Ahojte, viete mi niekto vysvetliť, že keď dam dieťa do kočíka zaspí do 5 minút a to ho nemusím ani kočíkovať, stačí mu dať čiapku na hlavu a uz má zavreté oči 😃… ale večer keď ho chcem uspat tak to je 2 hodinový mordor
nespinká v kočíku dlho? možno treba dať večer troška neskoršie.
@iivancova 2 mesiace má, a v kočíku prespí aj 3-4 hodiny cez deň má vačšinou 2-3 spánky a večer vačšinou zaspí až okolo 22:00 niekedy až 23:00
No a keby si dala do kočíka nech zaspí a potom do postele?
A nepotrebuje náhodou niečo na očiach aby lepšie spalo ? Skúšala si prehodiť plienku cez hlavu nemyslím Cez celú ale len tak na oči
Z mojich 4 deti len jedno spalo v kociku. Aj to iba vo vanicke. Ako presla na sportovy tak bez spanku ☹ narocne ale… som rada aj za tolko ze pol roka bola a spala v kociku. To tam zaspala fakt niekedy ze 1-2minuty. Odparkovala som kocik a klud. Aj kosit dvor som mohla pri nej a spala.
No dlho dlho som aj ja uspávala cca 2 hodiny, niekedy viac - ale s odstupom času zisťujem, že vlastne dcéra spávala na prse, kým ja som si myslela, že uspavam a proste sa budila. Ako už bolo spomenuté, keď uspiš v kočíku, nedá sa preložiť? A ako na večer uspávaš?
@iivancova no preložiť neexistuje hneď sa zobudí, taktiež zaspí na rukách uz myslíme že spi preložíme do postieľky a za chvíľu je hore…
Vysvetliť ti to neviem, ale moja bola rovnaká
Och no, to poznám… rozmýšľam že ešte nejaký čas zaberalo, keď som ju uspala na rukách zabalenú v zavinovačke (hrubšia, tenšia, hocijaká), perinke alebo v nejakej dečke, v hocičom podľa toho čo znesie a s tým som ju potom položila - že teda nemala náhlu zmenu teploty - z teplých rúk do zimnej postieľky.
Chvíľu som si myslela, že sa chváliš 😀 moje dieťa kočík nezniesla a nie to aby v ňom spala po dlhom boji (aj to výnimočne). A teda aké veľké máš dieťa? Chodí spať dosť unavené? Koľko má spánkov?