Zhoršený spánok

nikaklimanova
28. dec 2023

Potrebujem poradit
Naša bambulka má 1rok aj 7mesiacov. Predtým už 20:30 až 21:00 pekne spinkala. Teraz posledné dva týždne čistá pohroma. Kričí reve (ako pavián), prehadzuje sa na posteli, kolkokrát sme snou išli von dali do fusaku a dufajúc že zaspí ale realita je Ina. Už sme s mužom zufalí zaspí niekedy 23:30 alebo až o polnoci a už nedokážeme fungovat. Poradte čo by to mohlo byt, napadlo ma spanková regresia ale niesom si ista. Dakujem pekne 🙂
PS alebo si mám začat robit 2litrovú kávu a len vydržat 🙈☺️

zuzinka888
28. dec 2023

Kedy vstava? A co spanok cez den? Mozno musite posunit a skratit. Len pre info- moj syn od dvoch rokov nespal na obed. Co som ho utyrala leziac a drziac ho v posteli kym nezaspi- lebo tlak a rady okoli- dieta musi spat na obed- lebo skolka, lebo susedove spinka...... no nemusi ak nepotrebuje. Mozno je vase tiez take energicke ze nepotrebuje.

nikaklimanova
autor
28. dec 2023

@zuzinka888 vstáva okolo 6:30 a spanok má len jeden cez den a to od 11 do 13 skušala som aj neskoršie proste ale nič, ona na ten čas odpadne hocikde aj sama takže ja už fakt neviem či robim niekde chybu alebo co to može byt

zuzinka888
28. dec 2023

@nikaklimanova tak skuste len na hodinku poobedny spanok. Viem je to luto budit krasne spinkajuce dieta ale nic ine sa asi robit neda. Drzim palce.

nikaklimanova
autor
28. dec 2023

@zuzinka888 dakujem pekne skusime to tak spravit 🙂