Ahojte, mám doma skoro dvojmesačnú dcérku. Je na umelom mlieku. Odmalička spáva celkom pekne v noci, prvý mesiac sa budila 2x v noci na jedenie a teraz to u nás vyzerá tak, že okolo 21:00 si vypije fľašu, pekne zaspí a spí bez prebudenia až do 5-6:00. Mňa síce teší, že sa vyspím, ale rozmýšľam, či ju nemám v noci zobudiť na jedenie. Je to v poriadku ju takto dlho nechať spať?
Mne v tyzdni 7t zaspala o 17.30 a o 1 som okolo nej uz kruzila ako sup, ci nie je hladna 😅 nakoniec sme to dali na jedno zobudenie o 2. Uzivaj 😁
Gratulujem, uži si spánok,.V žiadnom prípade ju nebuď. Možno jej to vydrží a možno sa to zmení.Keby bola hladná, vedz, že ti to dá riadne najavo.
@ela1111 kľudne nechaj spinkať. Aj u nás to tak bolo, že začala sa budiť len 1x za noc. Pýtala som sa pediatričky, že či ju mám budiť.. ona sama mi povedala, že pokiaľ priberá a prospieva, že nemám. Takže doteraz ju nebudim, pokiaľ sa ona nezobudí, že je hladná. Raz som ju aj zobudila ešte predtým ako som sa pýtala pediatričky, avšak vypila mi máličko mlieka a len spala, pritom som ju aj predtým prebaľovala a potom odgrgavala ale ona si išla svoje a spinkala 😊 Takže efekt to vlastne ani nemalo, skoro nič nespapala a len ja som bola hore 😅
@ela1111 ak pribera ako ma nebud ju. Niekde je napisane ze dieta nemoze spat kolko potrebuje?