ANKETA + SÚŤAŽ: Čo by ste zlepšili na eshope Benulekaren.sk?

juraj_benu_lekaren
28. jún 2017

Objednávali ste si už produkty zo stránky https://www.benulekaren.sk/ ? Čo sa vám na eshope páči? Čo by ste na tejto službe naopak vylepšili? Ako by ste upravili webstránku Benulekaren.sk aby bola podľa vašich predstáv? Päť z vás odmeníme skvelým letným balíčkom BIODERMA 🙂

Súťaž budeme vyhodnocovať po tomto týždni s BENU Lekárňou a výsledky vyhlásime v tomto vlákne!

dominika6
28. jún 2017

@juraj_benu_lekaren
mne sa stránka páči,nechýba tam takmer nič.
Možno len online chat poradca,ktorý by v reálnom čase komunikoval so zákazníkom,príp. poradca,ktorý by odpovedal na otázky zákazníkom.Nielen informatívne články 🙂 alebo som niečo prehliadla?
Inak chválim 🙂

evkakd
28. jún 2017

Ja tak isto nemam co vytknut. Je to prehladne, v hladaciku si mozem najst rychlo co potrebujem.
Mozno by som dala k objednavkam nad 10,15,20€... Nejaky produkt Benu. Tym by si mohli odskusat zakaznici kvalitu a v buducnosti nakupili tuto znacku. 😉

flower72
28. jún 2017

Je super, že je na infolinke odborníčku, možno by bolo fajn mať aj chat na stránke. Samozrejme, v rámci kapacity.

05ada
28. jún 2017
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Stranka BENU sa mi paci je zrozumitelna, organizovana, dobry jasny strucny popis vyrobkov. Rada skusam nove veci tak by som uvitala vzorky k nakupu. Ale mam dobre skusenosti v lekarni, pani je mila vzdy poradi. Vzorky novych produktov vzdy ponukne preto tam rada chodim. Upozornila ma na akciu CAMILIA, co mi pomohlo, protoze malej idu zubky a kupujeme ju skoro kazdy tyzden. 👍

butyha
28. jún 2017

Stranka je prehladna, vystizna organizacia do kategorii, cisty, nerusivy design, s vhodne umiestnenymi kontaktnymi udajmi, obchodnymi udajmi a informaciami o moznosti dopravy a platby.

Osobne by som uvitala pridanie moznosti platby cez PayPal.

majocka24
28. jún 2017

Stránka sa mi páči ale kedže benu lekáreň mám za rohom nemusím používať eshop ale napr. ten online poradca na chat by bol fakt super lebo v lekárni sú fakt milý a vždy poradia 👏 takže toto by som aj ja privitala ak nie aj pre mna ale pre inych ludí áno 🙂

juraj_benu_lekaren
autor
28. jún 2017

@dominika6 skvela inspiracia do buducnosti. Momentalne je k dispozicii na odborne konzultacie pani Mgr. Miroslava Zrubakova, po-pi 9.00 - 14.00, Mobil:
+421 918 632 346

erikaemkina
28. jún 2017

Je prehladna a výstižná , kto čo potrebuje a hlada tak aj nájde
je tam všetko čo potrebujeme
proste je TOP .. či už informácie , doprava - no proste všetko

dominika6
28. jún 2017

@juraj_benu_lekaren
dakujem🙂
a ešte by sa vám hodilo mať na stránke možnosť pridať recenzie od spokojných zákazníkov

juraj_benu_lekaren
autor
28. jún 2017

@05ada nam casto do lekarne telefonuju, ked potrebuju radu a velmi radi im pomozeme, samozrejme nie je nad to ked mozete prist osobne aj s dietatom, ak sa ho problem tyka. Niektore problemy alebo ochorenia sa diagnostikuju lepsie, ked vidite pacienta 🙂

anketkarka
28. jún 2017

Mne nevyhoveju kategorie. Ak nieco hladam, niekedy nemam casu premyslat, do ktorej kategorie ste co zaradili. Bioprodukty su u Vas nazvane potraviny, ale bio moze byt aj kozmetika. Zdravie z prirody mi tiez na prvy pohlad nic nepovie. Na hlavnej liste mate akcie, novinky, ale vypredaj som nasla len cez filter? Ked sa zobrazuju glavne kategorie, tak cast reklamneho banera je za nim, co sa mi zda na skodu. A teda cwlkovo je to fajn a ked sa zakaznik zoznami s vasou strankou, tak sa na to da zvyknut, ale ako novy zakaznik som mpotrebovala viac casu na zoznamenie, ako by mozno bolo nutne po mensich upravach.

bibyke
28. jún 2017

Ja by som na eshop pridala aj moznost vyhladania vyrobku podla znacky,myslim dat tuto moznost aj k ponuke výrobkov, nie len cez vyhladavac.. Inak sa mi paci,ze je ak doprava zdarma nad 30€ 😊 A mozno este pridat aj online poradcu by nebolo na škodu 😊

katulienka85
28. jún 2017

Web stránka je podľa mňa zrozumiteľná, ľahko prehľadná, takže ja naozaj nemám čo vytknúť. Ale ten online chat je naozaj na zváženie😉

heidynka
28. jún 2017

Stránka https://www.benulekaren.sk je prehľadná a zrozumiteľná, dá sa rýchlo zorientovať. Myslím si, že nie je čo vytknúť. 👍

martinkaha
28. jún 2017

Ja by som uvítala ešte podrobnejšie členenie/filtre. Napríklad výrobky od Alnatura rozdeliť na čaje, šťavy, tyčinky/ sladkosti, atď. Objednávame veľa produktov od firmy Jamieson. Aj tu som nenašla jednotlivé kategórie (vitamíny pre deti, minerály, multivitamíny, vitamíny, výživové doplnky). Filtre by dopomohli k rýchlejšiemu hľadaniu...
Vo vyhľadávači sa ťažko hľadajú prostriedky na ochranu proti opáleniu, iné výrobky som zatiaľ nehľadala, inak nájdem všetko cez hlavné kategórie.
Inak je stránka jednoduchá, prehľadná aj rýchla. 🙂

s1m.one
28. jún 2017

dobry den, za seba mozem povedat len tolko. stranku máte peknú a prehladnu 🙂 vyzdvihnutie v lekarni po objednani chvalim. u mna este tieto tri veci su pri objednavani dolezite:
- vzdy je to poradenie - teda ak ja zadam otazku a vie mi na nu niekto pekne kvalitne a podla mnoznosti rychlo odpovedat - je to super a cena produktu v tom momente u mna nerozhoduje
- tiez je super, ak sa da objednat a cena postovneho nie je - teda ho neplatim - nie vsak nad 30e ale sumu by som dala nizsiu - teda - 17 resp 20e, tak si myslim, ze viac ludi castejsie nakupi cez internet
- a dodanie po objednani ak je tak do 2 dni max, potom je to super
tolko z mojej strany 🙂
pekny den 🙂

evulienkaslx
28. jún 2017

mne sa stranka paci, mozno by som zvolila ine nazvy niektorých hlavných kategorii, alebo doplnit - napr. elektro (tlakomery, elektr. zub. kefky, teplomery,...), je to sice u vas v inej kategorii, bioprodukty- dala by som biopotraviny alebo k nim doplnit aj kozmetiku bio , ak ponúkate, tiez moznost Live Chat. Inak je podla mna strabka fajn 🙂

makovicamartina
28. jún 2017

Jedine ,čo chyba tejto stránke je asi online chat... nič iné...výrobky,opis,dodanie.... všetko na 1...benu výrobky sú super...

prekopova
28. jún 2017

Mne sa ta stranka paci je prehladna da sa tam ľahko orientovať, je tam možnosť aj spýtať sa lekárnika chýba len ten online chat.
🙂

kittyjuliette
28. jún 2017

Ja som velmi spokojna☺Ja som jednou z tych,co nakupuju (nielen co sa lekarni tyka) vsetko cez eshop,kedze neznasam behanie po obchodoch🙈Mam "presliedene" asi vsetky eshopy a z BENU objednavam velmi rada.Len obcas by som ucitala napr.dopravu zdarma,alebo aspon od 10e,lebo 30e je dost vela,pokial si chce clovek len doplnit lekarnicku,potom aby som mala postu zadarmo musim kuknut medzi alnatura produkty a tam sa zabudnem a zrazu ani neviem ako mam v kosiku nakup za 60e😂😂😂😂Alebo obcas byva,len ja som nepostrehla,aj to je mozne😅Inac spokojnost velika,vsetko prehladne,ocenujem skvely vyber nielen liekov,ale aj kozmetiky,moju milovanu alnaturu a alnavit a super akcie🖒

babybazar1
28. jún 2017

Stranka je prehladna logicka no trosku nerozumiem klubu resp. Vernostnemu programu chybaju mi jasnejsie podmienky. Dufam ze ma am s takymto nazorom zarafite do zrebovania.

ivankajar
28. jún 2017

Dobry den Vasu stranku velmi dobre poznam je v pohode prehladna no chybaju mi veci pre najmensich ako sirsi sotriment mam a hipp nutrilon vyrobkov.

kupcovci
28. jún 2017

Dobrý den prajem, stranka benu lekarne je podla mna :prehladna,chvalim.doručenie zdarma na lekaren,páči sa mi aj sekcia benu odporúča kde vzdy najdem skvele akcie,jedine co mi chyba je online chat.pekny den Zuzana 😀

poleva
28. jún 2017

dobrý deň, stránku som si pozrela, je prehľadná a zaujala ma, kedže máme dvojičky, objednávam si tovar z nemenovanej lekárne, kde je takisto doručenie grátis + darček, veľmi som spokojná 🙂 ak vymyslíte niečo ešte lepšie ako mám doteraz rada prejdem k vám 🙂 systém odmeňovania Za každé euro, ktoré tak u nás vynaložíte za nákup, vám na kartu automaticky pripíšeme jeden bod (= 1cent) , nie je zlé, ale to má takmer každý, skúste dať aj niečo iné, menej zaužívané, napríklad v deň narodenín väčšiu zľavu, poprípade nejaký vernostný systém výhodný pre maminky viacerčiat 🙂 Inak stránku chválim

greta123
28. jún 2017

Mne sa Vaša stránka páči, výrobky si objednávam podľa potreby a podľa aktuálnej ponuky, kde je to výhodnejšie. Dostávam ponuky na e-mail a podľa toho sa rozhodnem. Tiež by som uvítala online chat🙂)

juventus5
28. jún 2017

stranka je celkovo velmi prehladna 🙂 u niektorych vyrobkov by som si rada precitala zlozenie ... inak mi nechyba nic 🙂

sperka
28. jún 2017

V celku som spokojná a nemám čo vytknúť. Stránka je dobre spracovaná. Je prehľadná a zrozumiteľná.

igiana
28. jún 2017

Vasa eshop sa mi velmi paci, je prehladny aj pekne vypracovany, ale co by mna zaujalo a urcite by som uprednostnila Vas eshop, kedze objednavam dost casto, keby som si po registracii na Vasej stranke v nejakom vlastnom priecinku mohla napisat vlastny zoznam - poziadavku, kde by boli produkty o ktore mam zaujem (aj tie, ktore nemate v ponuke a vy by ste ich doobjednali) a boli by za rovnaku pripadne lepsiu cenu aku ma Vasa konkurencia. Lebo zvlast Vam pisat kvoli vyrobku ktory nemate a potom cakat na odpoved je dost zdlhave a mnohych odradi. Oplatilo by sa to aj Vam, kedze by som sa stala Vasou pravidelnou zakaznickou a uz by som si len doplnila pripadne upravila polozky o ktore mam zaujem. A nemusela by som zdlhavo hladat ci konkurencia nema lepsie ceny.
Pretoze pravidelne sa mi stava, ze uprednostnim lekaren, kde maju vsetko o co mam zaujem+cenovo najvyhodnejsie. Doprava zadarmo nad 30 eur je podla mna ok, uz som sa stretla s ovela vyssimi sumami a zase musi sa to aj Vam oplatit.

petawoman
28. jún 2017

Vaša stránka je pre mňa osobne prehľadná, ponúka zrozumiteľný popis výrobkov,hladanie je jednoduché a v ponuke je široká škála liekov, vitaminov, kozmetickych výrobkov aj vyrobkov pre deti a mamicky.
Vsetko na jednom mieste.
Nechýba mi nic extra. Možno pri niektorých vyrobkoch by som prijala ----recenzie---- od odbornikov alebo aspoň recenzie od ľudí,ktorí produkt vyskúšali.

Nech sa darí a prajem veľa spokojných zákazníkov aj naďalej;)

krokodilkajmanka
28. jún 2017

Objednala som zatiaľ 1x, páči sa mi dizajn eshopu, priaznivé ceny. Všetko je zrozumiteľné, zatiaľ mi nechýbalo nič 😉