Chcete aj vy vyskúšať novinky od Bupi?

michaela_bupi
28. máj 2016

Milé mamičky, nestihli ste ešte vyskúšať naše Bupi Novinky? Napíšte nám, ktorú z Noviniek by ste radi vyskúšali (Umývací gél levanduľa alebo Jemný Kúpeľ 3 v 1) a prečo? My trom z vás produkt pošleme.

igiana
28. máj 2016

@michaela_bupi dobre rano 🙂. Ja by som chcela vyskusat umyvaci gel levandula, lebo doteraz sme sa umyvali vzdy detskym mydlom alebo samponom 2 v 1. A zaujima ma aj ta nova vona.

jananina
28. máj 2016

Ahoj.Ja by som rada vyskúšala umyvaci gél levanduľa pretože milujem vôňu levandule no priznám sa že sme kozmetiku Bupi ešte neskúšali😊

xxxxxnnnnn
28. máj 2016

Jednoznačne umývací gél s levanduľou 🙂 A prečo? Levanduľa sama o sebe krásne vonia, je krásna na pohľad a uvedený gél je bez alkoholu a farbív a bez alergénov. A moje dvojičky chalani majú citlivú pokožku - a toto je to, čo by sme chceli vyskúšať. Tešíme sa............a keď to bude fajn, budeme kozmetiku používať aj s našim novorodeniatkom 🙂

maminalalala
28. máj 2016

Dobré ránko, ja by som chcela vyskúšať kúpeľ 3v1, lebo som také niečo doteraz ešte neskúšala 🙂 ďakujem.

emita
28. máj 2016

Máme vynikajúcu skúsenosť s jemným kúpeľom 3v1. Je to náš top produkt. Rada by som vyskúšala, či aj umývací gel levanduľa je rovnako dobrý. Viem že levanduľa priaznivo pôsobí pri kožných problémoch. Dcérka má extrémne suchú pokožku, preto by som rada vyskúšala, či nový umývací gel nezlepší jej stav.

evka_84
28. máj 2016

u nas je oblubena Vasa pena - super, pouzivam pri oboch detickoch a z noviniek by som asi vyuzila obe, ale ak si mam vybrat tak kupel 3v1, dakujeme 🙂

karolin2
28. máj 2016

dobré ráno, radi by sme vyskúšali vašu novinku jemný kúpeľ 3 v 1, dcérka má strašne rada penu okolo seba a ušetrilo by to kopec miesta aj v taške. A jedným ťahom by sa umyli i vlásky a telo. A jednak preto lebo mám rada bábätkovskú vôňu, žiadnou inou vôňou nekombinovanú.

monicka821
28. máj 2016

Cakame druhe babatko a s vasou znackou mame super skusenosti takze ANO 😀

ivankajar
28. máj 2016

Obe SME este neskusili ale potesil by jrmny kupel 3 v jednom pretoze sa velmi rari kupeme 😉

babika999
28. máj 2016

Dobre rano radio by SME vyskusali kupel 3 v 1 ten to vyrobok este SME nemali a urcite by urobil veela radosti a pokojne umyvanie.

magdicka111
28. máj 2016

My by sme radi skusili umyvaci gel s levandulou znie velmi lakavo a decka by sa mozno konecne v pokoji bez placu poumyvali 😉

erikaah
28. máj 2016

@michaela_bupi Jéééj, my by sme veľmi radi vyskúšali "Jemný kúpeľ 3 v 1". Perfektne vymyslené, aby človek nemal kúpeľňu zapratanú 3-ma fľaškami - sprcháčom, šampónom a penou do kúpeľa, ktorú detičky zbožňujú 😀
Takto má na vani položenú len 1 fľašku, v ktorej je všetko a tým pádom má v kúpeľni viac miesta napr. na kačičky a iné hračky 😀 poprípade maminkine sprcháče ...

jarnicka
28. máj 2016

Ano mame zaujem velmi by potesil kupel tri v jednom je to sikovna kombinacia. 😀

tecko28
28. máj 2016

Radi by sme vyskusali umyvaci gel levandula pre sladky spanok nasho babatka.

lejlla
28. máj 2016

aj ja sa pridam....rada by som vyskusala umyv.gel s levandulou.u nas je top mydielko zo zabkou,tak by som sa veeelmi potesila,keby som dostala moznost vyskusat aj tento gel,urcite krasne vonia 😃

luz5
28. máj 2016

My by sme sa velmi potesili...levandula by nam.mohla pomoct k pokojnejsiemu spanku, lebo nas uz 2 mesiace trapia nocne mory/desy😏 dakujeme

nastenka555
28. máj 2016

Urcite by sme vdacne vyskusali kupel tri v jednom , radio pouzivame mydielka no Toto by bola pre nas novinka aj by sa usmialo stastie budeme velmi radi. 😉

ivkasnv
28. máj 2016

Pekný deň 🙂 , moje dve detičky by radi vyskúšali jemný detský kúpeľ 3v1...pretože kúpanie je u nás neuveriteľná zábava 🙂 a túto BupiŽabku sme ešte nevyskúšali 🙂

iffushka
28. máj 2016

Veľmi rada by som vyskúšala kúpeľ tri v jednom, lebo je to jedinečný produkt a ja veľmi rada skúšam nové veci.....doteraz som ho neslusila . 🙂

ferihegy
28. máj 2016

Jemný kúpeľ 3v1, keďže ako jediný sa člapoce synček, potešil by sa :D

kupcovci
28. máj 2016

My sme zatiaľ netestovali umyavci gél levandula a prečo? Lebo sme sa o ňom dozvedeli až teraz keď sú dní s Bupi,kedze máme radí relaxačnu vôňu levandule musí byť ozaj pôžitok dopriat si ho, určite vyskusa aj mamina nielen deticky 🙂

erikaemkina
28. máj 2016

Radi by sme vyskušali kedže Emka sa rada člapka vo vode , bola by tam aj celi den , ked ju idem vybrat z vaničky povie mi Nie .. bola by natešená stej peny🙂 to by bola radost
Dočítala som sa že je dobrí aj na spánok , to by sme chceli vyskušat,otestovat .. kedže často sa budí v noci
Radi vyskušame , otestujeme nafotíme á napišemé 🙂 🙂 🙂 🙂

ankazdca
28. máj 2016

Kto by nechcel testovat vyrobky zabky Bupi, ten je hlupy 🙂 mam tri deti a uz o chvilku ich bude pat🙂 myslim ze uz kazdym dnom🙂 radi by sme vyskusali umyvaci gel s levandulou....ten som este v obchode u nas vobec ani nevidela. Urcite krasne vonia a detom sprijemni kupanie.

dobromila1111
28. máj 2016

My by sme pre našich drobcov chceli skúsiť gel levandula, cenu by sme nevyužili, keďže nemáme vaňu 😀

miriatinko
28. máj 2016

Ahoj 🙂 ja by som rada s mojim trojrocnym drobcom Miskom vyskusala Jemny kupel 3 v 1. Strasne rad sa clapoce vo vode, a este radsej sa mydli 😀 vytlaci do ruciciek, a ideeee- brusko, nohy, vlasy, co len dociahne.. pre nas je preto idealne mat produkt, ktory sa hodi ako na detske telicko, tak i na hlavku.. tak snad sa na nas usmeje stastie 😉 krasny den*

jahodka30
28. máj 2016

my by sme radi vyskúšali kúpel 3v1 lebo sa radi kúpkame... 😉

monika319
28. máj 2016

Jemný Kúpeľ 3 v 1 pre moju princeznu len to najlepsie .... velmi rada je vo vodicke

slavaf
28. máj 2016

Určite jemný kúpeľ 3 v 1, pretože jednak sa radi kúpeme, jednak sme toto ešte neskúšali, a navyše sme s Bupi veľmi spokojní 🙂

ciusinka
28. máj 2016

Radi by sme vyskusali Umyvaci gel s levandulou,milujem vonu levandule a na tento gel som citala pozitivne recenzie od mamiciek z konika a takisto dom citala,ze by mal posobit na lepsi spanok dietatka-to by som rada vyskusala,kedze s tym spankom je to u nas take vselijake,a to som si myslela,ze cim bude syncek starsi,tym to bude lepsie 🙂

alexa358
28. máj 2016

My by sme radi vyskúšali Jemný Kúpeľ 3 v 1 a prečo?
Malinkej som už skúšala nejaký ten produkt od Bupi a zdalo sa mi, že malinká mala po umýtí s ním jemnejšiu, hebkejšiu pleť a aj vlásky sa jej dali lepšie, ľahšie rozčesať. Teraz už len čakám, kedy sa nám minie drogéria pre ňu a potom hneď bežím do obchodu po Bupi 😉