Ahojte, ako uspávate svoje deti?.. niejaké rady, tipy, nápady ? Prípadne ako to máte vy ?
@lucka27375 každé dieta je iné, to už asi vieš. Naša od roka zaspáva sama, uložím do postieľky, zapnem hudbu, svetielko a odchádzam. Keby som tam ostala, tak ju len ruším. Jasne, sú dni keď plače, to sa vrátim. Deje sa to keď neodhadnem presne čas spanku. Ale to možno 5% zo všetkých. Nikdy som neuspavala kojenim (potrebovala si grgnut), takze možno aj preto kontaktné zaspávanie nepotrebuje.
Ale čo bude o nejaký čas uvidíme 😀
V aute jazdim. Este s 3 rocnym. 😂Ked zaspi do 5 min prenesiem do postele. Nezobudi sa. V skolke nemal problem sam zaspat. 😅 inak by som ho v posteli aj hodinu a viac uspavala. Pomaham si hh
Polozim do postele, dam pusu, poviem dobru noc uvidime sa ked sa vyspinkas a zavriem dvere z vonka.
@lucia13022023 tak to klobúk dole 😀
@lucka27375 ja pouzivam 🐐🐐
@kitycat to ja už veľmi dlho nie
vecer brnkacka - dam do postielky, kruti sa az sama zaspi alebo zide z postielky pochoduje po izbe, vrati sa, kruti sa a zaspi.
na obed hroooza. z postele uteka, ked sa ju snazim udrzat place a place.. takze na rukach ale horko tazko pripadne v kociku… manzel ju vie lahko na obed na rukach uspat.
nwma cumlik na ukludnenie ako starsia.. ta mi pekne lezala na obed a drzala ruku hmmm.
@lucia13022023 Rovnako. Ja tiež nebehala som s nimi na rukách hore dole, ani kočíkovanie nehrozilo
@sisska96 ja som do roka uspavala na rukách, ale teda mne to nevadilo. A malý mi zaspal v pohode aj kočíku. Niektoré spánky v kočíku, niektoré doma. Teraz keď ma jeden ma len doma. A sam už nechcel byť na rukách, čiže sam sa naučil zaspávat bez rúk
@lucka27375 obaja vo veku 1,5 roka zaspavali pri dojceni vecer, aj cez obed
@lucka27375 robili sme tak ze sme lezali vedla pri postielke, mala nas drzala za ruku aleob teda za prst a tak zaspala.
Od jej polroka len položím do postieľky , pohladkam a odchádzam . Ako písala jedna kočka vyššie samozrejme vyjde aj deň keď vymýšľa alebo nebodaj mrnci tak to sa vrátim ale inak zaspáva úplne sama na obed aj večer . Niekedy sa krúti ešte a zaspí po chvíľke a niekedy zaspí hneď . To už je na nej . Ja akože obrovský klobúk dole skláňam babám , ktoré uspávaju že hodinu . Alebo jedna česká influencerka hovorí , že jej mala spí iba a len v nosiči a musí ju potom prekladať do postieľky veľakrát sa zobudí a nevie zaspať už a v týchto horkach to asi neni sranda . No mňa by odviezli je teraz vo veku že ma zamestnáva celý deň nemôže byt ešte veľmi sama strašne vymýšľa skúša a uvariť pri nej obed je drina , tak všetko také sa snažím robiť keď mi spí
Moje od narodenia do jedného roku správali v postieľke so mnou v spálni od roka sami v detskej izbe v postieľke od troch rokov na normálnej posteli
@lucka27375 od roka uspavam tak, že leží v postieľke, ja som pri ňom, on sa tam vala, pretaca atď až zaspí. Cca 10 minút to trvá. Aj teraz zaspáva a ja som pri ňom tu na mk🤣