Zaspávanie - spanie bábätka na rukách

14. aug 2024

Ahojte, moje 4 mesačné bábo zaspava od narodenia v náruči v zavinovačke. Nikdy mi to nevadilo lebo vždy po nejakej dobe som ju presunula do postielky a tam dospala. Teraz však bojujeme že sa v naruči zobudi po 30-40 minutach a ja neviem či ju mam douspávať alebo už nechať hore alebo čo s ňou. :| niekedy idem skusit douspavat a nejde to, inokedy ešte zaspi a inokedy zaspi a každych pár minút sa budi a znova spi a taký kolobeh. Neviem kedy jej to stačí a kedy nie. Mali ste to niektorá podobne ? Čo ste robili ?

beata_k
14. aug 2024

Nie je jej horuco?

lucia13022023
14. aug 2024

Môže jej byt teplo, nevie si spájať spankove cykly alebo regresia.

haraburdova
14. aug 2024

moja tiez bojkotuje prekladanie z narucia do postele od 4m. moze jej byt teplo, mozu jej dozrievat spankove cykly.. ja som presla plnohodnotne na nosic/satku kde som nechala spat kolko sa ziada.

natalia2007
14. aug 2024

Myslis denny spanok? Lebo v tomto veku uz babatka spavaju max hodinku. 3-4 spanky do dna.

haraburdova
14. aug 2024

v zavinovacke by som uspavala v tomto teple len uplne mimi max do 2 mesiacov.

autor
14. aug 2024

@beata_k to neviem, počas najväčších horučav to nerobila. Davam ju aj tak iba v plienke spať a do zavinovačky.

autor
14. aug 2024

@haraburdova u nas nosič je super ale len vtedy keď sa hybem. V sekunde ako zastavim je hore a potom mrnčí.

autor
14. aug 2024

@natalia2007 no počet spánkov ani čas s ňou nesedia. Niekedy je unavena po 45 minutach, niekedy hodina, hodina aj pol a občas dve hodiny vydrži :/

autor
14. aug 2024

@haraburdova ja by som tiež rada bez nej ale čo keď ona nezaspi bez nej ? Ruky ma navolno nemá pri sebe ale nedokaže zaspať, skušali sme od 2,5 mesiaca a vydrzala hore aj 3 hodiny. Alebo strašne plakala. Jedine bez nej zaspi v noci v posteli pri mne alebo v noci na prsniku keď ju preložim do postielky. Inak možeme snívať.

haraburdova
14. aug 2024

@autorka u nas tiez tak, musim sa s nosicom nonstop hybat. dcerka ma 8m a stale to plati 😄pochodujem po byte aj hodinu, dve aby sa vyspala 😅 lebo v nosici ani satke nema ma volno ruky co je super. inak deticky ten morov reflex stracaju okolo 3m. ja som v tom case zrusila aj zavinovacku a prvu noc sa hadzala a douspavala som ju aj 2-3 x za noc, ale potom dalsiu uz spala pokojne

autor
14. aug 2024

@haraburdova no u nás po byte nezaspi, musím isť s ňou von aby videla aj niečo iné a v tom teple sa nedá chodiť stále. V noci zaspi aj bez nej lebo je lahšie v hlbokom spánku ale cez deň sme bez šance