Ako uspavate a ako davate do postielky spinkat
Ja mam... taky problem,,, ze som si zvykla lahnut s dietatkom na postel a tak sme zaspali a tak som si zvykla a robim to cca pol roka a ak zaspi na posteli snazim sa pomali zobrat a dat do postielky ale otvori oci zacne plakat hned zase dam na postel lahnem a spime a necham uz pri sebe
Ako uspat ako davat do postielky?
Dakujem za vsetke rady skusenosti
@gabriela2952 ale je pri mne zvyknuta spinkat lahne si ku mne papa mliecko kojim ju tak si lahne ulozi sa a spi. Tazko zaspi ze len ju polozim hned sa taha ku mne zvyknuta so mnou spat preto sa pytam ako skusat do postielky
Pravidlo 10-15 minut. Odsleduj, kedy zaspi a v tomto intervale od zaspatia preloz. Je vtedy uz tvrdsi spanok a dieta sa vacsinou nezobudi. Funguje to v 90% pripadov.
ja som uspavala na paperovej perinke tak sa mi lahšie prenášal lebo na rukach sa vzdy zobudil , poprípade počkaj 10-15 minut kym prejde do hlbšej spankovej fázy a vtedy prenes
@liliana8 Ďakujem uz som aj slusila a nezobudila sa a spinka uz v postielke ak sa zobudi dat ji zase lahnut ku sebe na postel a dat prsnik alebo len na rukach uspat?
Ak som ju mavala pri sebe na posteli mozno som zle robila ak sa prebudila hned som jej dala prsnik a tak zaspavala syale tak preto neviem co teraz ak sa zobudi v postielke je
@minesasubu aj ja od malicka stale som mavala pod nou vankusik nieco som musela mat lebo inak som ju zobudila lepsie sa mi ju berie ak na niecom spi s cim ju mozem prelozit do postielky.
A ak sa mi zobudi ako ju uspat ?
@autor ja uspavam aj douspavam na prse cize s týmto neviem poradiť
podľa toho ako zaspáva predtým či len ležite možno je stačí ju položiť do postielky a hladkat, rozpravať , dat dudel to ja nvm ako to máte ked zaspáva na posteli s tebou
Skus iba ucicikat hlasom, ked nezaberie hladit/tapkat po ritke (ukludnuje to niektore babatka) alebo polozit na babo ruky, a ked zaspi po 10-15 minutach ich pomalicky odtiahnut. Ked nezaberie, uspat na rukach a tiez prelozit do postielky 10-15 minut od zaspatia, podrzat na malej ruky v postielke a pomaly ich odtiahnut, aby bol ten odchod plynuly.
Tu sa pripnem lebo som si rovnako zavarila mam pocit
Nedavaj do postielky.
@ivangeline preco?
@295anicka a ako uspavate ?
Ja som slusala na rukach uspat po ritke som tlapkala uspavanku som spievala hmkala ale nepokojna kruti sa mi
Musim lahnut a dat prsnik :/
@liliana8 skusam nezabera nepokojna na rukach kruti sa mi
Lahla som s nou :(
Nemoze prist jej zle ak citi ze nelahnem s nou ako je zvyknuta
Keď sa ti pri tom zobudí, tak ho nechaj predsa spať na posteli.
Ja som raz skúsila položiť q odísť a zaspala, zapla som jej zvonkohru a do 5 minút spinka