Ahojte, bol by zaujem v HR/DT o nieco ako jasle,predkolku? Ze deti mensie ako 3 roky by tam mohli byt,kym nepojdu do skolky?
A od akého veku dieťaťa by tie jasle boli ?
@zdenkasvorenova no bola to otazka ci by bol zaujem.
@ancika27 za mna by nebol zaujem, ale to som len ja 🙂. Uvitala by som skor nejaky lesny klub, alebo alternativnu skolku, alebo aspon skolku s respektujucim pristup (ozaj respektujucim).
@vreckovka2 lesný klub je v stožku , plus este jedna skvelá rešpektujúca ucitelka sukromne je v okolí
Myslím ze najväčší problém su aj tak financie … 😨
Ja dakujem za kazdú chcilu v lesnom klube
Ale zial rozpocet to nedava a co mladsi netusim 😫
@zuzanka_111 pri sukromnych rieseniach budu financie zial rozhodujuce. My mame este cas, ale moze sa stat, ze mi dieta o rok zahlasi, ze chce ist medzi deti a budeme musiet hladat riesenie...o stozku viem, len som este nezistovala blizsie info a ako su s miestom, kedze som inu takuto skolku, resp. klub v blizkom okoli nenasla. A do bezneho prudu, ak nebude chciet dieta, urcite nechcem ist, ci uz skolka, alebo skola.
@vreckovka2 ak chcete unfo ohladom lesneho klubu kludne napiste 🥰
Ja som syna mala v klasickej skolke ako predskolaka , vxbrala som najmensiu triedu ktoru som v dt nasla a ucitelku ktorej doverujem a pozham ju .
Nevravim ze bol zaciatok lahky ale ktory zaciatok je ..
teraz je prvak v klasickej skole ….
Hmmm est eje tazko sudit ako nam to ode kedze s milion vecami v statnom skolstve
Zatial sme natrafili na skvelú ucitelku 🤷♀️ Uvidime co bude casom
@ancika27 áno určite. Ja syna vozím do Zvolena do súkromných jaslí. Pani to má v rodinnom dome majú tam aj stravu. Deti môžu chodiť podľa potreby buď každý deň alebo napríklad 2x do týždňa alebo každý deň na 4 hodiny..je ich tam maximálne 6 počas dňa. Malý tam ešte celý deň nebol lebo zatiaľ chodíme len raz za čas na hodinku dve zvykať a teraz bol chorý tak nebol. Stojí to 15€/deň. Keby je to v DT ušetrila by som náklady na cestu a čas.
A poznám viac rodín čo by to privítali. Deti od 2 rokov síce zoberú aj do škôlky keď je miesto ale tam je tých detí veľmi veľa a takéto maličké si ešte nevedia dať tak pozor, tam chcem dať syna až keď bude mať aspoň 2,5 roka. No aktuálne má rok a 8 mesiacov a aspoň. 3x týždenne by bolo super dať ho sem do jaslí nech je v kolektíve alebo každý deň na 4 hodiny napríklad.
Aspoň by som väčšinu práce nemusela robiť po večeroch a menej zaťažovala starých rodičov.
@zuzanka_111 parada, ze ste nasli takyto balans aj v statnim skolstve. Ja sa urcite ozvem, ked to bude pre nas aktualne. Dakujem za ponuku 🙂. Sama som pedagog a mam naozaj vysoke naroky (aj ked podla mna by mali byt standardom) na vzdelavanie deti a osobnost ucitela...
Ja by som veľmi uvítala jaslicky v okrese DT aspoň na 3 dni v týždni. Ake su vlastne aktuálne možnosti? Ak náhodou viete poradiť veľmi dobrú a najmä osvedčenú opatrovateľka budem veľmi rada.
@zuzanka_111 ahoj, prosim, ked tak aj sukromne,komtakt na tu pani ucitelku s.respektujucim pristupom tu v okoli, ktoru si spominala. Lesny klub nebral take male deti teraz. Dakujem
@vreckovka2 treba napisat tejto pani.
@ancika27 akej pani prosim?
@vreckovka2 pani zuzanka_111
@ancika27 tazko povedat Lebo tym ze nic take nie je beru deti do statnej skolky od 2 rokov cca
Mýslim ze sukromne to v dt 🤷♀️ Neviem