Ako často umývate vášmu dieťatku vlásky? A čo k tomu používate?

michaela_bupi
26. máj 2016

U nás sa dlho používalo tuhé mydielko a umývacia pena aj na umývanie telíčka aj na umytie jemných vláskov. Až od dvoch rokov synčeka som začala používať samostatný šampón. Syn sa pri tom cítil veľmi dôležito, keď mu pribudla na vani ďalšia osobná fľaštička 😉 . Ako to je u vás, používate šampón, mydielko alebo produkty 2v1 či 3v1, ktoré umyjú vlásky aj celé telíčko?

07022007
26. máj 2016

Vlasky umyvame pri kazdom kupani 🙂 pouzivame 2v1 vlasky a telo 🙂

seahorse27
26. máj 2016

Ja umyvam mojim vlasy niekedy aj kazdy den, lebo sa velmi potia. Dcerka je uz velka slecna, tak ma svoj sampon, malému 1,5-rocnemu umyjem niekedy mydlom a niekedy samponom - striedam to. Hlavne, ked ma vlasky velmi spotene, pouzijem radsej sampon, lebo lepsie peni.

igiana
26. máj 2016

Cez zimu umývame vlasky raz do týždňa a v lete častejšie, lebo su spotené a od piesku a pod. U bábätiek používam detské mydlo a u väčších šampón 2 v 1.

rica1
26. máj 2016

Ja tak kazdy druhy stvrty den ako kedy a podla spotenia objavila som uzasnu kozmetiku zial nosia mi ju iba z nemecka dostat ju v dm v nemecku tak snad coskoro dorazi aj knam je to kozmetika od belly button a teda pomer cena kvalita uzasne a je to na prirodnej baze krasne vonua a v nemecku to vyhralo eko test

kittyjuliette
26. máj 2016

Vlasky umyvam kazdy den pri kupkani,lebo predsa len sa babo kazdy den spoti a kedze ma na hlavicke viacmenej len take paperie-v nasom pripade sa moc o vlaskoch neda hovorit,normalne pouzivam trochu umyvacej peny,ktoru pouzivam aj na telicko

monilik
26. máj 2016

@michaela_bupi v zime raz za tyzden plus ked sa spotia, v lete podla potreby. urcite nie kazdy den. pouzivame samostatny samponik bez farbiv a parfumov.

gretocka
26. máj 2016

vlasky umyvam vsetkym trom krpcom v zime raz za tyzden, v lete aj kazdy den ked sa potia. Najmensi ma pripravok 2v1 a strasi dvaja maju na telo sprchac a na vlasky sampon.
A inak ani na sprchovanie nepouzivame sprchac kazdy den - umyvame na striedacku, jeden den cistou vodou a druhy den sprchacom. ...

olivka84
26. máj 2016

My umyvame raz do tyzdne umyvacim gelom na telo a vlasy. Maly ma hysaky s umyvania vlaskov tak ho zbytocne nestresujeme. Uvidime co bude v lete ked sa bude viac potit. Este neviem ako to poriesime

usmiateslniecko
26. máj 2016

vlasky umyvame pri kazdom kupani co je kazdy druhy den a pouzivame gel 2v1 a to tak, ze do vody dam par kvapiek a s tou vodickou ju poumyvam, na ritku pouzivame detske mydlo. Inak ked nekupeme tak vecer samozrejme umyvame tvaricku, zubky, rucicky a ritulu

kupcovci
26. máj 2016

Moje deticky sa kúpu každý druhý deň takže vtedy umyjeme aj vlasy, keď sú veľmi zaspineni alebo spoteni tak aj častejšie 🙂

jana_eyre
26. máj 2016

raz za tyzden, v lete podla potreby - ak nahodou su plne piesku, tak aj castejsie.. starsi syn dostal nejaky spider man sampon od babky, tak ten uz pouziva taky.. mladsej dcerke umyvam speci z lekarne, lebo ma aj lupinky a citlivu pokozku na hlavicke.. ked boli babatka, tak som pouzivala babatkovske sprchace na cele telo, tak planujem aj teraz pri tretom..

lyrrya
26. máj 2016

Vacsinou vzdy pri kupani,teda kazdy 2hy den. Ale ak sa zadari a obed skonci vo vlasoch,tak aj prv samozrejme. A cez leto podla potreby, aj kazdy den

maryon1
26. máj 2016

Dcérky sa sprchujú/alebo kúpu každý deň. Zvlášť teraz, keď prichádzajú teplé dni, sú každý deň spotené, špinavé - malá sa rada hrá v piesku, hline...
Tak vlásky umyjeme tiež.

no a čo používame? mám rada gély, ktoré umyjú telo aj vlásky, je to jednoduchšie, najmä pri malej, nalejem si do dlane, a namydlím od hlavy po päty tú moju nezbednicu 😝
ale mali sme doma už aj samostatne šampón a sprchový gélik - tiež ok. hlavne, keď je kvalitný, nedráždi deťom oči, ani pokožku. ako Vaše Bupi 😉

mirka822
26. máj 2016

Moje dcera už je poměrně velká slečna, takže má vlastní šampón 🙂 Já pro sebe používám dětský šampón Hipp, dcerce jsem koupila šampón od Lavery 🙂

veronikaszabova
26. máj 2016

Chalani sa kupu kazdy den, tiez im aj vlasky umyvam kazdy den. Ved sa spotia, zaspinia... aj ja sa sprchujem a umyvam kazdy den...

charlie1980
26. máj 2016

Moja skusenost je taka, ze 2v1 neumyju vlasky tak pekne ako sampon samostatne. A kedze ja mam od narodenia vlasaca, s ciernymi havranimi polodlhymi vlasmi, tak chcem aby sa mu aj pekne leskli. Po sampone vydrzia aj dlhsie leskle a menej sa mu mastia.

karolin2
26. máj 2016

Cez zimu sa dievčatá kúpu iba raz za týždeň a podľa potreby, teraz čo sme častejšie na ihrisku a je teplejšie tak už je to častejšie. Vlásky do roka len mydielkom a až po roku a troška viac šampónikom.

monka338
26. máj 2016

Ako babatku som umyvala kazdy den so samponom 2v1 ale akonahle uz mala krasne vlasky, tak som kupila sampon v lekarni pre deticky. Nekupujem si ani ja sampony v drogerii, nakolko obsahuju velmi vela chemie. Umyvam tak 2-3 do tyzdna a samozrejme podla potreby.

uzlik1
26. máj 2016

My sme používali bupi mydielko zo začiatku a teraz šampónom.Hlavicku cez zimu umývame raz a potom podľa potreby.Teraz aj viac krát,kedze sa spotime a hlavne zaspinime.Mame radi kozmetiku bupi.

s1m.one
26. máj 2016

Penu som si nevedela vynachvalit, hlavne ked boli deti este uplne malinky a casto ma v plienke cakalo hnede prekvapenie.lahko som tak vzala dieta do narucia a lahucka dostala aj penu do ruky, aplikator je super, teraz uz pouzivame mydlo a sampon

vladkulienka
26. máj 2016

staršej dcérke umývam vlasy 2x do týždňa a používame bupi šampon na vlásky a telo. synčekovi len čistou vodoou

janca0079
26. máj 2016

vlasky umyvame pri kazdom kupani samponom na jemne vlasky

majdus
26. máj 2016

My fungujeme s o oma detmi s bupi tuhym mydlom, prveho som mydlom aj kupavala, mydlo na umyvanie ruk a pod. A pri druhom drobcovi som vymenila tuhe mydlo na kupanie za penu. Prvy syn ma 2,5, ale stale pouzivame len penu. Tuhe mydlo mame na umyvanie ruk a po prebaleni a my dokonca miesto sprchoveho gelu...kamilkove je top. 🙂 My sme spokojni.

maria117
27. máj 2016

@michaela_bupi kupem kazdy 2-3 den len v cistej vode uz 10 mesiacov

adri_27
27. máj 2016

Nas sa spoti pri kazdom jedle,takze umyvam kazdy den. Vlasky samponom,bo ich ma uz huste,kym mal paperie som pouzivala bupi penu na cele telo.Mame 1rok 🙂

erickatt
27. máj 2016

@olivka84 mas chlapa. Das na 3mm a bude. Do jesene dorastie

adri_27
27. máj 2016

@olivka84 ahoj,aj my mame problem umyvat vlasy a ro umyvam kazdy den,uz by si mohol zvyknut 😀 u nas pomaha mu dat flasku od samponu do rucicky,alebo gumenu hracku,kym ju oblizuje rychlo umyjem vlasy 😀 obcas to pomaha

olivka84
27. máj 2016

@adri_27 ja mam 4 rocneho toho uz tak lahko neoblafnem. Jedine co pomaha ze si zakryje oci alebo mu poviem nech hlada ci su nemi na strope komare. On to ma koli plavaniu ked bol malicky tak sme tam chodili a ucili sa zanarat jeho to tak vydesilo ze sa povracal a od vtedy place jal tur ked sa umyvaju vlasy. Ale pomaly sa to zlepsuje tak uvidime.
@erickatt ano to aj robime nech to je co najrychlejsie. Len ked mu tak rychlo dorastaju.

beat
27. máj 2016

Umyvame pri kazdom sprchovani, najprv to bola Bupi pena, potom Bupi jemny kupel 3 v1 a teraz je to Bupi sampon, tak som rada, ze uz je aj 500 ml balenie 🙂

adri_27
27. máj 2016

@olivka84 chuda malinke,drzim palce,nech sa cez ten strach rychlo prenesie.tie komare ma rozosmiali 😀 😀