Spánok 7-mesačného bábätka

26. okt 2023

Stačí podľa vás keď 7 mesačný spinká 2x do dňa alebo treba ešte aj tretí spánok ? Ráno hodinu a pol až 2 spí( sem tam cez dve ale to málokedy) a poobede tiež tak 2 hodiny. Tak je cca od 15 :30 do 20:00 už hore a zaspí o 20. Skúšala som aj či pred 18tou nejak nezaspí ale nechce Šali sa už usmieva hraje. Ide ale o to či to nemôže mať nejaký vpliv na nočný spánok. Keďze sa budí cca 2x 3x.
Príde mi ten čas od 15:30 do večera veľmi dlhé bdenie. Ale neplače je spokojný nepretieda si oči neziva nič. Vďaka za odpovede

andy57
26. okt 2023

Ak je tak spokojný tak v pohode, moja 10,5 mesačná spi 2x denne po 1,5 hod. a v noci sa budi, mrvi dosť, každé dieťa je iné. Ale to robila aj ked mala ešte 3 spánky.

nairia
26. okt 2023

nie som odbornik, ale podla mna, ak ti v noci dobre spi, 2 denne spanky mu stacia a inak je spokojny a kludny, tak asi je to ok. tie 2-3x nocne budenia su tiez v pohode, uplna norma.
akoze podla nejakych tabuliek a tak by asi mal mat este 3 spanky, ale tak su deti, ktore nemaju taku potrebu a ja by som sa riadila tym hlavne, ako je babo naladene. kedze sa nestazujes, zeby bol nervozny, uplakany a podobne, tipujem, ze takto ako to mas, mu staci.

lucia13022023
26. okt 2023

Syn mal tetaz 8m a tiež ma 2 spánky. Ale z posledného vstáva okolo 16:00 a spať ide pred 20:00. Ak je Spokojný, nemenila by som to 🙂

cali2016
26. okt 2023

Podla mna je to malo spankov na 7 mesacne dieta.Moja 20mesacna mala este donedavna 2 denne spanky.Ale zas kazde dieta je. Nasa mala v 7.mesiaci este kratky spanok okolo 18.00, taky 30minutovy.

brnacik
26. okt 2023

Uau, to máš super, že ti tak dlho spinká. Naša ma tiež 7 mesiacov a sú dni, kedy spinká 2x20 min 🙈 posledné dni mi spi cez obed hodinu a to si už gratulujem, aký mám skvelý den 😂

autor
27. okt 2023

Ďakujem dievčatá za také uistenie že je to ok 😀 v podstate ani neviem čo by som spravila keďže spať nechce už potom🤷

autor
27. okt 2023

@cali2016 jj no brala by som kebyže ten večerný aj na 30 min kebyže si dal ale nechce zaspať. Ja na rukách ho nenosím že akože kebyže ho ponosim pohojdam možno by sa nejak podarilo 🤷 len sa bojim žeby si zvykol keďže zaspáva sám bez problémov (v mojej prítomnosti samozrejme 😀)
Áno tak mám ešte jedno a to zas od roka spí na obed raz 3 hodiny čiže toto je super. Že celkom to máme vychutane. Len sa mi zdá že starší v tomto veku ešte mal 3 spánky. Nie zdá určite mal 😀
Kebyže ten jeden spánok večerný ešte tam má či by mu to nepomohlo so spaním v noci že by sa prestal budiť ?
U vás ako to je má 3 spánky a v noci ako

autor
27. okt 2023

@brnacik 😀 och. Tak dúfam že sa vám to trošku predĺži nech aj oddichnut a porobiť stihnete 🙂