Kde všade s vami cestovala naša žabka Bupi a čo vtipné zažila?

michaela_bupi
25. máj 2016

S našou rodinou bola žabka Bupi už úplne všade na Slovensku. Tento rok v Tatrách s nami dokonca aj lyžovala na kopci, a aj sa s nami bola kúpať v bazéne – samozrejme ukrytá vo vlhčených utierkach 🙂, ktoré máme stále v batohu. Potešte našu žabku Bupi a povedzte jej, čo všetko s vami zažila. Jednej z vás pošleme darček - plyšovú žabku Bupi, aby mohla s vami cestovať.

maryon1
25. máj 2016

Tak my sme si pribalili žabku Bupi so sebou na dovolenku k moru -
vlhčené obrúsky, aj jemný kúpeľ pre vlásky a telo nášho dieťatka 🙂
Obe naše dcérky milujú vodu, takže najskôr si vychutnali čľapkanie sa v mori, a potom veľký penový kúpeľ vo vani 😵

janca0079
25. máj 2016

my sme mali zabku s nami v porodnici na mydielku 🙂 je super vonavunke a jemne 🙂

erikaemkina
25. máj 2016

Zatial nikde ☹ kedže ju zatial nemáme , chodíme často na prechádzky tak žabka by po prechádzkach chodila .. no všade s nami

danielik23
25. máj 2016

Na dovolenke, používame detskú kozmetiku bupi a vlhčené všade v kabelke, sú na nezaplatenie🙂

anicka86
25. máj 2016

No s nami bolo žabka Bupi naposledy na chate - a to takej, že bez vody, elektriny, len blízko potôčik, do ktorého si náš drobizg veľmi rád chodil rúčky stále umývať 🙂
a koľko to bolo radosti, keď sme sa rozhodli, že ostaneme aj na noc, a pripravili sme im kúpeľ vo veľkej plechovej vaničke, ktorú tam dedko má :D no ešteže sme tam to Vaše mydielko mali so sebou 😀

kikuska1988
25. máj 2016

My mame nasu zabku Bupi stale vzdy a vsade, vonku ju mame schovanu vo vlhcenych utierkach 🙂, doma ju mame na vani ako mydielko, umyvaci gel a samponik,dokonca aj u maminy a svokrovcov ju mame ukrytu vo forme mydielka a samponika 🙂 proste zabka Bupi musi byt vzdy a vsade u nas a teraz sa chystame po vyletoch tak by nas taka zabka Bupi plysova potesila hlavne dcerku , bola by vzdy a vsade v naruci nasej dcerky a spoznavala svet okolo a ucila sa novym veciam.Vopred dakujeme za zabku 😉

anna318
25. máj 2016

My nosíme žabku bupi zatial schovanú v umývacej pene a mliečku a to si nosíme všade keď ideme aj na noc,keďž
e dcérka má citlivú pokožku a túto značku nám odporučila dr. V sobotu sme mali žabku- vlhčené utierky v Zoo,teraz bojujume s kiahnami, ale keď sa uzdravíme určite si urobíme pekný výlet do prírody a opekačku a samozrejme pribalíme i žabku

karolin2
25. máj 2016

BUPI mydielka u nás top. Nesmú chýbať, a máme ich aj u babičky, takže dalo by sa povedať, že celý rok je s nami. Vrátime sa z prechádzky, alebo stačí že niekam vyjdeme a doma už nás čaká. V škôlke tiež ju máme.

bubinko1506
25. máj 2016

s nami zatial zabka spoznavala krasy rakuska, chorvatska, egypta, benatok. zobrali sme ju na vikend do krakova a do prahy, sprevadzala ma pocas sluzobnych ciest vo svajciarsku. je z nej jednoducho cestovatelka 🙂 a kedze mame naplanovane dalsie vylety, uz teraz by si mala zacat vybavovat pas - nudit sa s nami nebude 🙂

lulu0123
25. máj 2016

Zatial sme boli iba na vychode u starych rodicov (KE a BJ), ale musim povedat, ze sme s bupi necestovali, ale starym rodicom nakazali, aby kupili pre vnucku mydielko a sprchovy gel bupi, aby mala nejake aj tam 🙂

lennulik1
25. máj 2016

S nami bola zabka Bupi prvy krat na tom snad najkrajsom mieste - v porodnici 🙂 a pre velky uspech sme ju tam po 2 rokoch opat zobrali minuly rok 🙂 (a dufam,ze este raz tam s nami zavita) 🙂 potom sme tu našu zelenu krasavicu vzali par krat aj do Tatier, kde sme jej ukazali Strbske aj Skalnate pleso, ukazali sme jej Janosika v Terchovej a minuly rok sme jej ukazali aj krasu Kosic. Tento rok sme ju "ukecali", ze s nami z Tatier pojde pozriet aj Bardejovske kupele a zrelaxuje tam s nami a bude nam aj pomahat 🙂

janettan
25. máj 2016

s nami bola v auguste na Rhodose v podobe Bupi mydielka a aj tam zostala 🙂 možno nám tento rok pošle pohľadnicu

igiana
25. máj 2016

🙂 My žabkou so žabkou Bupi vítame s mydielkom každého nového člena v našej rodine uz v pôrodnici, doma používame iba Bupi mydlo, ktoré vôbec nevysusuje pokožku a aj najviac sme sa so žabkou nasmiali vtedy, keď sme si predstavili, ako ju muž vybali na služobnej ceste s kolegami
😀

martinka55
25. máj 2016

Žabka na vlhčených utierkach ja s nami vždy a stále. Mamička ju nosí pri sebe, či už v ruksaku, keď sa ideme bicyklovať, v kabelke, keď ideme do mesta, v kočíku, keď ideme na prechádzku. Je to to naša veľká a nenahraditeľná spoločníčka. Najďalej bola s nami v Ostrave v ČR v ZOO. Tam s nami zažila najviac dobrodružstiev. Najskôr utrela špinavé ručičky od brumíka, potom špinavé ručičky po kŕmení kozičiek, potom noštek od soplíkoch a samozrejme špinavý zadoček po ... 🙂 ....

michaela_bupi
autor
25. máj 2016

Žabka Bupi veľmi pekne ďakuje za všetky zážitky, ktoré s vami môže zažiť a teší sa na všetky ďalšie... 😀

vladkulienka
25. máj 2016

S nami bola žabka Bupi minulé leto na Orave. cestovala v podobe šampónika, ktorý sme práve vtedy začali používať. čakala VLadušku večer po turistike (aj keĎ Vladuška sa veľmi nezapotila, lebo sme ju nosili v nosiči 😀 ) a bola sa s nami kúpať aj v Tatralandii a v Oraviciach...
Tento rok som sa zas pribalila mydlo Bupi - ružové do pôrodnice. aj som veľmi ľutovala, že som ho tam zabudla, lebo bolo jemnučké a ja som sa ním umývala, aby som nebola od nejakých parfémov a pod. vecí, keĎ budem malého kojiť. dlho sme bez neho však neboli, lebo pri prvej návšteve drogérie, hneď putovalo do košíka 🙂
pripájam foto z výletu min. rok - Orava, Roháče

michaela_bupi
autor
26. máj 2016

Milé mamičky, žabka Bupi sa dnes rozhodla, že svoju plyšovú dvojníčku pošle až trom z vás.
Pošleme ju týmto trom mamičkám s nickom: @kikuska1988, @karolin2 a @vladkulienka.

Budeme sa tešiť aj na ďalšie príspevky k tejto téme. Možno ešte žabka Bupi nejaké ďalšie odmení... 🐸

lyzzy
26. máj 2016

Aj pri staršom synovi aj teraz pri malej používame bupi sprchac a šampón v jednom....keď sa nám minul šampón ja som si tým vlasy umyla a môj syn tým raz psa vyumyval😉

kikuska1988
26. máj 2016

@michaela_bupi velmi sa tesiiiiiime dakujeeemeeeee

karolin2
26. máj 2016

@michaela_bupi ďakujeme, veľmi ma to potešilo

shilou
26. máj 2016

Aj s nami zabka precestovala skoro velky kus cesty,kedze mi stale iba stanujeme,mydlo,vlhcene,plus na umyvanie veci musia byt.Zazili sme aj prihodu s hadom,aj s chlapcekom ktory spadol s bicykla a vyutierali sme ho s vlhcenymi,a nielen jeho ale aj bicykel,ktory bol komplet od blata,minuly sme polovicu balenia vlhcenych ale stalo to zato,na ten detsky usmev a podakovanie to stalo 🙂 🙂 😉 😉

dupinka
26. máj 2016

S nami precestovala žabka skrz celé Slovenako: k babkodedkovcom 350km od nás, na výlety na hory, či hrady,... ale bola tiež v Česku a Maďarsku, na preteky Spartan

renaatka
28. máj 2016

Kozmetika ide samozrejme vsade s nami,hlavne vlhcene obrusky kedze vsetko chyta a potom si pcha prsteky do ust, no a zabka malemu takto stráži pekne sny 🙂