Dobrý večer, prosím o radu a pomoc od vás, skúsenejších. Ako píšem vyššie, syn 2 r. a 3 mesiace, zaspáva od roka sám. Nespoznali sme prebdene noci alebo problém zaspať. Čo čert nechcel, už dva týždne je krik a plač z postieľky. Teraz som ho musela vziať spať pri seba, pretože nemohol zaspať a len kričal, plakal. Včera do rána dokonca bol od 23;30 do 3:45 hore, musela som ho vziať k sebe potom už neplakali no proste nespal ale až do 3:45. Naozaj neviem čím to je, bol vždy veľký spáč a teraz nie a nie zaspať a v noci niekedy mrnčí...neviem si dať rady..... máte niekto skúsenosť alebo viete poradiť, čo ďalej? Čo sa osvedčilo u vás? Ešte dopíšem, spí so mnou v izbe od narodenia.... v postieľke.
@radmila87 Ma este denny spanok? Ak ano, tak ho mozno treba zrusit alebo skratit. U nas problem s vecernym zaspavanim vzdy znacil privela denneho spanku. A vedelo sa to zmenit z nicoho nic.
@marianarem áno má, spal aj tri hodiny, dnes ho idem budiť skôr, vyskúšame.
@blaazi ešte má plienky, skúšala som, ho odplienkovat ale je to boj 🥴 ešte tomu nerozumiem vôbec podľa mňa. Skúsim zas niekdy marec/ apríl. Vám sa to ako podarilo? Lebo u nás je umenie, že už si sem tam sadne na nočník, sem tam sa vycika lebo predtým keď som ho tam išla posadiť tak rev, ako keby ho drali.
@radmila87 no ...to sa stalo same. Uz dlho sme ju davali cikat na nocnik, ale niekedy chcela inokedy utekala. V juli som mala pokus ju odplienkovat, lebo vsetky znamky pripravenosti boli, ale fungovalo to len horko tazko, mala z toho stres. A teraz tyzden pred druhymi narodkami sme mali z kniznice pozicanu knihu Terka a nocnik a zrazu sa sama zacala pytat, v priebehu 2 tyzdnov sa odplienkovala v podstate sama, my sme len podporovali a asistovali. Jednoducho nejako jej to tam zaplo v hlavke.
Podla mna posledna spankova regresia, byva okolo 2 rokov (plus minus par mesiacov). Nas sa budil v noci a chcel sa hrat, nemalo zmysel ho drzat v posteli, tak sme sa hrali aj do 4:00 rana 🤷♀️ a ine podobne chutovky, ako prisl tak odisla