Je tu nejaka mamicka,ktora vyuzila tuto stranku?ak ano oni vam.poslu nejaky clanok za tie € ako uspat dieta bez prsnika,ako ho oducit,alebo sa venuju len Vam a vasmu problemu?
Stoji to dost vela €,ale nasetrim a chcem to vyuzit,lebo uz neviem ako syna oducit od prsnika
už to že je to spoplatnené by ma odradilo - zas chce niekto na tomto zarobiť.
@beata_k 2r a uz to chcem ukoncit,,,radu,ze ho mam nechat s niekym inym je neakceptovatelne,nakolko so synom som sama
@beata_k prelepila som prsniky,dala nanich kysle a nic ,krik,rwv na celu bytovku a nemohla som ho nechat tak lebo susedia by boli schopny volat policiu🙉
Ja som dala na zaciatku namiesto prsnika ovocne kapsicky, to zabralo hned, mal nieco po dvoch rokoch
Vyuzila som aby nezaspaval na prsniku🙂 mala som poradenstvo osobne len pre mna na mieru. nelutujem.
@xrcdny16 cena?
Ja som u nich vyuzila poradenstvo so starsim syncekom pred 4r a nam to velmi pomohlo...Ziadnu vyplakavaciu metodu nam neodporucili...odvtedy sa syncek naucil zaspavat sam a aj noci sa veeeelmi zlepsili... Doteraz zaspava a spi sam v izbicke, nikdy sme ho nemuseli chodit uspavat...Teraz mam 11m dcerku a pri nej som vyuzila poznatky z poradenstva a od 5m som ju naucila zaspavat samu, a od 6m vie prespat cele noci...a stale ju dojcim, uz iba cez den a pred spankom...Takze nam spank. poradenstvo pomohlo, a ziadnou vyplakavaciou metodou ako tu niektore prezentuju.
Pouč sa na mojej chybe. Zaplatila som 200€ a prišla mi nejaká brožúrka, ktorú nájdeš aj na internete. Samé omáčky. A najlepšie na tom bolo, že môj synček sa volá Samuel a ona ani len neprepísala meno predošlého dieťatka a poslala to so zlým menom. Takže predpokladam, ze len posiela to iste kazdemu a uz sa ani neunuva meniť mena. Viem, ze nie som jedina, ktorej sa to stalo.
Nie, stavili mi dostupné rady.