Napíšte nám, aká je najobľúbenejšia hra, ktorú so svojim dieťatkom hráte vy alebo váš partner. Čo má vaše dieťatko najradšej, pri čom sa najlepšie zabáva? Tešíme sa na vaše príspevky.
U nas footbal,pexeso,lego... Vonku hupacky smyklavky psieskovisko alebo bycyklovanie a trampolina⚽⚽
Moj syncek ma 16 mesiacov a u nas asi tak posledne 3 mesiace ficia najviac knizky,tie si s kratkymi prestavkami citame skoro cely den,az ma z toho jazyk boli 😀 Mame take slovnicky o zvieratkach,cislach,farbach,ram mu ukazujem a rozpravam,ale aj knizky s basnickami 🙂Ostatne aktivity su len ako doplnok k citaniu,nech sa snazim ako chcem a aj to ho najviac zaujimaju hrnce,pokrievky,kuchynske nacinie 🙂Vyrobila som mu aj dozy na vhadzovanie vrchnakov z flias a z detskych vyziv,tak aj s tymi sa hravame 🙂
Nás starší syn sa veľmi rád hojda vonku. Minule sa 1,5 hodky len hojdal..🙂
Najradšej sa hraje na predavačku v obchode alebo lekárničku so všetkým čo o tomu patrí. Samozrejme počítač a vsetky možné lieky ( krabičky a prázdne fľaštičky) " mami potrebuješ bucen a Kalciovku ?" To u nás ide už dlho
11m dcera najradsej vari kasu na mojej dlani a hupe sa na hojdacke. So synom zas uz kreslim, staviame spolu lego-to zas musim zachranovat pred dcerou 😀 ale uz sa obcas zahraju aj spolu, najradsej sa rozvazaju na tatrovke a spolu si umyvaju zuby
Ďakujeme milé mamičky za všetky vaše odpovede, niektoré aj milo vtipné 🙂
Tešíme sa na ďalšie príspevky k tejto hravej téme!
Moju dvojročnú dcérku už dlhšie tiež bavia knižky, ale momentálne ju naviac baví čítanie konkrétne Princ Bajaja a tak keď sme vonku sekáme trávu a vlastne všetko naokolo paličkou, ako ten princ Bajaja drakov mečom 🙂 inak už vie aj porozprávať rozprávku aj sama, a tam skomolí ako Princ Bajaja vyslobodil spiacu Šípovú Ruženku :D
Ak je pekne tak s dedom majstrovat po vonku-kosacka,pieskovisko,furik.. dnu auticka
my dennodenne staviame z kociek veľké komíny 🙂
U n a s leti pexeso kreslenie s kriedami vonku futbal a tancovanie samozrejme Lego a tvorenie s modulitom