Je tu nejaka mamicka,ktora vyuzila tuto stranku?ak ano oni vam.poslu nejaky clanok za tie € ako uspat dieta bez prsnika,ako ho oducit,alebo sa venuju len Vam a vasmu problemu?
Stoji to dost vela €,ale nasetrim a chcem to vyuzit,lebo uz neviem ako syna oducit od prsnika
už to že je to spoplatnené by ma odradilo - zas chce niekto na tomto zarobiť.
@beata_k 2r a uz to chcem ukoncit,,,radu,ze ho mam nechat s niekym inym je neakceptovatelne,nakolko so synom som sama
A co si skusala, nech neradime to iste.
@beata_k prelepila som prsniky,dala nanich kysle a nic ,krik,rwv na celu bytovku a nemohla som ho nechat tak lebo susedia by boli schopny volat policiu🙉
Mozno nie je pripraveny. Mna pri starsom presviedcali, ze neexist aby bol hladny. Bol. V 2,5 prestal pytat aj sam bez jednej slzy. Mladsi tiez v 2,2. Dal si vysvetlit, ze "pokazene" a tiez bez kliku a placu.
Skus dat caj, vodu, UM nech si cucne.
Ja som dala na zaciatku namiesto prsnika ovocne kapsicky, to zabralo hned, mal nieco po dvoch rokoch
Vyuzila som aby nezaspaval na prsniku🙂 mala som poradenstvo osobne len pre mna na mieru. nelutujem.
@xrcdny16 cena?
Ja som u nich vyuzila poradenstvo so starsim syncekom pred 4r a nam to velmi pomohlo...Ziadnu vyplakavaciu metodu nam neodporucili...odvtedy sa syncek naucil zaspavat sam a aj noci sa veeeelmi zlepsili... Doteraz zaspava a spi sam v izbicke, nikdy sme ho nemuseli chodit uspavat...Teraz mam 11m dcerku a pri nej som vyuzila poznatky z poradenstva a od 5m som ju naucila zaspavat samu, a od 6m vie prespat cele noci...a stale ju dojcim, uz iba cez den a pred spankom...Takze nam spank. poradenstvo pomohlo, a ziadnou vyplakavaciou metodou ako tu niektore prezentuju.
Pouč sa na mojej chybe. Zaplatila som 200€ a prišla mi nejaká brožúrka, ktorú nájdeš aj na internete. Samé omáčky. A najlepšie na tom bolo, že môj synček sa volá Samuel a ona ani len neprepísala meno predošlého dieťatka a poslala to so zlým menom. Takže predpokladam, ze len posiela to iste kazdemu a uz sa ani neunuva meniť mena. Viem, ze nie som jedina, ktorej sa to stalo.
Nie, stavili mi dostupné rady.
Poradia ti chodit ho pohladat v pravidelnych intervaloch, ktore sa predlzuju. Ale v podstate ho mas nechat vyplakat. A mas radu zadarmo.
Aky je stary?