Spánok 4-týždňového novorodenca

12. aug 2024

Ahojte, chcem sa opýtať. Minulú noc spal moj 4-týždňový novorodenec 7hod vkuse, teraz zase poobede vyše 5hod. Je to normálne? Príde Vam to divne? Spájam si to s horúčavami, či nie je z nich unavený. Budili by ste svoje dieťa? Ďakujem za rady

pribinak
12. aug 2024

Spiace bábätko by som nebudila. Cez deň častejšie prikladať k prsníku, ale spiace by som určite nebudila

vivi2023
12. aug 2024

Teš sa. Je to rarita. Ale sú také babatká , poznám. Ale doma som mala teda menej spavé.. :D

nana8989
12. aug 2024

Obe moje dcery su od narodenia spachtoši, nikdy som ich nebudila, ani na papanie.. Pokiaľ nemá problémy a pekne priberá, tak vôbec netreba, tak mi povedala aj doktorka. Staršia bude mať v novembri 6, v škôlke pravidelne spáva a občas keď je doma tak tiež ide poobede spať 😂 menšia ma 2 roky a spi od 21 do 9 rána bez zobudenia a cez obed potiahne 2-3 hodiny 😊

lucia13022023
12. aug 2024

Syn mi takto spal, ešte ako maličký novorodenec prespal skoro celu noc. Ono sa to potom troska menilo, hlavne keď boli regresie sle je to vynikajúci spáč.
Ale, čo som sa dočítala a nevedeka som o tom, vraj takýto spánok nie je žiaduci lebo môže dôjsť k syndrómu náhleho úmrtia, čím hlbší a tvrdší spánok to bábätko ma.

anavixy
12. aug 2024

Pokial ma zavinovacku, tak odlozit. Umele prehlbovanie a predlzovanie spanku nie je ziaduce ani bezpecne. Pokial spi bez zavinovacky, na chrbte, prospieva a ak je dojcene, tak tvojim prsiam a tvorbe mm nevadi taka dlha pauza, tak by som ho nechala spat.