Spánok dieťaťa počas oslavy

11. jún 2024

Ahojte, malý bude mať jeden rok a stále má bdelé okná dve hodiny, keď je nutné potiahne aj tri ale potom mám čo robiť pri uspávaní.
Máme krstiny a zároveň svadbu.
Obrad bude o 14:00-15:30, následne sa pôjde do reštaurácii.
Ja mám strašné obavy ako to on zvládne.
Popíšte mi ako to bolo u vás keď máte skúsenosti.
Kričali, boli umrnčané deti počas obradu?
Ako ste uspávali v reštaurácii kde je hluk?
Dá sa ísť aj von samozrejme ale počas spánku bude musieť niekto byť sním.
O 19:00, max 19:30 ho vždy kúpame a to je znamenie že sa ide spinkať.
Čiže od cca 20:00 sa niekto naplno bude venovať iba stráženiu., mne to nerobí problém ale či vôbec zaspí 😏
Mám tušáka že o 21:00 sa budeme musieť rozlúčiť a nechať hostí nech sa bavia bez nás 😊
Ďakujem za rady 😊

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tamitamitami
11. jún 2024

Zobrať si izbu v hoteli kde budete mať hostinu a normálne ho dať spať v čase kedy má spať. Veď sa pri ňom prestriedate ty ho dáš spať, manžel a starý rodičia/súrodenci na striedačku postrážia (prípadne si ho dáš na kameru).

Ak sa nedá a tak si zoberte kočík a uložte ho vonka, potom si kočík môžeš dať aj dnu do reštovrácie keď bude spať.

autor
11. jún 2024

@taynee myslím že je na mieste mať obavy, nechápem čo som zle napisala že som Vás tak vyprovokovala..

autor
11. jún 2024

@tamitamitami žiaľ je to iba reštaurácia bez izieb.
Takto to aj bude ako ste písali len že či vôbec zaspí keďže tam bude aj hudba 🙂

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bubuzu
11. jún 2024

Normálne to dáte. Možno bude mať tahsiu noc. A cez deň by som mu zabezpečila pokojné miesto, kde s ním ty alebo niekto vie ísť, aby nebol v takom ruchu. Ujde to rýchlo.

joesvk
11. jún 2024

Autorka,neboj sa.Ono už niekde, nejako zaspí.Budeš to riešiť za pochodu. Jedno narušenie režimu prežije v pohode.
Teš sa na svadbu a vytrhnutie z rutiny. Prinajhoršom pôjdete teda skôr..ale možno bude super spať.

autor
11. jún 2024

@bubuzu
@joesvk
Ďakujem baby😊, toto je prvý krát že toto riešim tak neviem čo čakať. 🙂

syslik81
11. jún 2024

nemozes si niekoho najat k dietatu -co sa mu bude venovat ... neter starky etc.. vezmu kocik a budu kocikovat? das im nieco male za odmenu(ak sa jedna o pubertiakov) moja spala jak zabita v kociku takze bola ok so spankom ... a videla som aj vela deti co malu na usiach sluchatka a spali v kocikoch .. kazdopadne vy musite vediet ako dlho sa chcete ostat bavit

vler
11. jún 2024

"Ja mám strašné obavy ako to on zvládne"...by som chapala ak by si riesila nejaku operaciu dietata alebo zdrav problem

autor
11. jún 2024

@syslik81 babky sa už sľúbili že budú kočíkovať tak to je ako tak poriešené len premýšľam či vôbec bude chcieť spať.
Samozrejme nikto sa neurazí keď pôjdeme aj skorej z oslavy, keď to bude nutné tak sa pôjde 😊
Väčšie mám obavy z toho obradu😅

autor
11. jún 2024

@vler mám 🤷‍♀️ čo už narobím....

syslik81
11. jún 2024

no tak pojde niekto cez obrad von ,,zbytocne riesis co bude ked to nik nevie- neako bolo neako bude a iste to poriesite - teraz nestyresuj ...

nyphadora
11. jún 2024

Dcera 10 sek pred krstom zaspala 🙈, počas krstu sa predudila zaplakala a spala dalej, mala 9m

januska12323
11. jún 2024

Počas obradu ho niekto vezme von, bude ho zabávať opičkami, kočíkovať alebo hocičo a v sále tiež. Ja čo mám skúsenosť tak takým malým deťom vôbec nevadí hluk v sále a keď dáš v čase spánku do kočiara alebo niekde bokom na gauč zaspí bez problémov. Niekto bude pri ňom, kecať s ľuďmi, ktorý nemôžu alebo nechcú tancovať a vy sa budete zabávať ďalej. A ak by nevedel vydržať tak pôjdete domov, hostia to pochopia. Zase s ním ostane jeden z vás alebo babka a môžete sa vrátiť.

lucia13022023
11. jún 2024

Chápem tvoje obavy. Pre niekoho blbosť, pre mňa taktiež nie 😁 minule som jednej známej hovoria, že mám strach z trojhodinivej cesty autom s ročným, keďže nechodíme na dlhé trasy, a ona ma vysmiala, že čo sú to tri hodiny 🤣 a ja som stresovala...
Aši by som ti poradila ísť uspať dieťa von, do kľudu, nechala vyspať, prestriedajte sa pri ňom.. Potom sa vráťte na oslavu..
Co sa tyka obradu, o koľkej to vychádza? Ma v tedy spať, alebo ma byt zobudeny? Na môjho platí vždy jedlo aby bol ticho, ale to neviem ci je dobrý nápad na obrad. Každopádne, vždy keď som stresovala, malý to zvládol na jednotku s hviezdičkou, čiže držím palce aby si si aj ty po svadbe povedala, že bože načo som stresovala ako si hovorím vždy ja 🤣

basulaak
11. jún 2024

My sme sa brali ked mal maly rok. Nechcel byt nikomu inemu na rukach pocas obradu, vrieskal jak pavian. Tak sme s takym vrieskajucim kracali k oltaru. 🤭😅 oddavajuci a my ako sobasiaci sme vychytavali okna ticha jak maly reval. Neslo to proste ale co uz, smiali sme sa. Potom na hostine pospal asi 1,5hod v kociku. A vecer ho neslo uspat ale na x-ty raz uz zaspal a neskoro. Dali sme to, date aj vy. Ludia maju pochopenie, su to male deti. Nestresuj sa vopred. Bude dobre.

autor
11. jún 2024

@lucia13022023 a plus toto nás čaká 7 hodinová cesta domov, toto som zabudla poviedať 😁 ale toto vrieskanie budeme iba my v aute počúvať tak pohoda 😁
Ten obrad o 14:00 z hotelu máme hodinu cesty do kostola, hodinu a pol v kostole a zasa naspäť hodinu 😁 tak neviem... Už nejako bude, možno pospí aj v aute. 😊

@basulaak
Aspoň bola super atmosféra, na odľahčenie😅😅

eniko101
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
svetlonos
11. jún 2024

Počkaj a to ti kazde 3 hodiny ešte spáva ci ako?

kitycat
11. jún 2024

Atk vela spi cez den?

A to ste za rok neboli nikde na navsteve?

autor
11. jún 2024

@svetlonos áno dve hodiny je hore a pospí 30-45min.
Posledné bdelé okno je 3 hodiny

autor
11. jún 2024

@kitycat boli ale keď mu príde čas na spánok tak ho uspávam na návšteve v kočíku.

30katrusa40
11. jún 2024

Spí aj v kočíku ? Aj áno tak uspať v kočíku. Môže spať aj v kostole. Krst bude po omši so sobášom alebo počas ? Lebo robí sa niekedy až po omši. Pre dieťa lepšia varianta. V reštike keď bude treba ísť s ním von tak do kočíka a ísť sa prejsť. Bude tam rodina môžu sa striedať. Ale treba rátať s tým že dieťa môže byť preťažené a bude uplakany. Prípadne ďalšie dni môžete mať problémy so spánkom a citlivosťou. Nechcem strašiť len s tým treba rátať.

simona92101
15. jún 2024

Uf,strasne komplikovano ste poriesili svadbu,ked viete ze mate male dieta s 2h casovymi oknami(na rocneho je to velmi malo)kostol s omsou,presuny,zabava bez moznosti ubytka v izbe,a este 7h cesta domov?😏 ja osobne by som do takejto svadby nesla s malym dietatom,nic z toho mat nebude,ohucane,vy tiez,..
Jedine si ozaj k nemu niekoho zajednat,co bude stale s nim..

autor
16. jún 2024

@simona92101 dopadlo to celkom dobre 😊 nad očakávania 😊 spal aj napriek hluku, usmieval sa celý čas a šli sme posledný z oslavy.
Cestu sme tiež dali bez prestávok, tak že super. 😊