Ahojte, chcem sa vás spýtať, ako spinkavaju cez deň vaše bábätka keď máte doma ešte druhé dieťa 2-3 roky, ktorému sa “huba celý deň nezavrie”.
Ja mám pocit že moju 4 mesačnú neustále budí, že sa vyspí jedine v kočíku inak doma katastrofa. Bývame v byte, no maly stále hučí a pritom si to pravdepodobne ani neuvedomuje aký je hlučný.
Ako to máte vy?
My sme sice v dome ale aktualne ako 3-izbak takze… najmensia spavala v kociku von. Ako pospala aj doma ale… vonku jej bolo lepsie.
Ono to uz bude(aspon u nas bolo) horsie 🙈 kedze aj to babatko uz viac vnima. Viac pocuje tie vsetky rozptyly okolo seba. Ten spanok bude ho menej a menej. Bez ohladu na starsieho surodenca.
Najhorsie ked spia na striedacku. Jedno spi druhe “upokojujem”. Potom sa vymenia 😂
Dve slová. Máša a medveď 🤣 keď to pustím ani nedýcha, nieto ešte rozprávať 😁 vtedy mam priestor uspavat mladšiu
Ja som bábätku púšťala k spánku biely šum. Vtedy ho tak nerušil ruch od súrodenca. Prípadne spávalo v šatke na mne, vtedy potiahlo najviac, nedalo sa rušiť. Alebo potom von v kočíku. Keď mal starší šialenejší deň, tak aj tam s bielym šumom.
Nasu nejak toto voobec nerusilo. Ked spala, spala.. bracek ju rusil len pri dojceni, vtedy som sa ho snazila vzdy nejak zabavit tak, aby bol v pokoji, ale spanie pri zivom bracekovi nebol nikdy problem.
To skot naopak, jeho zvacsa vsetko rusilo, ale skor take, ze pristatie s kocikom, hluk len obcas.
Nasa bude mat polroka a ja mam pocit, ze som total furia, oen okrikujem a okrikujem. Aj ma to mrzi na jednej strane, no na druhej si vravim, ze aj starsiemu bol spanok dopriaty😀 u nas ale vsetky denne spanky su v kociari vonku uz, inak mi nezaspi. Ale ked este spala doma, snazila som sa udrzat ticho