Ahojte,aj vy máte niektorá taký problém že vaše bábätko nespí celú noc skoro?moja má 5 mesiacov a v noci sa budí strašne veľa, vypije mliečko asi 3 krát za noc to je normálne ale to budenie medzi tým to je otras, mrnčí a mrnčí vkuse,buchá nožkami o matrac v postieľke,no taká nervózna strašne, neviem čo sa deje ale nespí vôbec poriadne, vždy zo sebou narába vkuse vkuse ja nechápem už ,je to ťažké veľmi..
@kulky96 možno sa jej začínajú prerezavat zúbky 🙂
@dadka1997 5 mesacna v perinke isto uz nebude
@kulky96 syn ma 5.5 mesiaca aktualne,a tiez mame teraz nekludne obdobie,je po ockovani,prechadza regresiou,naucil sa pretacat a plazit do stran.toto vsetko ovplyvnuje kvalitu spanku-nestiha to vsetko spracovavat
Naša malá tak kope nožičkami keď ju zuby bolia, ale väčšinou jej za spánku potriem ďasná gelikom a hneď prestane a spí ďalej
@simona92101 a prečo by nebolo? Kedysi sa deti zavinovali do 1 roka... mojich krpcoch som vynula do 7 mesiacoch samozrejme, že od istého mesiaca už iba na noc a lepšie sa im spalo ako keby boli bez perinky alebo zavinovačky.. aj keď im trčali nôžky, tie som prikryvala
@dadka1997 je to nebezpecne ked sa zacne dieta pretacat na brusko,a takto zavinute ak sa v noci pretoci,je tam nebezpecenstvo zadusenia.nie vsetko co sa kedysi robilo,bolo aj spravne a zdrave...syn ma 5.5 mesiaca a od 3m spi len vo vaku,ruky volne.od 4 mesiaca sa pretaca na brusko,aj v spanku,rad spi na boku.nevidm si ho takeho velkeho predstavit zviazaneho v perinke bwz moznosti pihybu
@simona92101 dieta ma snad nejaku sebezachovu, čiže ja tam žiadne riziko nevidím 🫣 ale 100 ludi 100 nazorov
@dadka1997 5 mesacne dieta nema urcite ziadny pud sebazachovy v tomto.skuste pogooglit,vseobecne sa to neodporuca,moze sa aj nahodne pregulit na brusko a pokial este pretocenie naspat nezvlada,moze to mat katastrofalne nasledky.
@kulky96 skus ju zavinuť do perinky, také maličke dieťa môže byt aj preto nekludné