dobry den chcem sa opytat ci je normalne ze skoro 3 rocne dieta, v septembri ma 3roky, odmieta poobedny/doobedny spanok? proste uz si neviem s dcerou rady aky amok chyti ked ma ist spat tak uz kaslem nato, vecer aspon rychlo zaspi len ci ten spanok este nepotrebuje? dakujem
Tak ako pise vyse moja tiez v 3r odmietala.spanok 2hodiny nervy cirkus tak som sa nato vykaslala.prve dva tri tyzdne bola poobede kus mrzuta ale zaspavala okolo 19 hod 20hod do 5min dovtedy sme bojovali aj.2hod.kym zaspala....takze ak nechce funguje ok cely den tak.v pohode zo začiatku este zvykla zaspavat v aute takze.ak.som.isla niekde tak som.si davala cas ked zvykla chodit spat....
Naša v troch rokoch nespávala doma cez deň. V škôlke si potom iba poležala a občas zaspala, ale väčšinou jej stačil nočný spánok.
Radšej sa vyhnite tým amokom, lebo inak bude mať negatívny vzťah k dennému oddychu a v škôlke to môže byť ťažké.
Naša najstaršia prestala spávať cca v 3 rokoch, držalo ju to 3 mesiace, kým nastúpila do škôlky a tam začala znovu spávať na obed, ale cez víkend doma nehrozilo
Úplne normálne. Cca od 1,5 roka doma poobede nespáva.
Úplne normálne, dooobedny spánok skončil v 1,5 roku, poobedný v 3. Sem tam sa podarilo v škôlke zaspať, ale boli spokojní a vydržali. Večer umyť, rozprávka najneskôr o 20.00 sa spalo, niekedy aj skôr.
Nepotrebuje ho vtedy ked ho nepotrebuje, nie ked dosiahne urcity vek. Podla toho co pises ho tvoje dieta naozaj nepotrebuje a v 3 rokoch je to uplne normalne. Takze ak sa v noci nebudi casto, cez den je v pohode bez spanku, tak urcite ju nenutit.
moja bude mat v septembri tiez 3 a na obed nespi 🤷♀️😊
Potrebuje 12 h spanku, obedny uz nemusi byt. Vela deti okolo 2 rokov prestane na obed spat.
dakujem hromadne za odpovede, tak som ukludnena, spi v podstate celu noc skoro 11-12 hodin tak asi jej to staci, len ked nastupi do skolky a ta zacne vystrajat ze nechce spat? tam predsa deti chodia spat na obed
Moja prestala spávať cez deň tiež dosť skoro, nemala ani 2,5. Je to úplne v pohode. Ako začala chodiť do škôlky tak si tam občas pospi ale nie vždy. Keď nespi tak len leží a nie je tam jediná medzi deťmi co nespava.
Moja ma rok a 11 mesiacov a už 3 mesiace nespi na obed nech robím čo robím.... Ak ti spi v noci tých 12 hodín cca tak to neries