Dobrý večer ,posledne dni keď zaspávam sa mi dejú divné veci ,pri zaspávani vydávam zvláštne zvuky ako hmmm..príde mi to ako keby som.bpla.vo.faze zaspávania a obcas sa na to zobudím že vydávam tieto zvuky nikdy v živote sa mi to nestalo avšak posledny týždeň som chorá hrozne kašlem, pár dní už beriem aj zinnat antibiotiká a som v 3 trimestri tehotenstva..povedzte prosím vás že mi nezačína šibať ale že má to nejakú súvislosť s chorobou muž si myslí že to robím naschvál 🙈😄a nemôže pri mne späť 🤣.. ďakujem
@butterflyeffect ale má to súvislost s chorobou tehotenstvom či telo je vyčerpané? Nikdy sa mi to nestalo a teraz už pár dní vždy keď zaspávam
Nikdy som neskumala dovod, niekedy sa to stane, niekedy nie, ja sa od detstva aj smejem zo sna. Mne sa to stava iba obcas, moja mama to ma naprikla velmi casto. Muzovi za par rokov tiez uz sa stalo… nikdy sme to nikto neriesili ze preco.
Podľa mňa si chorá,unavená,tak keď zaspávaš si tak akoby vzdycháš a tým sa kvázi ukľudňuješ.
Nerob paniku. Manžel nech je trpezlivý, nech ťa hladká, škrabká, tuľká, masíruje, neviem čo ešte,skôr zaspíš a tým pádom aj on👏
Je to uplne bezna vec ktora sa stava kazdemu.