Spánok v kočíku

7. nov 2024

Ahojte, viete mi niekto vysvetliť, že keď dam dieťa do kočíka zaspí do 5 minút a to ho nemusím ani kočíkovať, stačí mu dať čiapku na hlavu a uz má zavreté oči 😃… ale večer keď ho chcem uspat tak to je 2 hodinový mordor

iivancova
7. nov 2024

Chvíľu som si myslela, že sa chváliš 😀 moje dieťa kočík nezniesla a nie to aby v ňom spala po dlhom boji (aj to výnimočne). A teda aké veľké máš dieťa? Chodí spať dosť unavené? Koľko má spánkov?

deti95060810
7. nov 2024

nespinká v kočíku dlho? možno treba dať večer troška neskoršie.

autor
7. nov 2024

@iivancova 2 mesiace má, a v kočíku prespí aj 3-4 hodiny cez deň má vačšinou 2-3 spánky a večer vačšinou zaspí až okolo 22:00 niekedy až 23:00

januska12323
7. nov 2024

No a keby si dala do kočíka nech zaspí a potom do postele?

minesasubu
7. nov 2024

A nepotrebuje náhodou niečo na očiach aby lepšie spalo ? Skúšala si prehodiť plienku cez hlavu nemyslím Cez celú ale len tak na oči

maryetta
7. nov 2024

Z mojich 4 deti len jedno spalo v kociku. Aj to iba vo vanicke. Ako presla na sportovy tak bez spanku ☹ narocne ale… som rada aj za tolko ze pol roka bola a spala v kociku. To tam zaspala fakt niekedy ze 1-2minuty. Odparkovala som kocik a klud. Aj kosit dvor som mohla pri nej a spala.

iivancova
7. nov 2024

No dlho dlho som aj ja uspávala cca 2 hodiny, niekedy viac - ale s odstupom času zisťujem, že vlastne dcéra spávala na prse, kým ja som si myslela, že uspavam a proste sa budila. Ako už bolo spomenuté, keď uspiš v kočíku, nedá sa preložiť? A ako na večer uspávaš?

autor
7. nov 2024

@iivancova no preložiť neexistuje hneď sa zobudí, taktiež zaspí na rukách uz myslíme že spi preložíme do postieľky a za chvíľu je hore…

sense
7. nov 2024

Vysvetliť ti to neviem, ale moja bola rovnaká

iivancova
7. nov 2024

Och no, to poznám… rozmýšľam že ešte nejaký čas zaberalo, keď som ju uspala na rukách zabalenú v zavinovačke (hrubšia, tenšia, hocijaká), perinke alebo v nejakej dečke, v hocičom podľa toho čo znesie a s tým som ju potom položila - že teda nemala náhlu zmenu teploty - z teplých rúk do zimnej postieľky.