Uspávanie 7-mesačného bábätka

7. sep 2023

Ahojte, ako uspávate svoje 7 mesačné bábätká ? 🙂

1234321
7. sep 2023

Synček zaspinkava sám v postieľke. Sám si takto vybral. Uspavala som ho v posteli ale bol nespokojný, tak som ho dala do postielky a zaspinkal do 2 minút 🙂

petronellla87
7. sep 2023

Tazko🤣 ma asi nejaku regresiu, zaspava velmi tazko stale si sada v postielke a chce sa postavit🙈 dnes zabralo hojdanie. Vcera skrabkanie na chrbatiku. Den pred tym nechcela aby som sa jej chytala a zaspavala sama. Co bude zajtra neviem🤣

zuzuliennka1
7. sep 2023

ja som do 1,5r uspavala dojcenim 🙂

vkatush
7. sep 2023

Cez deň na fitlopte, inak sám nezaspí. A spí na posteli a ja som vedľa neho. Ak sa zobudí a nie som tam, hneď je hore. Ak som tam, len ma skontroluje, zavrie oči a spí ďalej. Ak by bol v postieľke, zobudí sa, aj keď som hneď vedľa.
Musím už začať na tom pracovať...

Večer ho položím na posteľ vedľa seba, chvíľu si hľadá miesto a potom zaspí, následne ho presuniem do postieľky. Prespí celú noc do rána v pohode.

2006_1211
7. sep 2023

Hojdanim inak mi nezaspi ani za boha ale ma o mesiac menej ako píšeš

lenuska9999
7. sep 2023

Obe moje deti som učila zaspávať v postieľke

rebrambora
7. sep 2023

Do postielky a idem prec.

asdfka
8. sep 2023

Polozim do postielky zapnem vysavac z youtube 🤣 a do 10sek spi

lucia13022023
8. sep 2023

Môj ma zachviľu 7. Väčšinou na rukách, tak do par minút spinka a položím do postielky. Zvykol aj sam v postieľke ale to len pár x. 🙂

lucia13022023
8. sep 2023

@asdfka to mu púšťas od narodenia?

svokrinjazykmonika
8. sep 2023

Moja má síce už skoro 11m ale uspávanie sa stále mení. Raz iba na prsníku, iba v nosiči, iba v kočíku, iba v posteli, iba na rukách... má také obdobia. Teraz mi cez deň zaspí iba v nosiči.

siska53
8. sep 2023

Na prse som ich uspavala 😁.

autor
8. sep 2023

@zuzuliennka1 ja už nedojcim 😶

autor
8. sep 2023

@1234321 tak to obdivujem 😀

autor
8. sep 2023

@vkatush no ja som uspavala na rukach, potom som začala že v postieľke ju akoby kolísať niekedy to zaberie niekedy nie, no teraz ju niekedy aj okolo pol hodiny niekedy az hodiny musím uspavat .. preto to niekedy skončí tak že znovu musím na rukách môže byt ze je už zubky pôjdu lebo ešte nema je taka nepokojna len to uspavanie je.. narocne

autor
8. sep 2023

@svokrinjazykmonika nosič ani nemám, občas sa stane ze mi dá zabrať aj vonku pobede v kočíku aby som ju uspala

autor
8. sep 2023

@lenuska9999 a ako konkrétne? Ja som sa aj snažila ze nechám ju v postieľke idem preč a po chvíľke chodím za nou keď plakať alebo moc mrncat alebo podobne.. ale to ona dokáže aj vyše hodiny a furt nespi ..tak vždy to vzdam

lucia13022023
8. sep 2023

To znie ako regresia

vkatush
8. sep 2023

No on mi pôvodne dokázal napr večer zaspať sám v postieľke, že sme ho položili a po chvíli spal. Ale keď sa začali na 6m prvé zuby tlačiť, zrazu len na rukách pri mne (ani manžel, ani babka, len ja). Len tak zaspal.
A na 7m začalo to, že sme ho dali na posteľ a keď si našiel svoje miesto, zaspal. Niekedy to je 5 minút, niekedy polhodina, ale zaspí.

Takže idem na to postupne. Z večerných rúk sme prešli na posteľ, teraz budem skúšať aj cez deň na posteľ (aj keď veľkú šancu tomu nedávam), a dúfam, že do roka prejdeme na to, že sám v postieľke. Kamoške malý tak po prvom roku v postieľke sám v izbe zaspal. Ale zase ďalšia má 1r4m a stále len na cicke zaspávať na mame.

Ak nie, tak nie ... Raz sa to snáď naučí 😂

lenuska9999
8. sep 2023

Treba nechať trochu poplakat. Keď plače veľmi , prísť ku dieťatku, pohladkat, ukľudniť atď. Ale nebrať hneď na ruky. Pustiť v postieľke nejakú ukludnujucu melódiu , prípadne biely šum atď. Musíte si nájsť to svoje, čo funguje.

kris_tin257
8. sep 2023

Položím do postieľky a idem preč 😊

asdfka
8. sep 2023

@lucia13022023 nie, nevedela som o tom, ze nieco take existuje a ze to dieta da do ,,tranzu,,

lucia13022023
8. sep 2023

@asdfka a odkedy si asi začala? Ja som to dnes skúsila ale vôbec nepomohlo asi je na to už "veľký" 😁 dúfala som ze do 5 minút zaspí a nič. Musí mať uspávanku co mu púšťam od narodenia

asdfka
8. sep 2023

@lucia13022023 asi od 3 mesiacov, dovtedy som si myslela ze skoncim na psychiatrii 🤣. Teraz ma 5 mesiacov a presny rezim. Chodi spat po 22hej, chcela som to posunut aspon na 21 neda sa, a nebudem to uz ani skusat.

autor
8. sep 2023

@lucia13022023 akože nie vždy je to zase také náročné, ale dúfam že sa to zlepší

betuska1
12. sep 2023

Zaspáva sám v postieľke🙏 položím a idem preč

matiska15
24. sep 2023

Bud v perinke na fitlopte alebo niekedy sa podari dat do postielky a upusinkujem ju a hned spi.
To sa podari asi len ked vystihnem ten cas, kedy nie je strasne unavena.
Prvu dcerku stacilo polozit na postel, ja som si lahla k nej a spali sme obe.