Zhoršený nočný spánok ročného dieťaťa

nanka888
3. nov 2023

Ahojte, asi týždeň a pol dozadu sa neskutočne zhoršil synovi nočný spánok. Dovtedy zaspával okolo 8-9, v noci sa budil cca dvakrát, napapal sa a pekne spal ďalej do 7-8. Potom ako bol chorý, mal kovid, sa to celé začalo. Zaspava okolo 8-9 ale vkuse sa prehadzuje,zobudi sa o 12 je hore niekedy aj dve hodiny, potom sa ešte budí aj 2-3 krát a o 4 vstávame. Najprv som si myslela že zuby ale asi nie, aj ked mu dam nurofen tak usto sa budi a budi sa stale s placom, je taky umrnčany. Cez deň spí 2-3 krát, hodinu- hodinu a pol. Začal aj chodiť, takže cez deň musím byť fit ale už nevládzem som úplne vyčerpaná. Mohli ste niektoré podobne? Zlepšilo sa ten spánok dieťaťa?

nairia
3. nov 2023

okolo roka byva spankova regresia, trva udajne par tyzdnov, ale u nas to bolo 2,5mesiaca. tiez to zacalo chorobou, co som chapala, ale potom sa to dlho nezlepsovalo.
maly ma teraz aj velke zmeny v zivote-zacal chodit, takze to tiez robi vela, jeho hlavicka spracuva velky milnik.
je to narocne, ale asi ta nepotesim, treba len vydrzat. poviem ti, ze casom si zvyknes 😅

anavixy
3. nov 2023

Skusila by som max dva denne spanky.