Ahojte chcem sa poradit s vami mam pol ročneho syna ktorý mi nikde inde len tak nezaspí iba v kočíku aj cez den aj v noci mam strach ho tam uz cez noc nechávat kvoli pretáčaniu zo strany na stranu mate nejake rady ako ho odnaučit od kociku ?
Vzdy po zaspati prelozit. Nevzdavan to po 2 razoch. Zvykne si.
Máš pocit, že potrebuje takzvane udrncať? Ak je to ten prípad, tak možno v náručí na fitlopte uspať a následne preložiť do postieľky, keď bude v hlbokom spánku. Ale nie je to výhra pre rodiča, váha dieťaťa je záťaž na chrbticu. Mám rovnako 6 mesačnú a situácie nás prikvačili na rôznych miestach, dieťa zaspí rovnako na prsku vedľa mňa na posteli cez deň i v noci, tak isto partnerovi na rukách v obchode, či na prsku alebo UM v nosiči alebo v autosedačke. Podstatné je pravidelný režim = správne načasovanie, dostatočne napapaná aby bola a ísť do stíšenia. Snáď ti niečo z tohto bude prinosné.
@mimi3008 no je to tak ze aj ked spi tvrdo tak sa pri zobrati z kociku zobudi tak ho chvilu pestujem na rukach no a polozim do postielky a uz je hore 😂
@tvoriva_dusa malý uz nepije ziadne mliečko odmieta takze aj v noci ked sa zobudi tak tiez uspavanie v kociku ale skusim vasu radu na fit lopte Dakujem
Fit loptu ani neskusaj. To je z kaluze do blata. Potom budes 10 kg dieta uspavat na fitlopte a to este len bude "sranda".
Skus si sadnut na postel a jeho poskladaj do lona. Mozes sa pri tom knisat. Ked zaspi iba ho zosuchnes na postel.
Ziadne hojdanie,fitlopta ani kocik ci prenasanie.nauc na postielku vedla vasej postele.poloz do postielky,daj cumlik/oblubenu hracku/plienku,stlm svetlo,a nech zaspi v tvojej pritomnosti.ci budes hladkat chrbatik alebo spievat uspavanku necham na tebe
My sme takto naucili neprelozitelne dieta,ked som v 6m snim skoncila v nemocnici.tam ziadny kocik ani fitlopta k dispo neboli,a super sme to zvladli.
@simona92101 skusim dakujem zatial za radu ❤️
Keby si ho prelozila, ked tvrdsie zaspi?