Mamky ako znášate to, že babatko chce zaspávať samé? Syncek(8m) si vyžaduje ísť do postielky. Otočí sa s spinka. Keď ho mám pri sebe v posteli tak ani o pol hodiny nič. ☹️
no ja som sa vzdy tesila, ze prave takto zaspava 🙂 v porovnani so skakanim na fitlopte, cumlanim prsnika, drncanim v kociku, nosenim v nosici...co by ine za to dali
takze ja som to zvladala a stale zvladam viac nez dobre 🙂
Ja som si to uzivala, kym zaspaval sam. Zaspaval tak od malicka. Nemala som z toho ziadnu traumu, dolezite boli jeho potreby.
Si sa prisla pochvalit?🙂 Ano, zavidime ti vsetky, ktore uspavame ako trafene 2-3x denne, ci uz na rukach, v nosici alebo v kociku. (V dobrom zavidime, samozrejme;)
@zooeynka ja si naopak myslím , že toto nemôže byt ani zďaleka o chvaleni - mala by byt šťastná že zaspava samé babo omg . Skôr je to o dnešnej chorej opičej láske , kde si niektoré ženy ešte nechávajú pupočnú šnúru a nedovolia porad ani otcovi vziať babo na ruky - choré ….. 😳😳😳😳
Aha tak teda ďakujem, že ste mi otvorili oci.
Znasala som to tak, ze je to vyhra 🙂 Ale nikdy nevies, u nas sa to zmenilo teraz nedavno v 3.5r a uz sam zaspavat nechce. A to som.si myslela, ze ked sme to dotiahli takto daleko, tak sme uz za vodou a uz to tak zostane.
@nika11103 čo je na tom chore? Rozmýšľaj, čo pises a skôr ako začneš urážať cudziu osobu tak si poloz otázku, aká si matka ty, či to stačí…
U nás to konečne prišlo teraz, v 5 mesiacoch. Podľa mňa to je super ☺️ malý ma pohodlie a mne už nejdu ruky odpadnut 😁
Nevhodne si položila otázku, čo je na tom na zvládanie - je to normálna vec
A teraz zartujes nie? 🤔
@elizabet173 Písala si mne alebo autorke?
Nie , nechcela som nikoho vytočiť, autorke som sa snažila vysvetliť, že je super, ak dieťatko krásne zaspí vo svoje posteli, nemala by to kaziť pokusmi o uspávanie, keď to nevyžaduje.
Otázka mi pripadala ako nezdravá závislosť matky na dieťati, ktorej by sa mala rýchlo zbaviť.
Co by som za to dala😄
Priznam sa ze tiez mi to bolo zo zaciatku luto ked sa dcerka uz nechcela hojdat a zaspala tak ze som ju len polozila do postielky. Ale rychlo ma to preslo a ocenil to aj moj chrbat a ruky kedze uz ma skoro osem kil😂
Dcéra takto zaspávala od narodenia, bolo to skvelé.
Teš sa, čo by niektoré matky za to dali.