Spánok 7-týždňového bábätka

28. nov 2023

Ahojte najde sa tu Niekto komu dieta nechcelo nocami spat? Snazila som sa nieco docitat tu na MK ale vetsinov sa riesi spanok cez den nas Maly cez den pekne spi
Pride vecer place ako keby ho nieco bolelo ale nic mu nieje jednoducho nechce spat takto sa s nim trapim aj do 2-3 rana a potom zase spi v kuse do rana aj cely den budu sa na Mliecko
Neviem uz fakt co s tym ci je to normalne alebo Nie ked to poviem dr ako vzdy ma odbije ze je to normalne mam pocit zena 6 tyzden sa mu to vsetko zmenili predtym v noci nemal problem spinkat Co myslite je to ok len treba preckat nech sa mu to zase zmeni alebo mam to riesit nejako si to vydubat u dr ze nespi nocami nechcem byt hysterka v kuse na poradniach toto je nase prve babo

nin12345
28. nov 2023

Akurat riesime to iste len nasa ma uz 4 mes. ale mala taketo obdobie aj ked bola mensia. Asi treba len pockat kym sa to vrati do starych kolaji mna to uz tiez hneva ked o pol jednej este nespinka ale verim ze to prejde. Myslim si ze s tymto dr na poradniach naozaj nema co robit...

ivusa1516
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
28. nov 2023

@nin12345 aj vam place alebo len nespi?
Nas sa nezmesti do koze tak place taky je nervozny a unaveny

nin12345
28. nov 2023

No ona akokeby tak vykrikuje a mrnci teraz a ked prideme k postielke tak sa zrazu usmieva proste nechce spat. Ale ked si spomeniem ked mala toto nespave obdobie ked bola mrnsia tak ano vtedy plakala.. ja som si potom uz zacala mysliet ze je hladna no nebolo to v tom. Naozaj sa nestrachuj mozno o tyzden uz ani nebudes vediet ze sa nieco taketo dialo lebo to pri tychto malickych babatkach je furt daco.. ja som nemala dna co by som neriesila nieco co sa mi ,,nezdalo" az som sa na to vykaslala lebo by mi asi preplo. Neboj malickemu keby nieco je tak by malo bud teplotky alebo by odmietalo papat alebo by jacalo ako o zivot

autor
28. nov 2023

@nin12345 presne to iste robim co Opisujes nahovaram si Kade jake choroby…
Uz z toho vsetkeho lebo… clovek fakt nevie ci ho nieco boli alebo place lebo nechce spat…
Ked som ho ale isla prebalit odrazu stichol rad sa prebaluje
Odrazu ticho usmev na tvari .. ja som skoro uz plakala zo stresu co robit ako ho utisit ako Mu pomoct je to hrozne kazdy bozi den nieco riesim tu sa moc vrti puci mozno potrebujem neurologa
Tu zase sa laka mozno pojdem skor na poradnu a potom ked ma dobry den vidim ze je kludne zdrave dieta ktore len ma horsie a lepsie dni ide ma porazit z toho fakt

nin12345
28. nov 2023

Ano ja som presne bola taka uzkostliva a naozaj ver mi ono to prejde aj teba aj to babatko.. casom uz zacnes tusit ktory plac co znamena a tak proste budes vediet. Ako by som seba videla