Potrebujem poradit
Naša bambulka má 1rok aj 7mesiacov. Predtým už 20:30 až 21:00 pekne spinkala. Teraz posledné dva týždne čistá pohroma. Kričí reve (ako pavián), prehadzuje sa na posteli, kolkokrát sme snou išli von dali do fusaku a dufajúc že zaspí ale realita je Ina. Už sme s mužom zufalí zaspí niekedy 23:30 alebo až o polnoci a už nedokážeme fungovat. Poradte čo by to mohlo byt, napadlo ma spanková regresia ale niesom si ista. Dakujem pekne 🙂
PS alebo si mám začat robit 2litrovú kávu a len vydržat 🙈☺️
@zuzinka888 vstáva okolo 6:30 a spanok má len jeden cez den a to od 11 do 13 skušala som aj neskoršie proste ale nič, ona na ten čas odpadne hocikde aj sama takže ja už fakt neviem či robim niekde chybu alebo co to može byt
@nikaklimanova tak skuste len na hodinku poobedny spanok. Viem je to luto budit krasne spinkajuce dieta ale nic ine sa asi robit neda. Drzim palce.
@zuzinka888 dakujem pekne skusime to tak spravit 🙂
Kedy vstava? A co spanok cez den? Mozno musite posunit a skratit. Len pre info- moj syn od dvoch rokov nespal na obed. Co som ho utyrala leziac a drziac ho v posteli kym nezaspi- lebo tlak a rady okoli- dieta musi spat na obed- lebo skolka, lebo susedove spinka...... no nemusi ak nepotrebuje. Mozno je vase tiez take energicke ze nepotrebuje.