Aký produkt od Bupi používate najčastejšie?

michaela_bupi
26. máj 2016

Zaujímalo by nás, ktorý produkt z nášho sortimentu Bupi máte najčastejšie na svojej vani či umývadle a prečo? Vopred ďakujem za vaše príspevky.

zuzulaxx
26. máj 2016

@michaela_bupi skúšala som lebo v pôrodnici sa vtedy používalo bupi ale deti sa vyhadzovali z nich tak prešli na nivea baeby a pri tej sme aj ostali..čiže s bupi som ja spokojná nebola

igiana
26. máj 2016

My používame cela rodina mydlo Bupi na ruky aj telo, nevysusuje pokožku, a malým na vlasky a telo šampón Bupi, ale obcas ho používam aj ja, keď mám problem s lupinami. Z mydla si vyrábam gél na pranie pre bábätko. Raz som mala aj vlhčené obrúsky ale zdali sa mi veľmi navonane.

praznula1
26. máj 2016

Moja dcéra pre vnučky používa BUPI baby umývaciu penu. To má odskúšané a vyhovuje to jednej aj druhej na umývanie. A krásne vonia.

kupcovci
26. máj 2016

U nás sa najviac osvedčilo mydlo na skvrni, je proste super škvrny mi po použití mydla zatiaľ vkuse zmizli 🙂

kittyjuliette
26. máj 2016

Teraz momentalne urcite vlhcene obrusky.Sice umyvaciu penu pripadne gel na umyvanie pouzivame kazdy vecer,kedze ja som v tomto stara skola a som za kupkanie kazdy vecer,ale obrusky su u nas top a jeden balik mi vystaci tak na styri dni,kedze ich pouzivam nielen pri prebalovani kazde dve tri hodky,ale aj na utretie tvaricky,ruk,pretrieb s nimi malemu stolik pri stolicke,ja sa s nimi odlicujem-no proste uplne na vsetko😆takze obrusky u nas idu fakt doslova "na dracku"

vonava007
26. máj 2016

U nás obyčajne tuhé mydielko musí byť vždy🙂

lyrrya
26. máj 2016

U nas sa najcastejsie vyuziva tuhe mydlo. Kupe sa s nim aj 4rocny syn, aj 11mesacna dcera. A spokojni sme vsetci.

maryon1
26. máj 2016

Najčastejšie? no na umývadle nikdy nechýba klasické tuhé mydielko, najmä malá si s ním rada umýva rúčky, no a tiež v kúpeľni mávame často Jemný kúpeľ 3v1, teraz v lete, keď deti pribehnú každý deň zvonku špinavé a spotené, je to veru u nás žiadaný artikel 😝

irenaliza
26. máj 2016

Najčastejiše tak určite vlhké utierky-lebo sú praktiké,akurát vlhké a slúžia na utrtie tak zadočku, ale na prechádzke rúk a tváričky a potom tuhé mydlo--to u nás nesmie chýbať a prací gel-tým periem stále, tak dcérkam ako aj nám dospelým, lebo perie super a pekne vonia.

ajka30
26. máj 2016

najcastejsie penove mydlo a sampon. A preco? Lebo penove mydlo sa velmi prakticky davkuje a nie je take koncetrovane ako ine tekute (nepenove) mydla. I ked, pravdupovediac, to velke balenie je pomerne neprakticke na dovolenky a podobne- clovek musi niest pol litra mydla :(. Viac sa mi pacili tie male balenia a skor by som uvitala napríklad nahradne naplne v sackoch- myslim, ze by to bolo ekologickejsie aj ekonomickejsie.

s1m.one
26. máj 2016

U nas su topka tuhe detske mydla, pouzivame ho cela rodina, tak ako na ruky, tak na telo, vzdy nakupime cca 50ks,maly si brava aj do skolky🙂 klop klop cena, kvalita 🙂 pouzivali sme kedysi rozne tekute neznackove mydla, ruky sme mali vzdy dopraskane, teraz snad to nezakriknem konecne ok 🙂

s1m.one
26. máj 2016

*brava=berie

anka2103
26. máj 2016

Obrusky a telove mliecko

orieska325
26. máj 2016

klasicke zelene mydlo na rucky alebo po stolici🙂

ludka140281
26. máj 2016

najčastejšie klasicke mydlo,ale naj,naj milujeme umývaciu penu,lebo je bez parabénov,alkoholu,neštípe a daju sa s nou vytvárat bublinky a umyjeme nou cele telíčko bez toho,aby malej vysušil pokožku a tá vona,,no naša láska penová 🙂

purinkaa
26. máj 2016

My doma najcastejsie pouzivame umyvaciu penu...ma zaujimavu konzistenciu, nestipe, dievcata sa s nou same rady kupaju 😉.....a vonku neparfemovane vlhcene utierky musia byt vzdy po ruke. 🙂

zarabono
26. máj 2016

Momentalne pouzivame bupi 3v1 nechtikove a sme nadseny.inak detsku kozmetiku pouzivame len bupi,max spokojnost,nic mojim detom s citlivou kozou tak nevyhovovalo

janettan
26. máj 2016

tradičné tuhé mydielko 🙂

vladkaolejar
26. máj 2016

momentalne mam pardnove babatko a pouzivame bupi penu, je jemna a dobre sa nanasa, pride mi to praktickejsie ako gel

beababy
26. máj 2016

Od narodenia sme používali značku Bupi - tuhé mydielko, umyvacia pena - skvelé davkovanie, šampon, telové mlieko, sprchovaci gél. Skúsili sme.aj vylúčené obrusky..So všetkým som bola nadmieru spokojná a ta jemná vôňa ... No milujem ju.taká babatkovska 🙂 už máme 3,5 roka a stále používame umyvaciu emulziu a telové mlieko 🙂

beababy
26. máj 2016

Oprava - vylúčené = vlhčene 😀

flpfilip
26. máj 2016

Dobý deň.Viem odporučiť aloe vera vyrobky.Su fantastické.Používať možu aj rodičia aj babätká.Krásna vôňa užasná starostlivosť.Netreba vela nakupovať.Stači tekuté mydlo,hydratačný kremik,aloe prípravok.Su velká pomoc aj pri raste.Pripade nás kontaktujte na telefonnom čisle 0903 964 405

michaela_bupi
autor
27. máj 2016

Milé mamičky, veľmi pekne ďakujeme za vaše odpovede. Teší nás vaša spokojnosť s produktami Bupi. Aj naďalej vám ich budeme prinášať s láskou a v najlepšej možnej kvalite pre vaše detičky 🐸

jarnicka
28. máj 2016

Mydiepka vsetky tri druhy praci gel Sampson na vlasky radio by smevyskusali 3 v 1 kupanie😁

ivankajar
28. máj 2016

Topka su mydielka no vyskusali sme aj dalsie produkty znacky bupi a sme spokojny dakujeme

mikienka
28. máj 2016

@michaela_bupi
Mydlo pre deticky. Malym s nim umyvam cele telicko. Krasne vonia a nevysusuje.

bokifi
28. máj 2016

my uz skoro 6 rok. mydielka a nedam nane dopustit 🙂🙂🙂🙂

iffushka
28. máj 2016

Najčastejšie tuhé mydielka

kakyta
28. máj 2016

Najcastejsie umyvaciu penu, detom sa velmi paci ako sa rychlo rozotrie po celych rucickach a po umyti ostanu vonave rucky. Casto 4r. syna kontrolujem iba otazkou a umyl si si ruky? a jeho odpoved,pozri ako mi vonaju ruky,a naozaj mam istotu ze si ich naozaj umyl. Len to velke balenie je dost neprakticke.

ferihegy
28. máj 2016

Keď bol synček maličký pravidelne som používala tuhé mydielka. Teraz sme si zvykli na úplne prírodné mydielko, musím však napísať, že moja 77 ročná babka používa len bupi mydielka a dostáva ich od nás pravidelne na Vianoce :D