V akej polohe sta dávali spať bábätka? Ma spať mierne na boku a pretacat hlavičku alebo na chrbte z hlavou rovno? Poprípade mali ste nejaké vankúše?
Rovno na chrbte na primerane tvrdom matraci, nie na makkom 🙂 polohovat ho mas pocas bdenia! na boky a na brusko, do postielky (ale aj vseobecne pocas dna aj do buducna) ho davaj tak aby mal raz vpravo hlavu a vlavo nohy a inokedy vpravo nohy a vlavo hlavu, aby SAM otacal hlavu - dieta nechce pozerat do steny, radsej otoci hlavu tam, kde sa nieco deje…
Mali sme paperovu perinku od Evy Kiedronovej a ziadne polohovanie som nemusela riešit
odporučam
@vikusjk aj my tak 👍🏻
Mierne vyvýšená poloha a striedanie strán, ja som mala deti v perinke a zakaždým ich dávala na druhú stranu spinkať ako boli predtým, keď boli hore ležali na špeciálnom vankusiku proti zlezaniu hlavičky
Ja som malu ukladala vzdy po papani na inu stranu a striedala som mierne bokom - opreta v perinke o bocnicu postielky, ale mala som v nej tie vnutorne molitanove ozdobne chranice s polohou na chrbatiku. Hlavicku ma krasnu gulatu. Moj muz ma dost zlezanu hlavu, lebo bol prevazne na chrbte