dcérke povedať - ani nie zaspievať gumi gumi a už bola "ruka hore". Dnes už miluje ľudové detské piesne, spievankovo, fíha tralala a mira jaroša. Počas jej prvých rôčkov som sa i ja naučila mnoho mnoho pesničiek 🙂 🙂 🙂
Dnes som sa mierne zamyslela nadtym ako som asi mohla vyzerat pre druheho 🙂 dnes sme mali taky mensi vylet ,maly zapocul hudbu a nenapadne sa zacal vrtiet, ja som ho podporovala a maly zacal opakovat ,tak sme si tancovali obaja 🙂
Doma tak isto rad tancuje 🙂
Milé mamičky, je zábavné čítať vaše príspevky k tejto téme. Veľmi pekne za nich ďakujem, mnohé ma rozosmiali 🙂
My sme na tom úplne rovnako, stále sme v pohybe. Započuje hudbu a už sa natrása. Dokonca mám pocit, keď bola ešte v brušku že už v tedy z nej bola tanečnica. Je nám jedno či hrajú detské pesničky, najmodernejšie tanečné hity, dychovky alebo len zvučky z reklám- ruka hore a tancujeme 😀💃