POZOR SÚŤAŽ! Parazity v našom tele. Panika či pohoda?

juraj_benu_lekaren
1. júl 2017

Z ciest za poznaním, väčšinou z exotických dovoleniek, si so sebou často a nevedomky prinášame nevítaných hostí. Aká veľká je táto hrozba? Ako sa vysporiadať s nepríjemnými parazitmi v tele? Ak ste niečo také zažili, napíšte vaše skúsenosti - kde, z čoho, príznaky, ako sa vám ich podarilo zbaviť? Päť z vás odmeníme balíčkom produktov Parazitex a EnzyMax

erikaemkina
1. júl 2017

Nič také sa Nám nestalo aby sme si domou niečo priniesli , niečo nečakané

sperka
1. júl 2017

Som rada, že nemám žiadne skúsenosti s parazitmi. Z dovolenky ani deti zo škôlky zatiaľ nič ;)

beton
1. júl 2017

manzel mal, dostal lieky a odo mna dietu. ja som si preventivne davala protiparaziticku hubu čaga. nastastie sa nic neprejavilo, aj ked v tele to drieme asi vzdy.

michaelach
1. júl 2017

My si pravidelne s muzom davame kazdy rok protiparazitnu kuru, vzdy na jar. Uzivame vyrobok Scram od firmy HealthForce. Je to uzasny vyrobok, vladtne cela firma. Maju lepsie a hlavne kvalitnejsie produkty ako su u nas bezne dostupne v lekarnach. Takuto kuru by mal absolvovat kazdy clovek, nakolko na svete neexistuje clovek, ktory by nemal parazity v tele.

majocka24
1. júl 2017

Fuu nestraste nič také nas zatial neohrozilo a verím, že ani nič nas také v živote nestretne

12hrozienko12
1. júl 2017

Naštastie nic sa nam take nestalo

kristinka86
1. júl 2017

Parazity, hmmm.. Tak v Bulharsku sme mali všetci (celý hotel) črevnú virózu. Katastrófa. Asi 2-3 dni sme nič nemohli jesť, aj keď sme mali All inklusive. 😀 A z izby sa nedalo ani pohnúť...Z logických dôvodov.. 😀 Určite to bolo z ich vody a syrov - my vraj nie sme schopní prijať tie ich syry, ktoré nie sú pasterizované..
Naposledy sme mali doma nejaké črevené problémy kvôli škôlke. Vtedy si to vystriedali všetky deti v škôlke, aj v škole a ešte to aj pekne poprenášali na kade-koho z rodiny, takže sa počas cca 2-3 týždňov nakazila asi tretina obce..Môj skromný odhad.. Chcelo to prísnu diétu, dávali sme Hylak, Kulíšek a veľa tekutín..
Pohotovostný balíček, aký sa dá vyhrať, by sme isto uvítali. Min. ja s manželom by sme to mali ako poistku v prípade núdze, aby sme vedeli potom fungovať okolo detičiek. 🙂
Pekný dník.

lilitela
1. júl 2017

@michaelach A citis rozdiel po takej kure? Volakde som citala pribeh, kde pan pisal, ze vyrastal na dedine standardnym sposobom, a ze psov macky (vraj) odcervovali ale seba nie, a az ako dospely si to uvedomil... tak zacal odcervovat aj seba.

77evelyna77
1. júl 2017

Nič take vazne ,len mala som kliešta v nohe ,som bola na pohotovosti lebo som nevedela ako ho vytiahnut .Niektori vravia ze vytahovat s pinzetou druhy s mydlom..

zuzana814
1. júl 2017

Ja nie, ale manzel ma skusenosti a vyuzival 2 balenia Parazitexu. Tiez preventivne uzivame kremelinu, co je prasok zo schranok rozsievky, a ako bonus zlepsuje vlasy nechty a zbavuje telo tazkych kovov kvoli kremiku. Mne kremelina zabrala aj pri premnozenej candide albicans, asi po 2 dnoch som pocitila znacnu ulavu, co mi ani lieky od dr. nevedeli pomoct. Mame tiez tinkturu z orecha, klincekovy olej a jeme denne aspon 2 struciky cesnaku - preventivne 🙂

hivanik
1. júl 2017

...moj nazor je ze parazity v nasom tele vedia narobit riadnu neplechu a dokonca si myslim ze prave parazity su pricina niektorych ochoreni....tak ako odcervujeme zvieratka tak by sme mali robit aj my.....laboratorne su tazko dokazatelne a predsa sme ich nositelmi😉

astarte123
1. júl 2017

Rada skúšam na výletoch miestne jedlá a, chvalabohu, zatiaľ som si okrem kulinárskeho zážitku nič iné z dovolenky nepriniesla. Naši starí rodičia si na dovolenky vždy brali so sebou aj trochu kvalitnej domácej pálenky - na vypálenie červíka, lepší liek na parazity pre nich nebol a vraj im aj vždy zabral. Len takáto rada starých materí nie je vhodná pre každého 😀 😀 😀

ask
1. júl 2017

Balicek by velmi potesil... 🙂 Ruky si z Monkovskeho principu umyvam velmi casto, zvnutra sa zatial spolieham na prirodne zdroje ako je cesnak, kysla kapusta a ine. Doteraz sa nam chvalabohu nepritrafila dovolenkova neprijemnost, ale zas na druhej strane-my az tak casto na dovolenky nechodime🙂

ferihegy
1. júl 2017

Parazity ma v tele kazdy a je to pekna pliaga. Su zabyvane v organoch a robia velku sarapatu. Kazdy clovek by mal absolvovat antiparazitnu kuru hoci aj nema ziadne potiaze.

ninka1609
1. júl 2017

My sme si presli klasickými hlistami :( 🙂

imanuel
1. júl 2017

Z dovolenky som si parazity nepriniesla, ale z detstva áno. Bola som vždy hlinu a piesok papajúce dieťa. Ako liek sa vtedy podával zentel. Pomohol.
Ako dospelá som mala veľké problémy s únavou, bolesťami hlavy, zášklbmi svalstva + mala som na rukách drobné bradavičky, kt. sa mi dlhodobo nedarilo odstrániť. Dočítala som sa, že to môže byť aj parazitmi, tak som sa rozhodla odčervovať vermoxom, potom som vystriedala zentel. Únava sa veľmi zmiernila, dokonca mi úplne zmizli aj bradavičky, čo som vôbec neočakávala. 🙂
Teraz postupne užívam oregánový olej, kurkumový olej, tinktúru z cesnaku medvedieho... balíček by ma veľmi potešil. 🙂

gia87
1. júl 2017

Tiež som názoru, že z času na čas treba "odčerviť" aj keď nie sú žiadne vážne príznaky. Doteraz sme to riešili vermoxom. S iným prípravkom skúsenosť nemám. Možno je čas vyskúšať. 😎

tutiynka
1. júl 2017

Nič ,nestretli sme sa este s nicim takm

curcuma
1. júl 2017

Čo si pamätám tak čo to črevneho nás chytilo v Egypte, napriek domácej slivovici, ktorú sme si tam priviezli a každý deň dávali nás to neobišlo. No a smola bola, že akurát sme mali na druhý deň zaplatený celodenný výlet do Káhiry, no viete si predstaviť aký to bol pre nás zážitok, no našťastie sme vedeli aký liek pomáha, tak sme si ho hneď naordinovali a nejako to s ťažkosťami prežili 🤒

michaelach
2. júl 2017

@lilitela
Ano,vzdy po tej kure sa citime ovela lepsie. Mame to taku 15 dnovu ocistu, uzivame vtedy viacery vyrobky z tej firmy.

sklenarova
2. júl 2017

My si berieme k moru preventívne pálenku😉 tak snáď nás nič nezmohne..

sisi208
2. júl 2017

my si nosíme alkohol pre istotu, nech vypáli všetky bacily...keby niečo

bibyke
2. júl 2017

@sisi208
@sklenarova nechodite vy nahodou na dovolenku spolu?😅😂

jahodka8
2. júl 2017

V novembri sme mali v rodine salmonelozu - teda nie z dovolenky, ani nevieme odkiaľ, možno to aj niekto doniesol z dovolenky a v škôlke sa to rýchlo rozšírilo medzi deťmi. Má to dosť silné prejavy - horúčka, zvrcanie, hnačka, dcéra týždeň ležala v posteli a medzitým len pila vodu, probiotiká a často chodila na nočník aj každú hodinu. A potom to prešlo na syna, ten tri dni ležal v posteli pomaly bez pohnutia, takisto hnačky, bolesti hlavy.

zuzanars
2. júl 2017

No veru tieto výrobky by sa nám doma zišli. Parazity máme v tele všetci, bez toho že by sme o nich vedeli. Oni nám vnútri pomaly ale isto robia neplechu. Parazitov je xy druhov a môžu za množstvo chorôb, ktoré nam potom lekári liečia symptomaticky, čo je na figu lebo podstata problému zostáva v našom tele. Držím si palce aby sme boli šťastní výhercovia 😊

sklenarova
2. júl 2017

@bibyke nie,nepoznáme sa,ale čo nie je môže byť..Pridas sa?;)

poleva
2. júl 2017

tak našťastie s tým problém sme ešte nemali, ale na jar som užívala aj s manželom parazitex , v rámci prevencie 🙂 takže za mna ano, jedenkrát ročne určite 🙂

babybazar1
2. júl 2017

Kysla kapusta vyriesi vsetky oroblemy s parazitmi overene

bibyke
2. júl 2017

@sklenarova mozno o rok,teraz som tehotna😅

sisi208
2. júl 2017

@bibyke nie nepoznáme sa 😀 , ale keď sme boli v takých destináciách ako Egypt, Tunis brali sme si preventívne 😀 aby sme nedostali faraónovu pomstu 😀