Chcela by som poprosiť o radu … dcérka má 5,5 mesiaca a už necelé dva mesiace spáva s nami v posteli. Keď mala 3 mesiace bola prechladnutá (najprv teploty potom len soplíky) tak som ju dávala ku nám do postele lebo bola každú chvílu hore a upokojovala sa s kojením. Len odvtedy to nejako zostalo a už zaspáva len a len pri kojení večer s nami v posteli a pri preložení do postieľky sa vždy zobudí a dá sa povedať, že už keď zaspí neskôr zaspím aj ja .. v noci ak sa ju snažím dať do postielky opäť sa zobudí. Spí ešte v perinke, kvôli tomu, že sa stále budú s ručičkami. Cumlík odmieta skoro od narodenia a fľašu prestala chcieť asi od nejakých cca 3 mesiacov (a vo fľaši mala vždy moje odsaté mlieko a z ničoho nič ju začala odmietať) a už ju bohužiaľ na ňu neviem naučiť (skúšali sme už rôzne druhy fliaš a ani jedna) a nakoľko by mi to veľmi pomohlo pri tom večernom uspávaní lebo je to fakt náročne takto každý večer byť pri nej a to uspávanie niekedy trvá aj 2-3 hodiny keďže sa po chvíle vždý zobudí aj pri kojení. Snažím sa ju naučiť aj na režim že okolo 19:00 ju idem vždy uspať pričom posledný má spánok vždy do tej 16:00 resp. najviac do 16:30.
Máte niečo podobné alebo vedeli by ste mi poradiť?
@lucia23529 a aj sa potom zmenil nejako ten spánok po čase ? Dá sa povedať, že dosť často pri mne zaspí aj bez toho aby bola v tej perinky zviazaná a zobudí sa aj tak, ale čo som si všimla tak ani nie, že s tými ručičkami, ale len tak z ničoho nič sa začne mykať a potom spustí plač ..
@mell0001 no my sme nemali žiadny režim s týmito bábätkom. Každé dve hodiny išla spať. Len som vždy pri nej ležala prvých 45-50 minút nech prejde do ďalšieho cyklu. Zaspavala tiež dosť často kojenim. Potom sa zobudila po pól hodine, nakojila som ju ale na rukách a zaspala a položila som ju naspäť na posteľ, chvíľku bola pri nej a zas išla preč. Perinku sme jej dali preč v 4 mesiacoch lebo sa mi zle kojilo v nej na posteli, skús to bez nej ak jej tie ručičky teda moc nevadia