Spánok mesačného bábätka

katarinabaculik
17. feb 2024

Ahojte mamičky! Idem si ku Vam po radu.
Moja mala má 3 týždne, od začiatku sa snažím nejak prísť na to kedy má spinkať a kedy byt hore a koľko. Od narodenia má totiž problém zaspinkat na nočný spánok, no naopak ráno spí zobudí sa okolo 7 na kojenie, nakojim ju no hneď zaspí na další spánok a takto ešte raz, spinka tak po 2 hodinky. Potom od obeda, spinka tak hodinu a pól a aj tie ďalšie spánku sú take… medzi spankami po obede je hore tak cca 40 min niekedy aj viac… čím to môže byt, ze o 19:00 keď sa ju snažím dať spinkať začne plakať, potom sa na rukách upokojí a za chvíľu zas place, takto to je aj dve hodiny. Cely den sa pučí kvôli brusku. Keď sa vyprdka a vykaká, tak je chvíľu lepšie… po polnoci spinka krásne, zobudí sa nakojim ju položím do postielky a spinka. Dcérka je plne kojená. Prosím aké máte skúsenosti s bábätkom? Môžem sa pokúsiť jej nastaviť režim? Mám ešte synčeka, má 3 roky, tomu sme nastavili režim v 3 mesiacoch, no on nemal problém spinkať v noci okrem mesiaca keď mal koliky.
Ďakujem krásne za info a Vaše rady. Skúsenosti.

zorkahorka
17. feb 2024

Este je malinka ma rezim. Kazdy den je s takymto drobcom iny. Je normálne, ze cez den stale spi. Ak place - nemz tiez vela podnetov? Nebude to kolika? Ako dlho place? Starsi syn mal obdobie, ze okolo 19.h hodinu reval. Musela som ho nosit na rukach, aby bol ticho. Potom to preslo. Niekedy nie je zjavny dovod na plac

zuzuliennka1
17. feb 2024

rezim tak skoro nebude, este je malinka. proste sa prisposobis, ako to je. jeden den bude tak, druhy uplne inak. a vobec nemusi platit to, ako to bolo so synom. kazde dieta je ine.

andreatytler
18. feb 2024

@katarinabaculik Je mozne ze ma este obrateny rezim. Cez den spi a vecer chce byt aktivna. Robis veci na to aby sa jej ustalil ten rezim spravne? Cez den nechavaj spat pri svetle a beznom hluku domacnosti. Vecer naopak tmu a ticho a ked prebalujes tak na nu nerozpravaj a tak.