Veterinár v Detve

joepph
8. jan 2023
joepph
autor
8. jan 2023

Dobrý večer. Mám otázku. Deťom sme kúpili kocúrika. Chceme ho ísť zaočkovať. Kolko vás to vyjde ročne? Rozmýšľam že pôjdem k veterinárke do hrinovej alebo do DT

esmeronka
8. jan 2023

@joepph ja mam dobru skusenosť s Dr Veselym...vzdy poradi aj cenovo je to u neho fajn...ale ordinaciu ma poväčšine otvorenu od 17 alebo 18 večer

colsami
8. jan 2023

Vsetko zavisi od konkretneho veterinara aj vakciny, mladata treba zaockovat 2-3 krat v rozmedzi 3-4 tyzdnov (veterinar Vas instruuje) a potom sa chodi na kompletnu vakcinu raz rocne.
Ak mate klasicku kompletnu vakcinu (besnota+macacie infekcne ochorenia) v beznych praxach zaplatite cca 20-25 euro. Ak veterinar vakcinuje Purevaxom (najkvalitnejsia i najdrahsia vakcina), tak aj o 10e viac. Na velkych klinikach vo velkych mestach i viac.
Kvoli detom je najdolezitejsie aj pravidelne odcervenie, davajte kazde 3 mesiace optimalne, minimalne kazdych 6 mes, dava sa podla vahy. Vsetko ohladom schemy aj cien Vam povie uz kazdy (dobry) veterinar (ktoreho si zvolite) 🙂

btus
8. jan 2023

Veselý je fajn, robí do 17.30 - 18.00. Aj Paučová (Hriňová) je fajn. Tam sú vlastne dve - ešte Šafránová. Robia spolu. A dajte mačičku vykastrovať. Je to pre jej dobro. Stojí to 45 E, ale nebudete mať problémy s prípadnou graviditou a ,mačiatkami. A ako písali vyššie - odčervovať, a očkovanie povie lekár kedy čo a ako.

ghelena
10. feb 2023

@joepph my chodime na Viglas tusim dr. Melicherova.... Na jar sa chystame.... Chodime s 2 mackami.... Ona ich sterilizovala.... Spokojnost....