Ahojte, moje 4 mesačné bábo zaspava od narodenia v náruči v zavinovačke. Nikdy mi to nevadilo lebo vždy po nejakej dobe som ju presunula do postielky a tam dospala. Teraz však bojujeme že sa v naruči zobudi po 30-40 minutach a ja neviem či ju mam douspávať alebo už nechať hore alebo čo s ňou. :| niekedy idem skusit douspavat a nejde to, inokedy ešte zaspi a inokedy zaspi a každych pár minút sa budi a znova spi a taký kolobeh. Neviem kedy jej to stačí a kedy nie. Mali ste to niektorá podobne ? Čo ste robili ?
Môže jej byt teplo, nevie si spájať spankove cykly alebo regresia.
moja tiez bojkotuje prekladanie z narucia do postele od 4m. moze jej byt teplo, mozu jej dozrievat spankove cykly.. ja som presla plnohodnotne na nosic/satku kde som nechala spat kolko sa ziada.
Myslis denny spanok? Lebo v tomto veku uz babatka spavaju max hodinku. 3-4 spanky do dna.
v zavinovacke by som uspavala v tomto teple len uplne mimi max do 2 mesiacov.
@beata_k to neviem, počas najväčších horučav to nerobila. Davam ju aj tak iba v plienke spať a do zavinovačky.
@haraburdova u nas nosič je super ale len vtedy keď sa hybem. V sekunde ako zastavim je hore a potom mrnčí.
@natalia2007 no počet spánkov ani čas s ňou nesedia. Niekedy je unavena po 45 minutach, niekedy hodina, hodina aj pol a občas dve hodiny vydrži :/
@haraburdova ja by som tiež rada bez nej ale čo keď ona nezaspi bez nej ? Ruky ma navolno nemá pri sebe ale nedokaže zaspať, skušali sme od 2,5 mesiaca a vydrzala hore aj 3 hodiny. Alebo strašne plakala. Jedine bez nej zaspi v noci v posteli pri mne alebo v noci na prsniku keď ju preložim do postielky. Inak možeme snívať.
@autorka u nas tiez tak, musim sa s nosicom nonstop hybat. dcerka ma 8m a stale to plati 😄pochodujem po byte aj hodinu, dve aby sa vyspala 😅 lebo v nosici ani satke nema ma volno ruky co je super. inak deticky ten morov reflex stracaju okolo 3m. ja som v tom case zrusila aj zavinovacku a prvu noc sa hadzala a douspavala som ju aj 2-3 x za noc, ale potom dalsiu uz spala pokojne
@haraburdova no u nás po byte nezaspi, musím isť s ňou von aby videla aj niečo iné a v tom teple sa nedá chodiť stále. V noci zaspi aj bez nej lebo je lahšie v hlbokom spánku ale cez deň sme bez šance
Nie je jej horuco?