Záchvaty plaču pri zaspávaní 4-mesačného bábätka

ivkav5
29. aug 2024

Ahojte, som bezradna uz, nas cerstvo 4 mesacny syncem doteraz zaspaval krasne sam od seba od narodenia a teraz tyzden s hroznym placom a pomoze len silny zvuk ako vysavac ☹️ Tyka sa to len spankov cez den, nocny je ok. Ja uz neviem co robit, som bezmocna a bezradna, davam pozor na to aby nebol dlho hore, uspavam v nosici, hombe, na rukach, v kockiku a nic :( doteraz zaspal hocikedy hocikde a teraz nic, vsade vreskot, plac. Place az tak ze je cerveny fialovy cely, nikdy som ho tak nevidela predtym plakat. Zima/teplo mu nie je, brucho nas netrapilo nikdy od narodenia, ani koliky nema, teplotu meram vkuse a nic, zubky odhadnut neviem jedine. Nejake rady? Mali ste to? Ako dlho to trvalo prosim :(

zuzanapjat
29. aug 2024

skúste ho normálne položiť do postielky na bruško a hladkať chrbátik. mne deti najradšej zaspávali takto...

tinalia
29. aug 2024

A chce sa mu vtedy spať? Nenastala u vás spánková regresia?

simona92101
29. aug 2024

@ivkav5 prva spankova regresia,dieta sa meni.skus si precitat o tom na : Lepsi spanok babatiek,je tam dost rad,popripade ich kontaktuj.nam pomohli

saxana000
29. aug 2024

Mam cerstvo stvormesacnu a zacalo to iste nereve az tak ako tvoj ale je to obrovska zmena..nosim hupem natriasam dam prso dudel hudba ticho kocar postel koliska.skusam vsetko mozne reve a reve az proste z toho odkvacne.mava to tak 3-4x do tyzdna.doteraz bola schopna zaspat kdekolvek a kedykolvek.. musi to prejst nic ine sa asi robit neda.

ivkav5
autor
8. sep 2024

@saxana000 našmu už tiež prestali tie extremy ale furt reve :( kazde zaspavanie…som zufala :( vam to už prešlo? Či?

ivkav5
autor
8. sep 2024

@tinalia
@simona92101 baby ďakujem už som si so Zuzkou z Lepší spanok aj písala a dokonca zakúpila prednášku..regresia nastala zrejme hneď po dovŕšení 3.mesiaca, a odvtedy to vkuse trvá :( bolo asi týždeň ok a teraz zasa zle… neviem či to môže trvať tak dlho, že viac ako mesiac, alebo či je to dôsledol regresie, som fakt zúfala…

ivkav5
autor
8. sep 2024

@zuzanapjat skúšala som, dvíha stále hlávku a plače, nepoloží hlávku, je schopny držať ju tak aj hodinu

saxana000
8. sep 2024

@ivkav5 zatial.klop klop dobre.zas mi bojkotuje kojenie..

tinalia
8. sep 2024

@saxana000 máš dosť mlieka? Moja začala bojkotovať a zistila som, že je hladná

saxana000
9. sep 2024

@tinalia mlieko mi tecie prudom na jedno odsatie mam plnu davku ktoru v pohode zlupne z flasky potom odkvacne a spi jak dudek len sa jej nechce z prsa tahat.robi to iba vecer.v noci doobeda poobede sa ukazkovo koji..