Baby mam doma takmer 2m drobca a posledné dni veľmi veľa spinká, doslova prespi cely deň, zobudi sa na papanie a spinka ďalej. No a čo sa tyka jedenia- namiesto bežnej davky nam spapa tak o 30-40ml menej, pripisujem to tym horučavam, je to ok? Mate to tak aj vy niekto?
Treba odlsedovat (de)hydrataciu a prospievanie, ak je toto ok, tak by to malo byt v poriadku. Takze odporucam teraz odvazit a o par dni odvazit na tej istej vahe znova. Dalej sledovat pomocene plienky a ostatne znamky dehydratacie. Ak je v zavinovacke, tak tu zrusit. Ked vypije malo mlieka, treba skusit ponukat castejsie. Kazdopadne spomenut pediatricke na poradni a ak by stracalo na vahe ci bolo dehydratovane, tak hned 🙂
V tomto veku sa veľa spinká. Buď rada lebo čoskoro bude mať 3m a najskôr príde ťažké uspatie… na poradni všetko ok? Priberá? Ak áno, nerieš.
Nieje dehyddovane? Ja by som tu spavost pripísala tomu
No baby pišem update- prehodil si asi režim, celu noc bol hore🙈😂😂😂 a čo sa papania tyka- nie každu davku vypije menšiu, niektore normalne 120 a ine 70- 80napr.
Mame doma vahu, važili sme ho, krasne pribera, prosperuje 🙂 Dehydrovany nie je, pocikanych plienok včera sme mali 9…sledujeme aj fontanelku a všetko okiY
Tak vsetko ok. Ako super ze ho sledujes. Moje deti nespali absolutne. Takze toto stvrte teraz ked spi tak som normalne bola v strese ze ci je ok ze spi. A zacala som verit ze existuju deti ktore spia. Ze to nie len na internete a v knihach 🙂
Tak super, mate to zvladnute 🙂 veru, rezim nerezim vie byt v tomto veku zaujimavy 🤭
Skús to spomenúť pediatrovi na poradni ... môže mať málo železa.