V akej polohe má spinkať novorodenec?

30. okt 2024

V akej polohe sta dávali spať bábätka? Ma spať mierne na boku a pretacat hlavičku alebo na chrbte z hlavou rovno? Poprípade mali ste nejaké vankúše?

vikusjk
30. okt 2024

Ja som malu ukladala vzdy po papani na inu stranu a striedala som mierne bokom - opreta v perinke o bocnicu postielky, ale mala som v nej tie vnutorne molitanove ozdobne chranice s polohou na chrbatiku. Hlavicku ma krasnu gulatu. Moj muz ma dost zlezanu hlavu, lebo bol prevazne na chrbte

anavixy
30. okt 2024

Rovno na chrbte na primerane tvrdom matraci, nie na makkom 🙂 polohovat ho mas pocas bdenia! na boky a na brusko, do postielky (ale aj vseobecne pocas dna aj do buducna) ho davaj tak aby mal raz vpravo hlavu a vlavo nohy a inokedy vpravo nohy a vlavo hlavu, aby SAM otacal hlavu - dieta nechce pozerat do steny, radsej otoci hlavu tam, kde sa nieco deje…

minesasubu
30. okt 2024

Mali sme paperovu perinku od Evy Kiedronovej a ziadne polohovanie som nemusela riešit
odporučam

lonsdaleka88
30. okt 2024

@vikusjk aj my tak 👍🏻

kris_tin257
30. okt 2024

Mierne vyvýšená poloha a striedanie strán, ja som mala deti v perinke a zakaždým ich dávala na druhú stranu spinkať ako boli predtým, keď boli hore ležali na špeciálnom vankusiku proti zlezaniu hlavičky