SÚŤAŽ NA PIATOK o interaktívnu a veľmi populárnu audio knihu Kúzelné čítanie!!
Počas tohto týždňa ste sa už určite dôverne zoznámili s Brejky príšerkami z obalov mliečok 😀 Preto nám pomôžte vymyslieť novú príšerku Brejky! Nakreslite nám spolu s vašimi detičkami obrázok novej príšerky Brejky, k tomu dopíšte, ktorá príchuť mliečok Brejky je u vás doma najobľúbenejšia a 2 z vás odmeníme interaktívnou audio knihou Kúzelné čítanie.
Súťažíme do zajtra polnoci 🙂
Najoblubenejsia prichut je vanilkova a cokoladova.
Ahojcek.mam deti dve.tak musim poslat dva obrazky😉 obe sa velmi chceli zapojit do sutaze, velmi tuzia po takejto knizke 😉 tak poctivo kreslili.vraj je priserka preto taka vyfarbena.aby bola strasidelna 😉 a ja este pridavam.aby som sa zapojila aj ja 😉)
Mliecko Brejky nam velmi chuti,
chceme mat z neho aj pekne zuby.
Vitaminom v nom sa tesime,
pit ho poctivo budeme.
Cukru je v nom menej,
preto ho mozeme pit viacej 😉
U nas je top kakao prichut.
Inak dufam,ze neva za basnicku.uz sme tri tyzdne doma s kiahnami.jednemu skoncia.druhemu zacnu...tak som rada za tento tyzden brejky a sutaze 😉
Súťažiť s BREJKY ideme znova,
takú supiš knižku chceli by sme mať doma.
Kreslí mama,ocko i brat veľký
možno sa naše príšerky dostanú až do telky.
Hráme sa všetci na Picassa,
ocíííííí to nieje príšerka ,ale prasa!
Príšerka je už na svete.
Páčila sa aj našej tete.
Zelená je celá.Asi špenátu zjedla veľa. 😕
Dilemu máme teraz veľkú
Či vybrať jahodu,či vanilku?
Ani jedno ani druhé,
kakao je u nás vždy prvé. 😉
A zabudla som ze ficime na cokoladovom ci uz brejky alebo velka krabica coko mliecka😉
Vanielkove je nas top
@janka_rajo Janka, z našich 5 detí vedia kreslit iba dve, tak Natálka nakreslila takehoto Brejkyho🙂 mne sa velmi paci a prajem jej tu vyhru lebo sa snažila o dušu....🙂 najviac maju deti radi jahodovu prichut. Mne osobne šmakuje vanilka. Čoko u nas celkovo nič nejde.....neviem prečo.