Nikdy som nedavala spinkat na brusko, a tak mi zaspalo babo ma 8t mozwm tak nechat spinkat ?
Mozes. Moje spali tak vsetky. Menej sa budia. Len kontroluj,ci ma hlavku na strane.
moji spali, všetci 3
Nemala by si, je to proti pravidlam bezpecneho spanku, vobec sa to neodporuca, zvysuje sa riziko sids, riziko aspiracie zvratkov, riziko nedokyslicenia mozgu… ano, urcite je pravda, ze dieta na brusku spi dlhsie a hlbsie, ale to u tak maleho dietata NIE JE ziaduce. Otoc ho kym si zvykne. Ak napriek tomu, ze uz vies, ze to nie je vhodne, chces dieta davat spat na brusko, maj vzdy zapnuty monitor dychu (a spravne umiesteneny). To, ze 1000 deti spi na brusku nezmeni nic na tom, ze to nie je vhodne. Okrem toho tuto informaciu- ze spat na bruchu dieta nema kym sa nedokaze samo otocit tam aj naspat, najdes vsade na internete. Spat na brusku by som ho nechala jedine ked sedis bdela pri nom a vidis, ze dycha, nezvracia, ale rataj s tym ze sa ti tak nauci a budes mat problem ho oducit. Tot moj uz xy-krat omielany fanaticky nazor podlozeny faktami😀
Od narodenia mi tak spal syn...a ma uz 8 rokov...zije.,.
Zvysene riziko syndromu nahleho umrtia. Nema sa to robit. Raz za cas na kratku dobu iba.
Moja spi na brusku len na mojom hrudniku. Dufam, ze tam nic nehrozi. To len cez den a v noci len kym si odgrgne.