Dobrý, syn bude mať 8 týždňov bio a 4korigo (narodil sa v 35tt) o pár dní a stále spí cez deň aj v noci. V noci vstáva okolo polnoci alebo okolo druhej a je hore tak 2 hodiny cca ( alebo zaspi hneď) a potom vstane ráno okolo 6-7 naje sa, je tak hodinu Max hore a spí do 11, kedy ho budíme, naje sa, je hore tak polhodinu a zas spí a potom sa budí o 2 naje sa a je trošku hore tak 2 hodiny, a potom spí alebo niekedy vydrží do 5 byť hore. Vstáva o 5 na jedenie a zaspí zvyčajne ešte počas jedenia a vstáva o 7 ideme sa kúpať a o 8 sa naje a zaspí okolo pol 10. Nespí priveľa? Ja keď si čítam ako niektoré už 2tt babätka sú hore a pod a on spí. Viem, že spánok je fajn, ide mi o to, či je to v poriadku alebo sa niečo deje.
Co tak najst si radsej informacie ohladom spankovych potrieb dietata namiesto diskusii? Je uplne normalne ze predcasne narodene 2m dieta vacsinu dna prespi a este dlho to normalne bude. Nie je vhodne bdele okna umelo predlzovat lebo ved susedina je uz hore, coskoro pride cas ked bude hore a budete sa s nim moct hrat a zabavat a este budete radi, ked konecne zaspi. Dokonca 2 h bdele okno je pre taketo dieta vela, spi normlane, tak ako potrebuje.
Kazde dieta ma ine spankove potreby, cez den aj v noci, tabulky su orientacne, ale da sa podla nich pekne orientovat.
@kriurb ja som mala 36+2 a prve 2 mesiace len jedla a spala... kym nepribrsla na 4 kila tak som budila kazde 3h